Jump to content

Golf 4 Special Black

hremus

Postare recomandată

Felicitari pentru functie. Chiar ieri am citit despre ea. Din ce am citit eu (si sper sa nu gresesc), momentan merge doar la ceasurile VWK501.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Wow..ce tare...presupune si ceva modificari pe partea hardware sau totul e din codari?

Link către comentariu

Tocmai ce vazusem pe oleics niste ceasuri immo3 maxidot de benzinare (ma tot gandesc pt golf) si era un pret cu functiile normale activate si +100ron cu staging... Si ma intrebam la ce naiba foloseste. Tot nu am inteles :D

faina iluminarea ceasurilor insa.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@hremus, frumos golf.. sa te tina :D

Crezi ca se poaate face Staging si pe golf 3 ?(am ceasurile 0-200 ,cele negre, VDO, fara mfa),am gasit ceva pe net.. dar nu stiu sigur ce sa zic. link

Link către comentariu
On 17.08.2017 at 8:52 AM, Bitter_Sweet said:

Felicitari pentru functie. Chiar ieri am citit despre ea. Din ce am citit eu (si sper sa nu gresesc), momentan merge doar la ceasurile VWK501.

Merge si pe VWK503 

On 17.08.2017 at 8:46 AM, DClaudiu said:

Functia merge doar la immo3 ? 

Da. Doar la VDO minidot si maxidot, atat pe versiunea VWK501 cat si pe VWK503.

On 17.08.2017 at 3:16 PM, mad_kat said:

Tocmai ce vazusem pe oleics niste ceasuri immo3 maxidot de benzinare (ma tot gandesc pt golf) si era un pret cu functiile normale activate si +100ron cu staging... Si ma intrebam la ce naiba foloseste. Tot nu am inteles :D

faina iluminarea ceasurilor insa.

Foloseste la acelasi lucru la care foloseste si functia WELCOME .... :)) . Iti face ziua mai placuta :)) . Si din cate am citit, nu am apucat sa testez, daca ai bateria slaba, cand pui contactul, nu se mai plimba acele .

3 hours ago, RandyShadow said:

@hremus, frumos golf.. sa te tina :D

Crezi ca se poaate face Staging si pe golf 3 ?(am ceasurile 0-200 ,cele negre, VDO, fara mfa),am gasit ceva pe net.. dar nu stiu sigur ce sa zic. link

Nu (din soft), poate HW.

Modificat de hremus
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!