Jump to content

Sfaturi achizitie (Touareg 7P)

Xenomorf
 Share

Postare recomandată

'Ai de noi , ce a ajuns o bucatica de pamant in oras , 65k , acum 5-6 ani de banii aia ridicai vila 

A locui langa birou este aur curat , stiu ca asa am eu de 26 de ani si de aia nu ma indur sa ma mut inca la tara langa oras

Din toate celelalte puncte de vede m-as muta azi 

Bafta multa cu masina si terenul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Așa e, dar aici e ok, e la 20m de drumul principal și de o stație de autobuz. E scump dar e de viitor.

Azi am mai reușit să fac un mic upgrade la vehicul, am fost la cineva care se ocupă cu tapițare de scaune, am recondiționat scaunul șoferului (singurul care se simțea puțin uzura) și a pus burete nou, un pic mai tare și a refăcut marginile.

Chiar se simte mai bine, marginile susțin mai bine, n-a fost scump măcar.

Link către comentariu

DeathArrow

SUV mai bun în banii ăștia e greu de găsit: să poată și off-road, să se țină bine pe șosea, să fie spațios, comfortabuil, cât de cât sigur, cât de cât fiabil, să nu consume nesimțit. Mi se pare foarte reușit. Păcat că CR nu mai este la fel. Chiar nu știu ce mașină voi lua peste câțiva ani dacă voi vrea să schimb 7P-ul. Posibil să îl țin mult si bine. 

Baftă la vânzare și la cumpărat terenul!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!