Jump to content

VW Bora 1.6 2003

CristiMer

Postare recomandată

Salutare!

Sunt nou printre voi dar mi-am facut curaj si as dori niste sfaturi din partea voastra, a cunoscatorilor ;)...Mi-am luat o bora 1.6 din 2003 Special Edition 140.000 km. As dori niste sfaturi asa ca la inceput de drum cu o noua masina...multumesc anticipat!

post-138368-14037182301655_thumb.jpg

post-138368-14037182610695_thumb.jpg

post-138368-14037183155722_thumb.jpg

post-138368-14037183692117_thumb.jpg

post-138368-14037183998173_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, iti doresc multi, multi km fara probleme...ca tot am zis de km, ai cartea servis a ei ? 

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Salut...pai primul sfat...incanta-ne cu o lista de dotari si modificari...vad ca ai ce sa ne povestesti :)

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pai..are clima,11 airbaguri,full electric,volan piele 3 spite,eleron spate, senzori reverse care arata in centimetri cat mai ai pana intr-un obstacol...

Link către comentariu

frumusica bora,pentru inceput poti incepe cu schimbu de filtre si ulei ...sa o pregatesti pentru R.A.R...in caz ca nu este inscrisa,vezi cu distributia cum stai,cand a fost schimbata ultima data.

pentru ce e butonul ala de langa esp?este cumva pe gaz masina?

Link către comentariu

Distributia a fost schimbata fix inainte sa o iau..placute noi,jante si cauciucuri noi..

Butonu ii de la senzorii de parcare..pe ala arata cati centimetri mai ai pana in obstacol

Link către comentariu

Frumos volanul,ceasurile,trimurile de aluminiu,culoarea care nu-i pretentioasa,jantele sunt din peisaj...ar trebui sa-ti iei niste covorase de cauciuc de la Petex...sau de mocheta...in functie de gusturi :)

Sa o conduci cu placere.

Link către comentariu

Deocamdata...are nevoie de o baita interior/exterior...nu stiu ce modificari as putea sa ii fac

Asai..trebuie sa ii iau neaparat niste covorase

Link către comentariu

Nu am..:(..probabil o sa gasesc undeva sa cumpar si sa ii pun..

Link către comentariu

Am dat 4000 cu tot cu distribuie noua..jante ,cauciucuri si placute noi + carlig de remorcare

Modificat de CristiMer
Link către comentariu

F frumoasa masina, la multi km inainte.

Ca regula generala, filtr( aer, habitaclu, benzina ) sa fi fost schimbate macar de 2 ani, altfel la anul treb sa le schimbi. De regula iti recomand schimbul lor la max 30.000 km aici in tara dat fiind conditiile mai mizerabile de la noi.

Apoi, daca nu ai un istoric sigur al uleiului si distributiei, pt siguranta e bine sa le schimbi.

Bucsaraia o poti verifica urand-o pe un elevator si verificand jocurile, apoi cele de la brate sa nu fie fisurate tare ( dupa cativa ani apar fisuri superficiale insa atat trebuie sa fie, superficiale).

Bobinele de inductie treb sa nu prezinte umflaturi sau urme albe pe ele.

Bujiile daca nu ai un istoric al lor schimbale preventiv.

Uleiul din cutie, servo iti recomand sa le schimbi, de regula e bine sa se schimbe la max 5 ani.

Lighidul de frana  la fel, daca nu ai un istoric shimbal preventiv, de regula e recomandat sa se schimbe la 2 ani.

Drumuri bune.

Link către comentariu

Multumesc Muraru Dan de sfaturi...o sa tin cont de fiecare in parte...Drumuri bune!

Link către comentariu

Si pe langa cele spuse de colegii nostri mai sus completez:

-verificat zona de sub grila de parbriz. Acolo se aduna mizerie si apa, ceea ce in timp va duce la blocarea axelor de stergator !

-verificarea carenajelor de la rotile fata...si acolo se aduna mizerie.

-verificat garnitura antena radio

In rest km !

Link către comentariu

Multumesc florin...la fel..o sa tin cont de fiecare sfat..:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!