Jump to content

Passatu Meu

Spawnycozaurus

Postare recomandată

Spawnycozaurus

Salutare tuturor! Ma numesc Cristian Marin, am 26 de ani, locuiesc in Ploiesti si acesta este Passatu meu : 1.9 TDI , an 2001, 186 043 KM (sper ca sunt reali) , 74kW, 101 CP.

Masina am cumparat-o acum  3 ani de zile , avea 150 000 km.La 2 saptamani dupa ce am achizitionat-o am pus o muzicuta pe ea, am isonorizat-o si i-am schimbat rotile.Planurile mele cu aceasta masina sunt marete si sper sa reusesc sa le implinesc . Ma simt onorat de a face parte dintr-o comunitate cu pasiune pentru masini si sper ca pe viitor sa invat mai multe lucruri despre masina mea. Stima si respect Cristian Marin.

post-138889-0-14912400-1405099719_thumb.

post-138889-0-19993400-1405099720_thumb.

post-138889-0-93639200-1405099720_thumb.

post-138889-0-92698800-1405099721_thumb.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum si felicitari pt masina arata f bine, imi place culoarea :) un sfat, fa un polish la faruri si dupa pune folie pt protectia lor.

Cat mai multi km fara probleme !

Link către comentariu
Spawnycozaurus

Multumesc, i-am facut un polish acum 3 luni de zile la faruri , nu ii mai fac pentru ca in 2 -3 saptamani ii schimb farurile si stopurile 

Link către comentariu
costyserbanescu

Arata foarte bine masina :D . Nu ne dai mai multe detalii despre dotari ??? Un mic sfat cred ca i-ar sta foarte bine sa ii pui o suspensie mai joasa , ar fi perfecta combinatia suspensie joasa plus jantele pe care le are acuma . O seara buna ;)

Link către comentariu
Spawnycozaurus

Multumesc, da, suspensia sport e comandata , placute ,discuri sport , in cateva saptamani imi ajung si farurile si stopurile , si in 2 luni daca lucrurile decurg conform planurilor mele imi iau si body kitul.In ceea ce priveste dotarile masina nu are nimic special in afara de un sistem audio decent .

Link către comentariu

Bine ai venit!

Vei investi o suma frumusica cu modificarile enumerate mai sus dar se v a schimba comportamentul masinii in bine.In legatura cu body kit ul nu stiu ce sa zic....nu ma prea atrag dar cine stie...asteptam rezultatul final.

Daca este masina de zi cu zi si faci ceva km pe an suspensie sport + jante pe 17"(parca asta e marimea) =vei schimba brate superioare intr o veselie.

Link către comentariu
Spawnycozaurus

:) masuna momentan este de zi cu zi dar acest lucru se va schimba pentru ca modificarile care le voi face si la motor va schimba acest lucru ,jantele sunt de 18 care si ele la randul lor vor fi schimbate cu niste oz de 19

Link către comentariu

Arată bine mașina, dar jantele sunt cam "câh", cel puțin la cum arată cu suspensia actuală, poate lăsată va fi altceva. Ceva OEM eu zic că ar arăta mai bine. În ceea ce privește farurile și stopurile încearcă să mergi tot pe OEM. Se știe că farurile AM nu prea excelează la calitate și sincer, mie cele cu angel eyes/leduri și alte prostii mi se par și urâte. Încearcă să menții un look curat, original. Și încă ceva: ar arăta bine cu bandourile vopsite în culoarea caroseriei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!