Jump to content

LOG-ul.

Log1teCk

Postare recomandată

Salutare baieti, am asteptat pana i-am facut o sedinta draguta masinii, pentru a o prezenta. Masina o am de aproape 2 luni, adusa din Germania.

Model: Exclusive 2.0 TDI - 136cp - 6 Trepte.

Mi-as dori la anul sa vad proiectul pe care mi l-am propus, finalizat. 

Modificari aduse pana in prezent:

Schimbate consumabilele

Polish faruri / folie de protectie transparenta

Polish stopuri / folie de protectie rosu deschis

Proiectoare / folie de protectie galben deschis

Kit xenon 6000k

Becurile din interior schimbate cu SMD-uri.

Becurile de la pozitie schimbate cu SMD-uri.

Becurile de la numar schimbate cu SMD-uri.

Roll up/down

5G2Uqlh.jpg

dTQh5bT.jpg

HFzrBR7.jpg

EFCpB4k.jpg

rENJKwR.jpg

s329p77.jpg

Link către comentariu

superba si dotata!

cat mai multi km impreuna.

(cat te-a costat masina + inmatriculare? )

Link către comentariu

Frumoase scaune!  Se pipi pe ce am eu in masina :(

Chestia de sub Gamma vine odata cu el sau ai ceva sistem audio OE mai smecher?

Eu am gasit sa pun folie pe faruri cu 55 RON / Bucata, folie de 110 microni. Mi s-a parut scump. Daca reusesti sa gasesti undeva ok, da-mi si mie un semn!

Link către comentariu

@ Muale

3800 euro masina + 1200 euro inmatricularea ( euro 4, 2005 )

@ Mishutz

Eu in portbagaj, in locul magaziei de cd-uri, am un amplificator, care are legatura cu ceea ce ai vazut tu in bord, ele sunt separate, dar lucreaza impreuna, adica pe langa setarile de bass / trepte, sunetul se modifica in functie de ceea ce aleg, (dynamic, driver, pop, classic, etc. ) Din ce stiu eu se numeste amplificator de sunet.

Legat de folie, eu am dat 25 ron pe folie transparenta oracal, este destul de groasa si am avut un amic care mi-a pus-o contra cost ( 75ron toata masina - faruri plus stopuri )

E un baiat care se ocupa cu folii de genul, dimensiunea e de 25x50 si iti ajunge fix pentru 3 faruri / 3 stopuri.

Modificat de Log1teCk
Link către comentariu

Cred ca se numeste procesor de sunet. Frumoasa masina. Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte misto. N-am mai vazut DSP / scaune modelul asta :)

Cu ocazia asta am aflat si la ce foloseste al 6-lea buton, de sub cel de incalzire scaun pasager. Parbriz incalzit, a? Nici asta nu stiam ca exista.

De fapt, e ceva ce nu ai pe masina aia? Webasto?

Vad ca ai si trapa, e modelul cu panou solar de racire?

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata masina! Felicitari pentru achizitie!

Link către comentariu

@ top

Da, parbriz incalzit.

M-ai prins, este trapa cu celule fotovoltaice. 

Nu are instalatia Webasto.

Modificat de Log1teCk
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos ! Am vazut masina si e in  super, dotari de dotari.

Multi km fara probleme  si cash mult pt modificari

Link către comentariu

pacat ca nu se vede culoarea interiorului..... toata masina - plasticele, mocheta, fete de usi - sunt un verde/albastru.. nici nu stiu ce culoare... foarte inchis...asta inalnesti doar pe Exclusive/Individual.

top - DSP-ul si parbrizul incalzit, il gasesti si pe alte echipari.

Link către comentariu
Am revenit baieti, 

Trebuia sa mai fac niste mici modificari, cu ajutor din partea lui f l o r i n am dopat masina cu urmatoarele:

Modul iluminare bord la deschiderea din telecomanda, e foarte tare faza si de efect!

qtGiLCg.jpg

Mesaj cu welcome atunci cand pun contactul.

49MaEAI.jpg

Ceasurile acum stau luminate ca la audi cand nu e pusa pozitia ( limbile si afisajele sunt luminate ).

Se poate vedea in imaginea cu mesajul welcome.

S-a schimbat silueta din sedan in variant.

YTgJJbu.jpg

Pilotul automat il pot seta acum si din volan, nu mai e nevoie sa-l activez din maneta, sa apara martorul si de abia dupa sa ma joc cu butoanele din volan, acum cand apas Set ( viteza peste 30km/h intra pilotul si apare si martorul in bord, cand calc frana, se dezactiveaza si dispare si martorul din bord ( e de foarte mare ajutor si un plus de confort ).

Link către comentariu

sa le porti cu placere.

iluminare bord la descuiere/deschidere usa, adica asa ceva

cu martorul tempomat nu am apucat sa fac un clip, poate poti tu sa faci in mers, cum lucreaza.

Link către comentariu

@ f l o r i n

o sa fac un clip ( cum functioneaza tempomatul )

@ Mishutz

nu este iluminata nuca de la schimbator, dar ma bate gandul sa fac si aceasta modificare

Link către comentariu

Cum de ai pictogramele de la aerisiri iluminate? Le-ai facut dupa sau din fabrica au venit asa?

P.s. daca pui niste Vancouvere pe ea, deja e visul meu de b5.5 :D

Ai subwoofer in portbagaj din fabrica? Daca da, il pozezi putin?

Modificat de Mishutz
Link către comentariu
  • 7 months later...

Salut Mishutz, nu am subwoofer in portbagaj, am doar statie de amplificare cu care a venit masina din fabrica.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu am mai activat de ceva vreme, vin cu niste poze acum cu niste jucarii pe care le-am achizitionat astazi :D

DAWtHDo.jpg
HlRUK7H.jpg

Eu pe masina in prezent am statie si DSP, insa nu stiu daca am toate mufele sa pun MFD direct.... daca are cineva habar, astept un raspuns.

Link către comentariu

Nu am mai activat de ceva vreme, vin cu niste poze acum cu niste jucarii pe care le-am achizitionat astazi :D

DAWtHDo.jpg

HlRUK7H.jpg

Eu pe masina in prezent am statie si DSP, insa nu stiu daca am toate mufele sa pun MFD direct.... daca are cineva habar, astept un raspuns.

merge, doar ca e posibil sa necesite modificarea cablajului in spate la MFD - firele de can sunt in mufa gri la MFD

vineri am facut retrofitul la MFD si tot sistemul DSP pe un Golf 4 - se aude superb.

Link către comentariu

Am inteles, pai o sa vedem maine ce gasim pe acolo, o sa iti arat ca am mai gasit 2 mufe care nu vad unde ar putea intra, una neagra cu un pin pe mijloc si alta cu 10 pini, destul de subtire ( pe mufa asta, am gasit un adaptor aux pt ipod pe care l-am scos, dar firele vin de pe coloana principala de fire )... ramane sa ne auzim maine dimineata la un telefon.

O zi frumoasa sa ai!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!