Jump to content

VW Golf 6

boduuu

Postare recomandată

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boduuu

53

• The_Ego

16

• Stefan.DFS

7

• mike.

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu placere.. Si eu m-am gandit la glossy black... Steagul germaniei am vazut pe forum ca se comanda din america , deci e destul de complicat... :(

Link către comentariu

Vopseste si inelele de la proiectoare, sunt f usor de dat jos si de efect. :icon_thumleft:

Cum ai facut emblema spate, ca vreau si eu sa o fac neagra?

Link către comentariu

Farurile se vedeau doar seara asa urat, cand aveam farurile aprinse. Acum am faruri hella inainte erau valeo poate sunt mai bune :)) .

Buna idee cu inelele acelea, am vrut sa le fac la un moment dat, dar am uitat...

Emblema spate se da destul de greu jos iti trebuie ceva tare de plastic si subtire ca un card sa bagi intre emblema... iti arat poza ca nu stiu sa iti explic :))

post-123655-14141310267393_thumb.jpg

post-123655-14141310298861_thumb.jpg

Link către comentariu

Aha super, merci mult, abia astept sa o dau jos si sa o vopsesc.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Bafta! Ai grija sa nu ii rupi clemele :)) .

Mai inainte luai un viraj la stanga si simtii cum imi cazu ceva pe picior. Aveti idee de la ce este?

post-123655-1414173509064_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

I-ai vopsit tu marginea sau e ceva aplicat peste gen rim-rings?

Nu te tenteaza o grila inferioara cu faguri?

6281-1404798205-52d9dd9d80ddd5917d371290

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, sunt niste protectii de jante care ies destul de mult in exterior. Cred ca sunt foarte utile la jantele de aliaj, dar nu arata asa bine pe ele. Iarna pentru putin de design cred ca se potrivesc foarte bine . 

M-am gandit sa imi pun grila, poate o sa urmeze candva.. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce ti-a venit cu folia asa inchisa pe proiectoare si faruri?

Parerea mea este ca arata urat, vizibilitate mult restrictionata (sper ca nu ai si xenon pe faruri stock) si se vad urat cerculetele cromate de la proiectoare acum.

Ce vreme uscata acolo la voi :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Imi place cum arata. Cred ca o sa ramana folia pe proiectoare si sa fac cerculetele negre, pentru ca acum nu se mai vede foarte bine. :))))) 

Nu am xenon pe faruri, am becuri blue vision. Cred ca daca pun becurile vechi nu mai vad absolut nimic..

Link către comentariu

Daca vopsesti inelele de la proiectoare sunt ok acolo, dar farurile terbuie ori data jos ori mult mai transparenta...

Link către comentariu

Stiu ... o sa le schimb in viitor... Le mai las o perioada asa si dupa cred ca pun transparenta.

Link către comentariu

Bafta! Ai grija sa nu ii rupi clemele :)) .

Mai inainte luai un viraj la stanga si simtii cum imi cazu ceva pe picior. Aveti idee de la ce este?

Clema pare a fi de la aeratorul din stanga.

Link către comentariu

Multumesc ! Cand o sa am timp o sa fac si cerculetele alea.

Trebuie sa desfac cândva bordul sa vad ce s-a intamplat, mersi!

Modificat de boduuu
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

A nins la Craiova si am zis sa profit de vreme, dar din pacate am ramas fara scuturi. Le-am dat jos se mai tineau in 5 suruburi ambele.. Aveti idee cat costa?

post-123655-14196957224233_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!