Jump to content

Piese si accesorii Passat B3, B4 sau mai vechi.

Bren
 Share

Postare recomandată

nu mai deschid un topic nou! :vwrullz: Mi-am bagat masina in curte, vreau sa o fac STAS in interior si exterior, si anume:

-lumina la bricheta si bricheta noua

-sa termin de vopsit unele elemente ale interiorului (il fac in negru-rosu)

-mai am de intreptat ceva la usi si de retusat cu vopsea

-astazi, de fapt ieri, am reparat bara din spate, era varza dupa ce s-a bagat motociclistu`n mine

-trebuie sa chituiesc si sa vopsesc fusta spate

-sa schimb oglinda stanga

-sa schimb blocul de comenzi la caldura, nivel de ventilatie si directiile de ventilatie

-sa ii schimb beculetul ce lumineaza astea, ca s-a ars

-sa repar trapa, probabil sa schimb motorasul

Apoi, am sa o scot din curticica, si o trantesc pe un tester, sa aflu si eu mai exact daca are sau nu cancer, si sa ma apuc de citostatice radio-terapie si operatii chirurgicale! :coffee_lol:

Acum, vreau sa va intreb o chestie:

E greu de montat asa ceva? FOLIE SPATE

Ies la 150RON cu totul, omologare+folie fata-spate (folia pt geamurile din fata e de 2X0.5m , iar pe spate 6X0.5m) si sa-mi ziceti daca merge sa o lipesc si pe luneta+un sfat cum vine montata!

merci fain frumos colegii! :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mabial

24

• bogdan.tuta

18

• DjMc

11

• Balta

9

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

• 2 weeks later...

o intrebare baieti, in special pentru Bogdan, ca el are ETKA, eu l-am ratacit: se potriveste controlul de caldura si ventilatie de la Golf 3 pe B3?

Link către comentariu

nu merge...

de pe Golf pe Vento...da...Passat-ul merge doar de pe B3 pe B4...si invers...

pana si codurile din ETKA sunt diferite...deci sunt alte piese/repere... :vwrullz:

Link către comentariu

problema e ca nu gasesc in dezmembrari asa ceva! Am sa incerc zilele urmatoare in Cluj, poate am noroc, sau sa cumpar odata variantul din`92! :) mai vand din el piese lui Bogdanel! :biggrin:

Link către comentariu

buna idee...

astept cu nerabdare sa iti iei un Variant...sau am si eu piese de schimb...la un pret acceptabil.. :icon_thumright:

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare,as dori va rog frumos un cod pentru fusta spate pentru b4.

Link către comentariu

Atunci cum ii spune parti de jos,nu partea de sus ma intereseaza ci partea de jos .In in program vad ca nu e separat.

Link către comentariu

cred ca pe undeva in garaj am un 1.8 simplu de pe RP care sunt convins ca nu te ajuta... dar poate citeste altul :)

Modificat de janos
Link către comentariu

ce an e motorul RP?

si al meu e tot RP 1.8 monopunct...si parca as avea nevoie de una alta :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu ma ajuta de pe 1.8 simplu,mersi oricum.Se poate testa un calc de motor si daca da,cum?

Link către comentariu

ce an e motorul RP?...

1989, dar nu il mai am...gasesc cateodata cate o piesa prin garaj si atunci postez aici :D

Modificat de janos
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am bara spate cu carlig (priza si intaritura )completa.Nu doreste nimeni un schimb cu una normala fara carlig?Nu vreau diferente sau altceva.

Link către comentariu

jur ca nu am vazut variant fara carlig pan` acum!

asa ceva exista la careva in garaj?! imi trebuie doar martorii din bord!

Golf 3,4,5, Vento, Bra, Jetta, Touran, Phaeton, nu conteaza de unde, imi trebuie martori iluminati din spate, adica sa fie luminoase simbolurile!

ceasuri.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Baietii cu etka ,am nevoie de un ajutor :D,mai exact sa-mi ziceti un cod.Grilajul din bara fata,cel de jos ,plasticul acela.Va rog mult !

Link către comentariu

sper ca la asta te referi...

la punctul 17 este si codul de care ai nevoie :D

post-46846-1287071300_thumb.jpg

Link către comentariu

nu ai pentru ce...

oricine are nevoie de info din ETKA sa nu ezite sa ma contacteze :icon_thumright:

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

M-ar interesa un set de manere interior cromate pt B4 (or fi la fel ca cele de pe G3 ?) aveti ceva idei?

Link către comentariu

Daca te referi la cele de pe interiorul portierelor,nu potrivesc de pe golf si nici n-am vazut cromate .Daca e vorba de cele de deasupra portierelor de pe interior ,nu stiu daca potrivesc,nu cred,dar nici din alea n-am vazut cromate.Sincer nici nu le-as vedea interesante in crom,nici unele nici altele.Sunt chiar curios sa vad ,daca sunt cele de care zic eu .

Link către comentariu

de pe golf 3 sigur nu merg pe passat...

si sincer cred ca daca le vopsesti sau daca gasesti doar alea sa fie crom...ara arata cam naspa...

Link către comentariu

Am fost cam neinspirat cu "manere" ,mai degraba 'clapete" pt deschiderea usii din interior.Toate modelele mai noi au acele clapete cromate si nu vad ceva urat la ele, pana la urma e chestie de gust , eu cred ca arata bine si sunt mai rezistente la zgarieturi de unghii.

post-25908-1287397669_thumb.jpg

Link către comentariu

ce ne arati tu acuma este cu totul altceva...

astea da...arata bine...

dar incearca sa nu faci si alte ornamente cromate prin masna ca o sa fie ceva gen gipsi si nu cred ca ai vrea :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!