Jump to content

Bora 2001 AB84RUB

Barum

Postare recomandată

Frumos bolidul ... astept mai multe detalii despre masinuta si cateva poze cu interiorul :D

Link către comentariu

Spatele DA fata NU in rest arata bine, cat mai multi km fara probleme.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Spatele DA fata NU in rest arata bine, cat mai multi km fara probleme.

mi-ai luat vorba din gura, fata este prea incarcata

Link către comentariu
shobolanu.wob

Ce sa mai, e criminala. Imi place ce " sonorizare " ai, m-am hotarat sa-mi pun si eu dar nu stiu ce sa aleg. Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

In materie de sound am optat pentru  

Sony Xplode WXGT90BT 

Subwoofer JBL 2 x GT

Statie amplificare Eyebrid 2Y150 (dar statia mi s-a stricat si in momentul de fata am ceva mai mic pana o repar ) 

Masina mai are Egalizator + amplificator Nokia de fabrica 

V-am atasat 2 poze mai vechi cu interiorul , o sa fac altele probabil astazi  

post-118759-0-33186900-1405501357_thumb.

post-118759-0-02913200-1405501442_thumb.

Link către comentariu

Masina este frumoasa din proportie de 80%. O strica rau, dar foarte rau bara fata... nu prea se mai poarta bari gen NFS

Link către comentariu

Casetofonul a fost 200 e l-am luat din germania de la media markt 

subwooferu si statia le-am luat second 200 euro 

fir rca grundig  150 lei 

cablu alimentare 100 lei (rosu cel mai gros)

punte 50 lei (cablu aparat sudura ) 

siguranta pe plus 30 lei 50 A

total 2100 ron aproximativ

Alta bara care sa se potriveasca cu linia pragurilor efectiv nu am gasit , si a fost si ceva bani eu luando din germania de la pro street 

praguri si prelungire bara spate FK 

Modificat de Barum
Link către comentariu

Felicitări pentru mașină. Eu aș zice că merge bara față, dar farurile dau impresia de foarte multă ”încărcătură” în față. În plus, jantele cu albastru cred că sunt din alt film. De la spate însă priveliștea e plăcută ochiului :). Linia audio arată bine, aș fi curios cum sună că mă tentează și pe mine un upgrade. Poate ne dăm o tură prin Alba când ajung pe-acolo :) Kilometri mulți fără probleme și spor la modificări cu gust! Toate bune

Link către comentariu

Multumesc , asa mi se pare si mie in privinta farurilor chiar daca sunt dayline sau angel eyes , pana si farurile OEM cu lupa mi se par la fel , dar dintre toate modelele cu lupa astea mi-au placut cel mai mult ca sa pot sa imi pun Xenon si astea le-am ales , dar saptamana viitoare sau zilele viitoare vor intervenii niste modificari , negrul acela din faruri va devenii albastrul ca si jantele si plafonul 

asa arata masina cand am luat-o acum 2 ani : 

post-118759-0-06133800-1405615176_thumb.

Link către comentariu

Fara suparare, dar este regres fata de cum ai luat-o...

cu zice si Robi - bara fata pe langa ca este nefesestyle, nici nu se potriveste cu liniile masinii... Pragurile arata destul de vitanstyle...

Pacat si de sonorizarea nokia, nu ai stiu sa o apreciezi...

Link către comentariu

Deci bara fata strica tot! Fara suparare dar e hidoasa bara! Alta bara, alte faruri cu aspect cat mai oem.

In rest sa te plimbe fara problem!

Link către comentariu

Masina e ok, chiar si bara mi se pare ok, dar as renunta la faruri si as incerca unele clare, mai clean, cu lupa si xenon, chiar incercat si fara ochelarii de pe faruri. Poliseaza buza aia la jante ca sa dea efectul scontat :)

Ca sonorizare e ok, desi nu stiu daca ai amplificat si difuzoarele sau doar basul. Fiecare are urechile formate in felul sau, asa ca nu pot zice ca nu e ok. Eu cand aveam bas, imi lipsea amplificarea de pe difuzoare, acum e invers :D

Link către comentariu

Fara suparare, dar este regres fata de cum ai luat-o...

cu zice si Robi - bara fata pe langa ca este nefesestyle, nici nu se potriveste cu liniile masinii... Pragurile arata destul de vitanstyle...

