Jump to content

evacuare full inox pentru un g3 gti 16v


CT-12-VVV
 Share

Postare recomandată

salut tuturor ! vreau sa cumpar teava inox pentru o evacuare direct din motor ! am un sudor ff priceput si rabdator dar vreau sa va cer si voua parerea despre dimensiunile tevii ! ce dimensiuni credeti ca ar fi ideale ca diametru si grosimea in carne a tevii pentru o evacuare direct din chiulasa pana in spate plus 1 toba finala pe care o sa o cumpar originala remus sebring vad eu ! ma gandesc ca pentru galeria de evacuare mi-ar trebui teava mai groasa in carne iar apoi sa se continue cu o teava mai mica in carne ! daca are cineva idee despre dimensiunile unei astfel de evacuari , eventual o schema a evacuarii de la golf 3 gti sa posteze ceva detalii ! Bafta si spor la masinutele voastre !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Ca sa nu mai deschid alt topic cu o intrebare asemanatoare, intreb aici. Daca e vreo problema fac altul separat ca sa nu se supere nimeni.

As vrea sa-mi schimb finala la masina. Am facut rost de o borla inox care are intrarea de 50mm si lungime de 500mm. Am inteles de la cineva ca masina mea ar avea traseul de 57mm drept urmare ar fi cam sugrumata. Intrebarea e urmatoarea: afecteaza mult puterea daca pun aceasta finala si daca sunetul tobei este afectat in rau. Eu as prefera sa nu se auda foarte tare. Multumesc!

Modificat de Serby
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Finala mea are intrarea de 50mm si traseul de 57mm. Toba suna foarte bine iar puterea nu pare sa fie afectata deloc de 2 ani incoace :) Avand in vedere faptul ca toba vine la tine sub portbagaj, cred ca nu o sa o sesizezi foarte tare in masina.

Ca si "hint" de montaj, la mine a fost confectionat un inel de inox cu diametrul de 57 mm care a fost sudat cu argon de toba si apoi de traseul de evacuare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!