Jump to content

Piese si accesorii Passat B3, B4 sau mai vechi.

Bren
 Share

Postare recomandată

Are cineva asa ceva aruncat prin garaj?

post-53150-0-59968700-1297201120_thumb.j

negre, normale, astae din poza sunt de idee...de model!post-53150-0-59968700-1297201120_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mabial

24

• bogdan.tuta

18

• DjMc

11

• Balta

9

Balta, codurile butoanelor sunt :

- 1J0819129 01C 2 buc

- 1J0819129 A 01C 1 buc

Link către comentariu

• 1 month later...

colegi, am gasit prin garaj la o curatenie cateva piese, uitasem si de ele.

- 2 amortizoare cu arc pe gaz

- 2 discuri frana

- planetara

poate are cineva nevoie.

post-85554-0-61794500-1300015870_thumb.j

post-85554-0-17443700-1300015882_thumb.j

post-85554-0-85352200-1300015895_thumb.j

post-85554-0-37538400-1300015905_thumb.j

post-85554-0-84093600-1300015920_thumb.j

Link către comentariu

@ madial & all

M-ar interesa si pe mine asa ceva. unde gasesc sau de unde pot comanda si eu una?

A, si inca o chestie. Este vreun site unde sa imi gaseasca piesa dupa codul ei? nu gasesc nicicum... :blink:

Modificat de Konfabulator
Link către comentariu

Este vorba despre ETKA,un program.Il gasesti pe torent.

Link către comentariu

@alinluciano

merci, e destul de ok site-ul, dar nu ma ajuta chiar acum :icon_thumright:

@mabial

stiu de ETKA dar nu m-am referit la el.

vreau sa achizitionez un CD-holder (#63) dar nu gasesc. intrebarea era referitoare la un site, unde, scrii la search codul piesei cautate.

daca are cineva asa ceva sunt dispus sa platesc frumusel :icon_cool:

Link către comentariu

Daca este vorba despre port CD, atunci sa sti ca acel accesoriu nu se mai fabrica.Numai daca nu-l gasesti pe ebay ori site-uri de accesorii second.La nemti am cautat si nu au ..si sunt convins ca daca o sa apara vreo unu cu siguranta o sa aiba un pret piperat ,zic asta deoarece am vazut pentru golf 2 si era 130 euro !

Link către comentariu

cautand CD-holder'ul, am gasit pe e-bay la nemti asa ceva

passat35i.jpg

passat35ic.jpg

passat35is.jpg

toata distractia de a schimba luminile in cele albastre e in jur de 30 Euro :o

Merita cumparat de aici? sau gasesc la magazinul de electrice local ceva asemanator calitativ cu 2 lei?

ideea e ca daca fac ceva vreau sa o fac bine pana la capat.

Edit:

>>>o intrebare<<<

se pot monta scaunele de pe un Passat VR6 din '92 pe unul diesel '95 (adica a mea :P )?

exista oare diferente intre suportii scaunelor?

cu respect!

Link către comentariu

• 2 months later...

Ca sa pun cotiera originala trebuie sa schimb si maneta metalica a franei ?Am modelul fara cotiera.

Multumesc !

Link către comentariu

P o p i c a

Tind sa cred ca da, trebuie.

Eu am incercat sa iau husa de piele jos de pe frana de mana si s-a rupt fiind invechita. Plus ca la variantele cu cotiera, manerul franei de mana e rotund, iar cele fara cotiera avand manerul in relief (pentru degete).

S-ar putea sa fie posibil dar trebuie sa iei jos manerele de plastic. Nu stiu cum se procedeaza in cazul asta... e prea multa bataie de cap.

Cu respect!

Link către comentariu

Manerul acela de care zici in relief ,se poate da jos,foarte usor si ramane un maner de forma rotunda .Eu ma refer daca trebuie sa schimb si bratul metalic ?

Link către comentariu

daca faci schimarea (vrei sa montezi o cotiera) ar fi recomandat sa schimbi si maneta deoarece la cele care vin fara cotiera din fabrica ii mai mica ca diametru fata de cele care vin cu cotiera din fabrica. de venit jos vin trebuie sa tragi cu convingere de maner (zona cu relief) daca nu ai cotiera, iar daca ai cotiera de zona unde pui mana cand tragi frana de mana, ca in rest ii piele

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna ziua,sper ca e ok mesajul meu in cadrul acestui topic; caut o turbosuflanta in stare buna pentru un WV passat din 1987 TD 1.6 chiar si alte piese in cazul in care dezmembreaza cineva o astfel de masina. ma gasiti in Bucuresti sau Bacau la telefon 0767853987 sau 0743358073.Sper din tot sufletul sa gasesc piese pentru masina mea veche si s-o pun cat de cat la punct. In cazut in care exista cineva interesat sa vanda o turbosuflanta sau alte piese rog sa-mi lase replay aici sau sa-mi scrie direct pe e-mail mcjoe_franck@yahoo.co.uk sau la id de yahoo messenger mcjoe_franck. Multa sanate tuturor si drumuri fara peripetii!

Modificat de mcjoe_franck
Link către comentariu

daca faci schimarea (vrei sa montezi o cotiera) ar fi recomandat sa schimbi si maneta deoarece la cele care vin fara cotiera din fabrica ii mai mica ca diametru fata de cele care vin cu cotiera din fabrica. de venit jos vin trebuie sa tragi cu convingere de maner (zona cu relief) daca nu ai cotiera, iar daca ai cotiera de zona unde pui mana cand tragi frana de mana, ca in rest ii piele

Cotiera vine cu tot cu frana de mana ! Multumesc pentru sfaturi icon_thumright.gif

Link către comentariu

salutari! as avea nevoie de bara spate ,din plastic si de sistemul de evacuare. ... ale mele au luat foc in timpul mersului dupa ce am schimbat turbosuflanta! apropo` ce se intimpla daca nu-i mai pun catalizatorul?:huh:

Link către comentariu

emisiile mai mari si un sunet care te unge pe suflet :Driver:

nasol cele intamplate... :blink:

Cu respect

Link către comentariu

colegi, am gasit prin garaj la o curatenie cateva piese, uitasem si de ele.

- 2 amortizoare cu arc pe gaz

- 2 discuri frana

- planetara

poate are cineva nevoie.

mai ai cumva arcurile spate din poza?

Link către comentariu

• 1 month later...

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o pompa servo si o caseta de directie pt masina din semnatura, contracost bineinteles.

Va multumesc anticipat

Link către comentariu

sorry. nu am arcurile de pe spate.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salve mi-a murit pompa servo m-ar interesa si pe mine una sh contra cost. :huh:

Modificat de Sorin Paul
Link către comentariu

la dezmembrai in jur de 150 - 200 lei, numa sa ai la tine pompa ce ii pe masina sau masina daca nu o dai jos sa vada ce model ii ca is mai multe modele

Link către comentariu

Nu stiu daca merita sh,eu am schimbat anul trecut cu 440 lei la schimb de la autonet.

Link către comentariu

eu am schimbat si nu am probleba cu ea .... iar nici aia nu ii noua ci reconditionata, iar la passaturi este un model care ii capsat si nu are cum sa o reconditioneze, iar una noua ii in jur de 500 lei daca nu ii mai scumpa

Link către comentariu

cineva care are de vanzare un immo pt B4 1.9 TDI 94...serie 3A0 953 233 ...!?

multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!