Pacat si de sonorizarea nokia, nu ai stiu sa o apreciezi...

Nu am renuntat la sonorizarea NOKIA ea fiind inca pe masina si functioneaza perfect cu restul , amplifica doar boxele OEM  , am mai pus in spate sub luneta 2 difuzoare ovale Pionneer TS-A6921 de care am uitat sa specific , tweetere 100 W pe fata, deci e chiar de invidiat sound-ul din masina ;) acel casetofon a facut toti banii 

Daca spui ca pragurile sunt "vitanstyle"  atunci la toate Bmw-urile seria 3 le-au pus din vitan au mers constructorii marcii si au cumparat 

Deci bara fata strica tot! Fara suparare dar e hidoasa bara! Alta bara, alte faruri cu aspect cat mai oem.

In rest sa te plimbe fara problem!

Sa inteleg ca esti fan "OEM Style"  pana sa apara asta erati toti cu "nefese"   :) Mersii totusi de aprecieri 

Masina e ok, chiar si bara mi se pare ok, dar as renunta la faruri si as incerca unele clare, mai clean, cu lupa si xenon, chiar incercat si fara ochelarii de pe faruri. Poliseaza buza aia la jante ca sa dea efectul scontat :)

Ca sonorizare e ok, desi nu stiu daca ai amplificat si difuzoarele sau doar basul. Fiecare are urechile formate in felul sau, asa ca nu pot zice ca nu e ok. Eu cand aveam bas, imi lipsea amplificarea de pe difuzoare, acum e invers :D

Nu am amplificat cele de fabrica pentru ca acel amplificator nokia pus de ei , isi face super bine treaba , am incercat dar nu are rost pentru ca era pre-amplificare , si atunci am cumparat acest casetofon cu 6 pre-uturi , ca sa pot sa leg la instalatia mea de pe masina , altfel ar fi trebuiit sa trag toate mataraiele la fiecare difuzor , si numa imi cautam de lucru , asa am si de castigat , boxele sunt amplificate de cel nokia , subwooferul de amplificatorul lui , iar cele 2 pioneer de sub luneta de 2 dintre iesirile casetofonului , si mai raman cu inca doua iesiri care inca nu le folosesc ca nu stiu unde as mai putea sa pun boxe , REAR FRONT SI LEFT FRONT  ?!?

Casetofonul are pe fiecare boxa reglaj , bass medii inalte , egalizator pe fiecare in parte , plus altul pe-r total , ii foarte destept si era ceea ce aveam nevoie , am o claritate foarte buna si interferente zero :D

Acum ca sa va lamuresc pe toti in privinta barii , daca imi ajuta domnul o voi schimba , o  sa iau alta de la FK  dar prima data sa vad cum ar da pe masina , si voi face un model in photoshop ca sa va dati si voi cu parerea , o las pe aceasta ? sau sa o iau pe cealalta , V-am atasat o poza cu modelul 

post-118759-0-93231400-1405699132_thumb.

Modificat de Barum
Link către comentariu

Mie mi se pare mai groaznică cea de pe Golf-ul din poză decât cea de pe mașina ta. Dacă tot vrei tuning, de ce nu optezi pentru o bară față de R32 pentru Bora? Arată mult mai decent decât opțiunile prezentate de tine mai sus.

Link către comentariu

Bani nu mai am ca sa investesc, bara aceea puteam sa fac rost de ea din alta parte pe gratis , de aceea am cerut pareri :)  As fi vrut bara de R32 :D dar nu mai am finante deocamdata  

Link către comentariu

Eu zic să le vinzi pe amândouă și să strângi fonduri pt. una de R32 :)

Link către comentariu

Bara din poza ar da mai ok daca ar fi prizele de aer egale ca inaltime ( lateralele si mijlocul ) si daca nu ar avea grilele albe. Daca bara e griul masinii si grilele sunt negre, da mai bine, zic eu

Link către comentariu

ideea era cu aceea bara sa o modific eu , sa ii tai grilajele alea sa ii pun plasa fagure mare ( cum se poarta acu ) si binenteles sa fie in culoarea masinii  si da .... acela ee cel mai mare defect al acelei bari ca ia facut cea din mijloc mai jos decat celelalte de pe lateral , dar si acel lucru il puteam reface ( lucrez cu fibra )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!