Jump to content

LOG-ul.

Log1teCk

Postare recomandată

Mi-am montat si eu jucaria pe masina, cu ajutor din partea lui Florin ( iti foarte multumesc ), conectata si la DSP sunetul in masina s-a schimbat complet, iubesc acum sunetul pe care il dezvolta! A meritat din plin investitia. 

mi9Bkeq.jpg

Urmeaza ceva la care ma asteptam putin mai incolo, dar daca a picat acum, am achizitionat si o evacuare cu iesire dubla, inox 58mm ( doar finala ) si sper in cateva saptamani sa gasesc si un lip de B5.5 cu senzori de parcare le el, pentru a face tipsurile pentru evacuare :D

i6hsHTh.jpg

Link către comentariu

Arata bine pana acum,hai cu lip-ul ! :)

Link către comentariu

Maine ma duc sa montez alt modul de iluminare bord, cel actual l-am ars cand am conectat MFD pe masina, avand in plus un fir de iluminare pe mufa albastra ( mini iso 8 pin ), de asta aveam si problema cu luminile din interior care nu mi se mai aprindeau, a fost rezolvata de Florin si maine mi-a promis ca imi face alt modul si ma duc sa-l montez. 

Pentru evacuare am vorbit, zilele astea cand am timp, va fi montata pe masina, voi reveni cu o poza intre timp cu evacuarea cum arata, pentru cine are planuri sa-si faca un traseu pe finala pentru iesire dubla, la masinile care nu sunt prevazute cu iesire dubla. 

Dupa ce va fi urcata pe masina, voi reveni cu un video cu sunetul pe care il scoate in diferite ipostaze.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mi-am achizitionat si lip-ul de la bara spate cu tot cu senzori de parcare OEM. Urmeaza sa fie puse pe masina luna viitoare.

Intre timp, astept grilele de la ventilatie sa le faca Florin si sa le montam pe masina. 

X4Yb469.jpg

SlRqRkL.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
Sa revin si eu cu ce am mai facut nou la masina.

Zilele trecute am schimbat clapeta de control admisie ( VDO ), pot spune ca sunt super multumit de schimbarea piesei, acum masina se comporta total diferit, trage altfel, consuma mai putin, motorul vibreaza normal, am scapat si de eroarea de tip Engine Workshop / Emission Workshop si martorul de la bujiile incandescente. 

Vineri ii fac si schimbul de ulei + filtre ( Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 - 505.00 si filtrele MANN ). A ajuns la cei 15.000km de cand i-am facut primul schimb, anul trecut cand a fost adusa din Germania.

Link către comentariu

Nu stiu daca e modul sau codare,cand ai deschis masina ti s-au aprins luminile in bord,cum ati reusit sa-l faceti?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!