Jump to content

Seat Leon ST FR - MY2015 - 1.4 TSI 125cp

baspri

Postare recomandată

Cred ca se referea la faptul ca sunt prea inguste si nu "dau bine".

Iarta-ma! Ma duc sa le schimb! :)

Modificat de baspri
Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• baspri

52

• saibot

12

• Cristian

11

• TudorM

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nuuuu, ca le schimb cu 225/17 :)

Acu' pe bune, ma apuca depresia. Iti dai seama Saibot cum o sa arate cu halogene si cu 195/15?! :))

Cred c-o vand...

Modificat de baspri
Link către comentariu

Ai mai luat si motoru' de 125...caroserie papuc...  :))

Modificat de saibot
Link către comentariu

Pfoaaaa, cred ca nici la vanzare nu se mai uita nimeni la ea! Poate astia de cara frigidere... :))

Modificat de baspri
Link către comentariu

Donatie scrie pe ea colegule.

Ne meritam soarta ca am fost suficienti de ignoranti si nu am vrut sa ne inscriem in clubul masinilor premium SH ;)

Iti luai un baemveu...

Link către comentariu

:) imi fac public mea culpa si sper sa mi arate ingaduinta.

Hai, sa avem spor la halogene, ca mi-e ca mi se inchide topicul pt off. :)

Toate bune!

Link către comentariu

Ce ai luat, Alpin A4 sau A5? Detalii legate de pret si vanzator?

Asa se vede cat de mult loc e intr-un portbagaj de break, la hatchback n-ai cum sa bagi 4 cauciucuri, eu de obicei pun 2 in portbagaj si 2 in locul de picioare al pasagerilor din spate.

Link către comentariu

Cineva a decis ca-i sta mai bine fara sigla "FR" si cu o zgarietura in locul ei... :(

post-126751-14131929784563_thumb.jpg

Modificat de baspri
Link către comentariu

Stiu.. am comandat-o deja. Mai rau imi pare de zgarietura, e destul de adanca. Sper sa se acopere complet cu sigla.

Link către comentariu

M-am gandit si la asta, dar sigla pare sa fie lipita cu un fel de mastic, care va izola destul de bine zgarietura zic eu.

Link către comentariu

Nasol, se pare ca si sigla FR a devenit atractiva. Aiurea ca a folosit un instrument ascutit sa o dezlipeasca, probabil o surubelnita. Cel mai bine o cumperi si o pui la loc, nu va rugini tabla.

Link către comentariu

Trist...

Eu ma bucuram cand am luat-o ca nu intra in gupul masinilor tentante in ceea ce priveste oglinzi, jante, sigle...etc

Se pare ca se fura orice de la...orice

Curata bine zona(urmele de adeziv se curate bine cu WD40), retuseaza cu creion si pune alta sigla. Cred ca se va vedea urma la zgarietura, fiind destul de adanca - asta dc te decizi sa nu mai pui sigla

Link către comentariu

Nu merge corectat sa nu se vada. E subtire dar adanca, pana la tabla.

Asa m-am hotarat si eu, creion si alta sigla..in speranta ca de data asta ramane la locul ei..

Si culmea e ca am dat de baut cand am luat masina.. :) cu toate astea am patit destule belele intr-un timp relativ scurt.

Bine ca in rest merge impecabil.

Modificat de baspri
Link către comentariu

Stai linistit, si a mea a primit in 3 luni deja cateva... ultima acu 3 zile, dupa ce ies de la spalatorie, 2 zgarieturi pana la partea neagra a barei fata, aproape simetric in lateralele numarului de inmatriculare, zici ca sunt facute de gheare, sau cutit... ca incep lin, se adancesc, dupa care iar lin... am facut un spray la culoare, care a iesit aproape perfect(ptr ca nu exista inca codul masinii mele la vopsea) si acum zgarieturile se vad doar daca esti atent si te uiti chiar  in zona aia, Dar este important ca zgarieturile sa le retusezi cu o pensula foarte subtire, eu dau un jet de spray in dop, si acolo inbib pensula, (de la librarie, ptr acuarele, cea mai fina si scumpa)

Si treaba iese bine, secretul este sa bagi fix in zgarietura vopseaua si sa ii lasi o bolta, deci sa bagi mai multa, si dupa 2-3 randuri de vopsit aproape ca este la nivel, daca mai bagi si un polish, e chiar bine, polish nu fac, ptr ca nu e o zona pretentioasa, e bara fata, care va mai primi...

Link către comentariu

Hai ca a iesit f bine. Si ai scapat relativ "ieftin". Eu ce sa mai zic ca dupa 5 luni de masina noua a trebuit sa revopsesc bara fata si o aripa? :)

PS: Mai tii minte cat a durat operatia de detailing?

Link către comentariu

Bun, deci nu se vede ca am lipit-o stramb :)

Pt. detailing, am lasat masina dimineata la 9 si a fost gata pe la 15-16. Dar n-am stat langa ea. Baiatul mi-a spus ca de obicei dureaza aproximativ 4-5 ore.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!