Jump to content

Piese si accesorii Passat B3, B4 sau mai vechi.

Bren
 Share

Postare recomandată

Bogdan,

Stiu foarte bine despre ce vorbim. A trecut un an de cand tot intreb la Unix despre aceste repere in speranta ca mai scade pretul... Deci, vorbesc pe caz concret! ;)

Update, ora 10:50

Pretul per bucata este de 118.78 lei (doar pe original) si se achita in avans, cu factura. Termenul de livrare este de 2...5 zile lucratoare.

Modificat de pius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mabial

24

• bogdan.tuta

18

• DjMc

11

• Balta

9

salut. am si eu o rugaminte. pentru modelul passat b4 cu geamuri electrice pe fata  , butoanele de contact au o lamela mica de cupru pare a mea dar asta conteaza mai putin. aveti idee unde pot gasi acele lamele ? pentru ca eu am desfacut la geamul stanga sa le curat si mi-a zburat una prin masina initial , dar nu am gasit-o , si mai eram si cu fi-miu. s-o agatat pe haine ori a intrat printr-o gauta pe undeva , nu o mai gasesc. unde as putea gasi? multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Karja , sa inteleg ca iti trebuie butonul de la usa din stanga fata , pentru geamurile electrice ? Zi'mi ce masina e..  model / an

Link către comentariu

• 11 months later...

Are cineva un eleron pentru un passat b4 din 95?

Si ma mai intereseaza si ornamentul acela din spate ce tine plafonul.modelul este brek

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 4 weeks later...

salutare, sunt nou, o intrebare de unde pot sa cumpar pentru un prieten, 2 pleoape pentru B4 1996 model intermediar, 1985cmc, 115cp, cu multumiri!!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut!

am nevoie de un semn VW ce vine in grila dintre faruri pt un passat din `96 sau grila cu tot cu semn. daca are cineva rog frumos sa ma anunte, sa lase un mesaj si ne intelegem. multumesc!

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 1 month later...

Dezmembrez passat b3 1.8 8v g60 si b4 vr6 ambele berlina , motoarele s-au vandut , o multime de piese disponibile , geamuri electrice , fete usi , manere , etc.

Link către comentariu

• 2 months later...

salut!

am nevoie de motorasul de la spalatorul de pe haion (usa portbagaj) la un passat intermediar din `95. daca are cineva astept oferta sau spune-ti daca se potriveste de la golf sau alt model de vw. multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!