Jump to content

Seat Leon ST FR - MY2015 - 1.4 TSI 125cp

baspri

Postare recomandată

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• baspri

52

• saibot

12

• Cristian

11

• TudorM

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie imi place cum arata, asa e si a noastra, doar ca jantele nu arata chiar atat de bine, ale tale par noi.

Vad ca sunt pe 15, inseamna ca etrierii pe 1.4 TSI 125 CP nu sunt aceiasi cu cei de pe 1.4 tsi 140 CP, cel putin cei cu Octavia 3 cu motorizarea asta spun ca nu incap jante pe 15.

Link către comentariu

Eu zic ca arata chiar ok. Traiasca ambulantele! [emoji481]

:)) Nu-mi aduce te rog aminte de ambulante pentru ca tocmai ce mi-am rupt un genunchi (ligament si menisc).

@cristian: ale mele chiar sunt noi. Am prins o oferta buna si am luat cu et 43 cum scrie la carte. Oricum, pentru iarna ma intereseaza confort si functionalitate, asa ca 195/65/15 bifeaza ambele criterii.

Modificat de baspri
Link către comentariu

Asa am gandit si eu, confort si functionalitate, mai ales ca pe 1P aveam aceeasi configuratie si stiam care e diferenta intre 16 si 15.

Link către comentariu

Arata bine jantele.

Si mie mi se pare bizar faptul ca la O3 1.4 TSI nu merg jante de 15inch iar la Leon 1.4 TSI merg.

Ai facut ceva detailing la masina? (Arata ca noua). :)

Link către comentariu

Unge cu vaselina butucii si surubul central al rotilor fata ca ruginesc instant

Da saibot, mi-am propus asta..

Aveau deja rugina cand am dat jos jantele de vara. Ar trebui sa curat intai si apoi sa dau cu vaselina.

Dar, asa cum spuneam, prioritatea acum este sa-mi repar genunchiul meu, abia apoi am grija de "genunchii" ei :).

Spor la halogene! :)

Modificat de baspri
Link către comentariu

Multumesc pentru sfat. Parerile sunt impartite, avand in vedere ca ramane zapada si mizerie intre capace si jante.

Link către comentariu

Gandeste-te ca atunci cand atingi ceva prima data atingi cu capacul si mai ai timp sa te redresezi. stric un capac de 30 de lei nu o janta si un cauciuc. Parerea mea. Toate solutiile sunt si pro si contra, sarea ramane pe janta si daca nu ai capac.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Covorase de cauciuc OEM in cotiera. 

Cam scumpe (~20 lei bucata) dar a fost un moft al meu :). Trebuie sa vina si cele pentru cupholder-e.

post-126751-0-75430100-1435828235_thumb.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Din fericire casco, da. 

Acum sper sa iasa reparatia foarte bine (vopsit, montat, aliniat, toate clemele, suruburile etc. la locul lor...)

Link către comentariu

Nu ai de ce sa iti faci griji. Reperele oem intra fara probleme. Sa alinieze bine capota si e totul ok.

Cu vopsitul nu cred ca vor fi batai de cap fiind vorba de un alb nemetalizat.

Link către comentariu

Pacat dar asta e...fierul se face. Noroc ca n-ai led-uri :)))

Spor la halogene!

Link către comentariu

Macar aripa a scapat, pare relativ neatinsa in poza?

Spor la reparatii si halogene!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!