Jump to content

Unde Este Ochiul Pt. Carligul De Remorcare ?

pupu
 Share

Postare recomandată

Sper sa nu am nvoie de el niciodata, dar la un moment dat mi-am dat seama ca nu stiu unde este ochiul de remorcare la Passatul meu (sper ca se vede model, ce si cum).

Si m-am apucat de flotari pe langa masina de zambeau vecinii de mine, iar o gagica vrut sa ma "altoiasca". Chiar am fost si pe la masinile vecine din parcare (am noroc ca tot bulevardul e o parcare) si m-am "documentat" . Fix modelul-anul (1997) meu n-am gasit, dar pt ca (ura !!!!!) e o masina relativ des vazuta in parcare am vazut "ceva" in dreapta jos in spatele unui fel de grile.

Si acum intreb:

1. io n-am?? (n-am avut sau mi-a fost furat .... glumesc evident);

2. daca acolo e? cum bagi stanga/ cablu cu carabina.... se scoate grila sau cum?? la mine grila aceea e prinsa cu suruburi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc mult Cipos, o sa mai fac ceva flotari pe langa masina, poate il gasesc totusi .

Iti doresc sa n-ai nevoie de el niciodata !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!