Jump to content

Seat Leon ST FR - MY2015 - 1.4 TSI 125cp

baspri

Postare recomandată

225/45/17 91w am eu.

Uitandu-ma pe link-urile trimise de tine, am gasit singura diferenta la Overall diameter, 24.9 inch la cele fara AO, 25 inch la cele cu AO.

O fi neglijabila sau nu?

Modificat de baspri
Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• baspri

52

• saibot

12

• Cristian

11

• TudorM

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru link, insa stiu toate link-urile care ofera tipul asta de anvelopa. Le-am luat la rand :).

Nu au specificat pe site AO, dar sigur exista.

Din pacate Michelin (Romania cel putin) nu importa decat cu specificatie AO sau MO.

Link către comentariu

Problema e ca pe toate pe care le-am gasit, scrie AO.

Citez de pe site-ul Michelin:

"

E.g. MICHELIN Primacy HP MO      MO is a Mercedes specific marking
E.g. MICHELIN Pilot Sport PS2 N3  N is a Porsche specific marking
E.g. MICHELINTM ENERGY Saver *        * (star) is a BMW specific marking

Some (mainly high performance) Michelin tyres have specific markings which show that the tyre has been developed to provide optimum performance on models from certain vehicle manufacturers.

Michelin tyres with these specific markings are made differently from the equivalent standard tyres. These tyres are not better or worse than the equivalent standard tyre, but they differ in the way they behave on the car. These markings can be found on the sidewall of the tyre, and also on new tyre labels.

"

Link către comentariu

post-126751-14075193870203_thumb.jpg

post-126751-14075194352418_thumb.jpg

post-126751-14075194735043_thumb.jpg

post-126751-14075195106503_thumb.jpg

Dupa cum vedeti au sosit covorasele. Le-am pus un pic la aerisit, pentru ca fiind "proaspete" au un usor miros de cauciuc. Maine le probez si pe masina.

Materialul pare de calitate, este foarte flexibil si nu sunt foarte grele. Nu am unele OEM cu care sa compar, dar cred ca-si vor face treaba la iarna.

Modificat de baspri
Link către comentariu

Confirm ca sunt bune, eu am facut o iarna cu ele, dar au aparut semne de uzura un pic cam repede. Daca tin 3-4 ierni e perfect.

Link către comentariu

Exact covorase din astea am luat si eu acum 2 luni aprox, au fost 140 Ron. Spor.

Link către comentariu

Pentru anvelopa de ce nu incarci la dealer? Ar trebui sa iti poata furniza o anvelopa identica cu cea de pe masina...

Link către comentariu

Am incercat si la dealer.. Problema e ca Michelin Romania au numai cu AO sau MO (Mercedes).

Link către comentariu

Exact covorase din astea am luat si eu acum 2 luni aprox, au fost 140 Ron. Spor.

Corect, atat am dat si eu pe ele. 125+15 transportul.
Link către comentariu

De pe site-ul postat mai sus, anvelopejantepromotii.ro, am luat Michelin PS3 care nu aveau inscriptii AO sau MO.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

O mașina numai bună de mers în Grecia! La cât mai multe concedii împreună  :icon_thumright:.  Felicitari pentru bebei

Link către comentariu

Multumesc frumos! In Grecia si nu numai .. :) Deocamdata n-am apucat sa fac drumuri mai lungi, bebeii fiind inca mici, dar planurile de viitor sunt mari.

Intre timp am schimbat si anvelopa, am luat pana la urma cu specificatie AO.

Am intrebat la Michelin si mi-au spus ca se poate inlocui fara probleme, specificatia respectiva insemnand ca sunt aprobate de Audi pentru masinile lor...

Cu ocazia nefericitului eveniment, am avut ocazia sa vad ca functioneaza senzorul de presiune in roti. Te atentioneaza ca ai pierdere de presiune, insa nu indica si roata cu probleme.

Am probat si covorasele si se potrivesc perfect, taieturile sunt exact acolo unde trebuie, sa vedem cum se comporta la iarna.

In rest masina merge impecabil, sunt extrem de multumit de alegerea facuta.

Planuri de viitor

(pe termen scurt):

- folie sau plastidip pe rama cromata de la grila fata

- bare transversale thule WingBar Edge 9594

(pe termen mediu)

- ma bate gandul la asa ceva http://www.edotec.ro/navigatie-auto-vw-golf-7, desi costa cam mult pentru ce ofera ...

Modificat de baspri
Link către comentariu

Am adus piticii la "tara". Iata ce a putut incapea in portbagajul de ST.post-126751-14080956900435_thumb.jpgpost-126751-14080957298475_thumb.jpg

Link către comentariu

Pur sange spaniol :).

Si nici nu cere multa mancare. Campina-Bucuresti azi dimineata, 79 km/h pe cruise control in localitati, 109 km/h afara:

post-126751-0-52566600-1408524487_thumb.

post-126751-0-49830700-1408524524_thumb.

post-126751-0-96565100-1408524528_thumb.

Link către comentariu

Bun consumul, eu nu reusesc sa scot un asemenea consum, platforma noua chiar este mult mai economica. Nu ti-ai dorit DSG?

Link către comentariu

Doar DSG7 se poate pune pe 1.4TSI si este mai scump si mai putin fiabil decat M6.

Link către comentariu

Ehe..stiam eu ca o sa suspin cand or sa apara frumusetile astea prezentate pe forum..Asta e... :D Sa va bucurati de ea sanatosi!

Un pic offtopic: pt ca am vazut in paginile anterioare ca se discuta despre variante de covorase cauciuc: dupa ce am schimbat la 1P  2 seturi de Petex-uri (exact acelasi tip pe care am vazut ca le-ai achizitionat si tu) din cauza ca se gaurea mereu cel de la sofer, am gasit altele de o calitate ff buna produse de Gledring si nu s-a mai gaurit nimic. 100 ron am dat pe set. Modelul e cam asa, si am vazut pe site-ul de unde le-am achizitionat ca au bagat deja si pt Leon modelul nou

post-6557-0-03768400-1408532221_thumb.jp

post-6557-0-63230500-1408532684_thumb.jp

Modificat de Cowboy
Link către comentariu

Mi-as fi dorit DSG si as fi renuntat la alte optionale pentru el, dar exact cum a scris saibot mi-a fost teama de lipsa de fiabilitate a DSG-ului 7.

@cowboy multumesc pentru modelul de presuri. Da-mi te rog pe PM link-ul catre site si le voi schimba si eu la prima gaurire.

Link către comentariu

Da, cele de la Petex se gauresc exact unde tii calcaiul. O sa caut pe cele recomandate de tine, din poze pare ca au si marginea ridicata.

Edit

Link către comentariu

Cristi, da, covorasele respective au marginea usor ridicata stil tavita. Sunt sensibil mai groase decat Petex iar cel de la sofer are niste nervuri/intarituri fix in zona de contact a calcaiului. Va trimit pe PM linkul de unde le-am achizitionat.

Link către comentariu

Da-mi si mie link cu covorasele, caut pentru Leonul nou asa ceva.

Mai pune ceva poze cu masina, eventual cu interiorul, pe mine m-a fermecat Leonul ST, ma gandesc serios daca urmatoarea masina nu va fi un Leon ST.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!