Jump to content

VW Golf 6

boduuu

Postare recomandată

Cauta pe la dezmembrari, sunt aceleasi si pe Golf 5. Si eu le-am rupt in prima iarna, dar au trecut 3 ani de atunci si nu mai stiu cat am dat pe el. Ai grija cand te bagi in zapada mare ca senzorul baii de ulei e f expus, chiar pe fundul baii, iar scutul ala oem de plastic nu o acopera.

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boduuu

53

• The_Ego

16

• Stefan.DFS

7

• mike.

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-am scut metalic. Din fericire am supravietuit miraculos iernilor fara daune pe sub.

Master_blaster a avut scut pe golf.

Link către comentariu

Nu stiu daca merita luat scutul metalic. Ma gandesc ca nu vine chiar in linie asa cu masina si e putin mai jos si ar atinge destul de mult...

Link către comentariu

Vine doar o idee mai jos si ajuta f mult ca e din tabla de 2-3mm asa ca daca atinge nu pateste ceva, comparativ cu baia de ulei. Eu nu pot decat sa-l recomand sunt f multumit de el (masina e inca in familie asa ca pot sa zic asta). FYI scuturile de sub masina sunt mult mai sus decat e baia de ulei asa ca prefer sa stau linistit ca daca intru in zapada mai mare nu raman fara senzorul de la baia de ulei.

Ala din plastic l-am si topit pt ca e flexibil si a atins intr-o iarna evacuarea, sunt sigur ca nu ia foc, dar probabil daca intra mirosul ala de plastic topit in masina nu e misto.

Link către comentariu

O sa ma gandesc la un scut. Eu cand am ridicat masina pe elevator am vazut baia putin julita, deci chiar merita. :D

O poza de sezon:

post-123655-14198023274828_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am rupt azi oglinda dreapta, aveți idee daca iau oglinzi cu lumini sub daca sunt plug and play?

Link către comentariu

Nu sunt plug & play. Trebuie sa tragi fir pana intr-o mufa din usa. Exista un diy pe aria golf 6 pentru puddle lights

Link către comentariu

De obicei, cele cu lumini sunt si rabatabile electric si asta inseamna scumpe. Si ca sa faci sa mearga rabatarea e nevoie, cel mai probabil, sa schimbi calculatoarele de usi.

Link către comentariu

Am gasit in dezmembrari 2 oglinzi negre complete cu fire cu tot si aveau puddle light. Eu voiam sa cumpăr doar una, dar cand am vazut ca au puddle light le-am vrut pe ambele si nu stiu daca se le iau sau nu. Cum verific daca sunt rabatabile?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Aveti idee daca se pot lua numere tip c pe auto?

Am renuntat la oglinzi din cauza unui accident care s-a intamplat imediat dupa, pe 9 ianuarie si am schimbat aproape tot spatele (bara ,haion si lampi numar).

post-123655-14247952078522_thumb.jpg

Modificat de boduuu
Link către comentariu

Imi place cum arata chiar daca ramane golul acela... Oricum trebuie sa schimb numarul si ma gandeam sa fac o schimbare...

Link către comentariu

Nu e deloc legal asa, bate la ochi. Este numar de moto. Poti sa mergi pe riscul tau pentru ca politia ar avea toate motivele legale sa iti retina placutele si talonul.

Numarul tip C incape in bara stock, dar nu cel B, in genul celor de US. Acesta cred ca il poti pune legal.

14101410569_a88e488183_b.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multa bafta sa mergi cu numarul ala in Craiova :)). Eu am fost foarte foarte aproape de 3 ori in ultima perioada :).

Link către comentariu

Legal pentru mine inseamna luat de la drpciv tip A (cel normal) sau tip B (cel patratos). Nu stiu daca e legal pe auto si tip C (cel de moto), dar am vazut pe multe masini...

Link către comentariu

Cum ai vazut pe multe masini si folie de 60-70% opacitate pe fata, doesn't make it legal :)). Nu ai avut probleme cu politia pentru folia de pe faruri?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!