Jump to content

Jetta Individual 'gasita' intr-un garaj

MiiK

Postare recomandată

Mane apreciez ca apreciezi munca mea cu masina - inseamna mult venind de la cineva ca tine. Dar ca sa vedem ce iese cu plafonul va trebui sa mai asteptam..acum sunt in schimbari la casa  ;) No money..

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiiK

21

• cristi511

5

• Wiki

3

• sebip

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

La mine a fost intr-adevar pauza de sarbatori.. si balamuci prin casa gen azi punem bradul, maine vine mobila, poimaine e Craciunul, apoi vine nenea cu rafturi, apoi electrician, apoi Rev...shit! Inca ma gandesc la acel plafon negru..o sa incerc sa vb cu quattro3001 de elemente negre de interior..

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am facut un wish-list cu chestii de facut pentru sezonul 2015-primavara/vara:

- F-16 Pulse-King econo-kit electronic/revigorator acumulator;

- Magno-Fuel - camp magnetic pentru furtunul de alimentare;

(le-am avut montate si pe A6 2.4 si faceau o economie calculata de mine (cu greu) intre 0,6-1 % - zic cu greu, pentru ca la un consum care varia intre 9-18% de la o zi la alta, era orarecum dificil sa realizezi 2 parcursuri identice)

- izolat usi fata/spate cu membrana Dynamat;

- subwoofer;

- skyline-LED tail-lights;

- praguri (poate)

Ca fapt divers, o plimbare de duminica in Sinaia m-a adus in situatia de a da intr-o groapa mare la viteza mica si, nu stiu cum, de a-mi capata joc in cremaliera ca rezultat direct (cloncanit pe asfalt cariat). Are un reglaj care permite strangerea insa daca continua sa faca asa ma tem de ce e mai rau - caseta! Masina e-n lucru, sper sa nu fi fisurat caseta de directie! Macar cu ocazia asta bifez si primele 2 puncte din wish-list!

Link către comentariu

Poate fi si din cauza jantelor pe 18 si al talonului mic? Ca fapt divers  cu cat ti s-a marit consum cu acestea ? 

Link către comentariu

Posibil - asta e pretul pentru jante mari - insa acum eram cu 17-urile. S-a auzit ciudat de cum am intrat in groapa; abia plecasem de pe loc, nu aveam mai mult de 40km/h, dar groapa a fost naspa..si eu neatent. Si din momentul ala a inceput sa se auda un cloncanit pe anumite denivelari. Nu as putea sa-ti spun nimic de consum pentru ca masina a venit din fabrica cu 225/45R17 si cele de pe 18 sunt 225/40, deci aceeasi frecare cu asfaltul doar ca sunt mai grele putin. Initial am pus 16" pe iarna dar cu 205/60 cu crampoane de zici ca erau de Islanda. Ruperi de aderenta, subvirare cronica, instabilitate; astea m-au determinat sa pun 17 pe iarna. Pur si simplu era diferenta prea mare cand treceam pe 16.

Link către comentariu

Se pare ca am scapat ieftin..era doar jocul din cremaliera. Se pare..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!