Jump to content

VW Golf 6

boduuu

Postare recomandată

Un B taiat ar fi perfect la tine :)). Imi place mult numarul tip C, dar trebuie bara modificata.

Cu farurile am scapat, oricum am observat ca e mai bine fara folie, mai multa lumina :))) ,dar m-a oprit pentru folia de pe geamurile fata cand aveam si pe faruri, probabil nu a fost atent.

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boduuu

53

• The_Ego

16

• Stefan.DFS

7

• mike.

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu baga ei in seama sau nu prea isi dau seama sa opreasca pentru folie faruri si chestii mai mici...De exemplu am luat amenda pt viteza si centura si nici nu sa uitat ca eu de fapt sunt incepator,e regula aia cu 1-2 ani de trebuie sa mergi cu 10 km/h parca mai putin pana faci 1 sau 2 ani de vechime si aveam si lamaia in geam de incepator,dar nu si-a dat seama.Alta data ma oprit tot pt viteza+centura si nu aveam lamaia in geam si putea sa mi-o puna si pe aia ca trebuie sa o tii obligatoriu.Eu o sa vreau sa-mi pun folie si pe geamurile din fata ,dar 75% cam asa transparenta.

Off: Mai am un prieten,a cumparat un 525 si avea direct folie pe spate+fata inchise ambele,numere Tip C,vanzatorul fiind un politist.Foliile nu le-a dat jos,dar numerele tip c da,acuma se mai fereste cand mai trece pe langa un radar,lasa geam-ul/urile din fata jos si aia e:))))

Link către comentariu
  • 3 months later...

post-123655-14332472691566_thumb.jpgpost-123655-14332472836496_thumb.jpg

Si s-a dus si prima "iubire", doar din cauza unei femei care nu a stiut sa se asigure..

Link către comentariu

Doar cititnd mesajul m-am speriat, fara sa vad poze, am crezut ca e vorba de dauna totala... asa nu pare grav, se repara...

Link către comentariu

+1, credeam ca a fost dauna serioasa.

Inteleg ca lovitura a fost mai pe dreapta, dar de ce s-a deschis doar airbagul de la pasager?

Zi-ne ca femeia era la volanul unei masini si nu era pieton.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Era la volan... Masina dupa un prim calcul are o dauna de 9400e s-au deschis si airbagurile mele(genunchi, volan) reusind sa imi rupa mana dreapta... Bacul e problema acum...

Link către comentariu

Mda, mai mari decat se observa la prima vedere, dar parca totusi exagerat pretul...

Link către comentariu

Pai doar bara fata e vreo 4-500 de euro, fara grile... Probabil o sa fie data dauna totala. :(

Link către comentariu

9400 euro? :dry: am patit si eu ceva de genul cu masina mea,doar ca botul masinii nu a fost avariat asa rau...foarte putin chiar,dar airbag-urile sarite.Tot bordul+airbag-uri il gasesti la 35-40 de milioane pe net,de piesele de la exterior nu ma pronunt ca nu cunosc...

Link către comentariu

bara o gasesti la vreo 350 de eur la pret de reprezentanta, vopsitul ei, 100 eur, grilele intre 50 de eur cea de jos si 100 eur cea de sus dintre faruri, un far simplu cu halogen e vreo 400-500 de lei nou, tragerul e vreo 1500 de lei in reprezentanta, radiatorul vreo 700 de lei, capota indreptata si vopsita, etc.  Mai adaugi costul airbagurilor + bord si alte pagube care nu se vad la prima vedere. Realist, la tarife de reprezentanta nu ar trebui sa depaseasca 4000-5000 de eur. La 9400 eur costuri de reparatii, ar putea fi considerata direct dauna totala. De banii aia iti iei altul sh...

Daca o faci insa pe asigurarea vinovatului nu prea te intereseaza detaliile astea. Asta in cazul in care nu e la euroins, astra, si altii rau platnici...

Modificat de luciteck
Link către comentariu

Are la euroins, ma gandesc sa apelez la casco sa fac cu regres in caz ca nu vor sa plateasca... Sunt si pe la interior chestii mai marunte cum ar fi maneta pt semnalizare..

