Jump to content

Passat B6 - noul DDX

dudyyxx

Postare recomandată

Asadar am revenit pe forum,dar cu o alta masina,de data asta este o nemtoaica 100%.este vorba de un VW Passat Variant,fabricat in 2007,motor nu foarte mare,dar placut,este 1.6 de 74kw (BSE) cu echipare TRENDLINE.este cumparata de la primul si singurul proprietar,cu carte service si facturi la ce a schimbat.are 119.000km si merge foarte foarte bine.ceea ce ma surprins foarte mult este modul in care arata (de exceptie),a fost foarte ingrijita.

ca si dotari are:

dublu climatronic

scaune incalzite

maxidot

pilot automat

carkit

senzor ploaie

senzor lumini

follow me home

ambient+sertar pentru ochelari

geamuri electrice fata si incalzite

oglinda retrovizoare cu senzor antiorbire

volan piele

proiectoare

cotiera

torpedo refrigerat (probabil au toate)

si cam atat imi vin in minte acum.

Pe scurt,imi place foarte mult masina,nu se poate compara cu cealalta,aici ma refer la motorizare,dar este pe placul meu.iar pe langa motor ceea ce imi lipseste de la masina anterioara este trapa.pun si niste poze facute repede,cu siguranta vor venii si altele,iar pe viitor binevenitele upgrade-uri :))

post-78485-0-60872500-1404201475_thumb.j

post-78485-0-82406100-1404201484_thumb.j

post-78485-0-87907400-1404201495_thumb.j

post-78485-0-19357600-1404201506_thumb.j

post-78485-0-30110900-1404201528_thumb.j

post-78485-0-95093900-1404201539_thumb.j

post-78485-0-44054200-1404201548_thumb.j

post-78485-0-61679700-1404201562_thumb.j

post-78485-0-08399700-1404201570_thumb.j

post-78485-0-64077600-1404201663_thumb.j

post-78485-0-76367500-1404201670_thumb.j

post-78485-0-51535800-1404201677_thumb.j

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

45

• xDaniel

14

• F l o r i n

10

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

bravo, frumoasa  masina!

inteleg ca ai luat-o pentru spatiu , ca daca nu, parerea mea( mai ales din cauza motorizarii ) eu nu faceam schimbarea :)

sa o stapanesti sanatos , te-ai miscat repede !

Link către comentariu

Faina masinuta si destul de dotata.

Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multi km fara probleme.

Cred ca o sa duci doru la motoru 1.8 t, ar fi fost perfect pe noul passat.

Link către comentariu

Multumim!!da,vroiam o masina mai spatioasa.in privinta motorului sunt sigur ca ii voi duce dorul

Link către comentariu

o schimbare neasteptata :D ...este unul din modelele mele preferate arata ff bine ...sunt curios ce upgrade-uri va primi 

bafta sa ai noroc de ea  ;)

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Salut! Frumos Passatul, sa il stapanesti sanatos si fara neplaceri! Ma mir ca nu ai mers pe diesel, dar tinand cont ca si inainte ai avut benzina, deduc ca esti un fan al motorizarilor pe benzina. Masina e frumoasa, ingrijita si destul de bine echipata. Sunt curios ce transformari va suferi, ca sunt ferm convins ca va primi multe retrofituri. Succes in continuare si sa ne tii la curent!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos  si multi km, fara probleme !

Link către comentariu

Culoare frumoasa pe vagon.

Sunt curios: ce e butonul ala rosu din bord de langa reglaj faruri?

Referitor la dotari, e numai buna de proiecte retrofit. E un diamant ce se poate slefui sa isi arate adevarata valoare!

Km multi cu zero incidente!

Link către comentariu

pana acum se comporta bine motorul.nu mai e asa "sprintena" dar na.da intr-adevar nu vroiam diesel,vroiam tot benzina dar un motor mai potent.dar am gasit-o pe asta si mi-a placut foarte mult.retrofituri sigur v-a primii.butonul rosu chiar nu stiu de la ce e.am vazut ca e un fir care ia masa de la sasiu si se duce in el.atat.cdar voi afla cu siguranta ce face acel buton(daca face ceva,ca nu se schimba nimic odata cu actionarea lui.cel mai probabil il voi da jos)

Link către comentariu

e belea pus butonul ala acolo.... nu-l apasa, sa nu fie de la scaunul catapultabil... :winter:

Link către comentariu

daca butonul are un singur fir, legat la masa = nu face nimic.

daca il scoti ramai cu gaura in bord asa ca mai bine gaseste-i o alta intrebuintare (eject, cum spune Florin :) )

Link către comentariu

....sau mai bine cumpara alta polita - plasticul respectiv - si scapa de butonul ala...

Link către comentariu

...sau cauti pe ebay un buton original ca astea si se integreaza mai bine acolo.

variante exista, nu-i un capat de tara butonul ala.

"geamuri electrice fata si incalzite"  incalzite de ce, de curile de ventilatie? :)

Link către comentariu

normal.... de cele de pe stalp  :soothe[1]:  ...Muale, lasa omul in pace..... :D

Link către comentariu

partea buna este ca fiind Trendline ai multe de facut la el :), ti-o spun din experienta, scurta ce-i drept, pe care am avut-o cu unul asemanator...as incepe cu cluster-ul, nu-i deloc placut la vedere asta vechi, apoi cu RNS, mfd, si tot asa...bafta la upgrade-uri  :icon_thumleft:

Link către comentariu

+1.... e de modificat la ea...si lui Duda ii plac astea..hihihi

Link către comentariu

normal ca imi plac:)). scuze,am vrut sa scriu oglinzi electrice incalzite.huaaa repede va luati de om.primul upgrade v-a fi montarea boxelor spate.pe care Florin sigur le va face si atunci voi afla rolul sau scopul butonului.

sau voi pune intradevar catapultarea pe butonul ala,dar pentru pasagerul din dreapta :))

Link către comentariu

Incerc sa inteleg cum de ai trecut de la 1.8t la 1.6 aspirat....

In fine - masina pare "cinstita" - multi km fara probleme iti doresc!

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! Dupa upgrade-uri o sa o faci mai frumoasa :P

Motorul e ok, daca nu vrei adrenalina desigur :))

Cred ca consuma tot cam 1.8T-u?!

Link către comentariu

1.6 aspirat....

Cred ca e singurul 1.6 din romania pe un passat! felicitari! 

Link către comentariu

Am mai vazut 1.6 parca, dar 1.6 FSI.

Link către comentariu

are totusi 100 cai, nu se taraie masina dar nici racheta nu e.

Link către comentariu

nu m-am interesat daca mai e vre-un 1.6 priin romania,dar ma bucur sa aud asta .pana acum ca si consum ia cam cu 1L mai putin fata de cealalta.nu stau in oras si ajung 1 data pe saptamana in oras.deci nu imi trebuia o masina foarte economica.altfel nu tineam nici 1.8T-ul atata timp.sunt sigur ca odata cu venirea upgrade-urilor v-a arata din ce in ce mai bine.

asa ca Florin, ce am stat pe capul tau pana acum,dar ce voi sta de acum in colo :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!