Link către comentariu

pai daca ai casco ce mai stai pe ganduri? regres direct, lasa-i pe ei sa isi bata capul cu recuperatul banilor. Tu unde ai casco?

Link către comentariu

wow, imi pare rau de ce ne povestesti. mai ales de fractura de la mana dreapta.

cum s-a intamplat, stateai cu mana "anormal" pe volan cand a sarit ?

insanatosire grabnica.

(te despagubeste si pt vatamare?)

Link către comentariu

Nasoala situatie, insanatosire cat mai grabinica. Las-o incolo de masina, e un fier, se repara. Bine ca nu a fost mai rau pentru tine.

Desi dauna vizibil nu este mare, la ce tarife au in reprezentate, nu ma mira costul de reparatie.

Sper sa iesi cat mai bine din incidentul acesta, atat fizic cat si cu masina reparata...sau bani pentru alta.

Modificat de Stefan.DFS
Link către comentariu

Azi am deschis dosar la Țiriac, m-am hotarat sa nu ma complic si sa fac cu regres..

Mainile le aveam pe volan incercand sa o feresc pe tipa prin stanga, eu crezand ca ea isi continua manevra, dar a oprit de tot... La mana stanga sunt putin ars si dreapta ma gandesc ca a preluat socul am si 3 copci intre degetul mare si cel aratator probabil de la plasticul de la airbag cand s-a deschis. Din ce am inteles m-ar despagubii si pt vatamare...

Am lasat oricum toata treaba cu masina si am continuat sa repet si toate cele... Azi am inceput sa fac si eu din acte, sperand ca maine sa termin cu totul si sa isi faca ei treaba.. Sper sa primesc bani pentru alta..

Oricum masina avea ceva special, ii simt si ii voi simtii lipsa, culmea inainte de accident (10 minute) am fost la spalatorie si am optat pt cel mai scump pachet, incluzand si fete usi, motor... :))

Multumesc frumos pentru incurajare!!

Modificat de boduuu
Link către comentariu

In ce stare sunt urmatoarele piese de sub capota?

-Intercooler(radiatorul)/ furtun intercooler

-Trager

-Prindere picioruse Faruri

Link către comentariu

Toate piesele de mai sus sunt distruse. Cel putin trager-ul era aproape rupt in 2...

M-am ars pt ca s-a frecat de mana cand s-a deschis...

Link către comentariu
Master_Blaster

Nasoala faza, nu ma mira ca dauna e asa mare, pe langa toate piesele (airbaguri, centuri de siguranta, parbriz, tot ce e sub capota) intra si f multa manopera. Plus ca acum cativa ani am avut si eu un accident mai nasol si doar pentru o aripa spate si o usa ( fara geamuri sau orice mecanic) costul a fost de 2500euro tot pe casco.

Bara induce lumea in eroare ca nu pare f avariata dar bara e f flexibila  si nu se vede cat de mult a fost deformata.

Fierul e fier se indreapta, schimba etc. Nu trebuie sa te atasezi de el bine ca nu e ceva mai grav si nu sunt victime.

Apropo in ce masina ai intrat?

Link către comentariu

Da, ai dreptate .. Chestia e ca si lonjeronul stanga era putin indoit, motorul parca avea alta pozitie si cei de la service ziceau ca si planetara stanga ar avea o pozitie ciudata.. Acum sa vedem daca cei de la Țiriac ajung la concluzia ca e dauna totala..

Am intrat intr-un opel corsa 2003-2004 , aia era clar dauna totala de atunci, dar m-a mirat ca cea de la volan si cea din dreapta nu au avut nimic si nu i s-au deschis airbag-urile..

Link către comentariu

Opinia mea este, daca motorul s-a deplasat, sa mergi pe dauna totala. :) Numai bine si mai mult noroc pe viitor.

Link către comentariu

La ce valoare este asigurata masina? 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daca iti da dauna totala, iti iei banii si ramai si cu masina. Epava o vinzi imediat. 4000 iti iei sigur pe ea...asa in graba. 

Fizic mai ramane sa te recuperezi. :)

Toate bune!

Modificat de Stefan.DFS
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!