Jump to content

VW Golf 6

boduuu

Postare recomandată

Salut ! M-am decis sa imi prezint si eu masina, un Golf 6 1.2 TSI 85 de cai TL. Masina a fost cumparata in 2011 si are in jur de 16 000 de km, urmand sa o folosesc ca prima mea masina.

https://www.flickr.com/photos/125537910@N03/14465621176/player/

https://www.flickr.com/photos/125537910@N03/14485296411/in/photostream/player/

https://www.flickr.com/photos/125537910@N03/14302225397/in/photostream/player/

Am uitat sa specific si micile modificari aduse masinii:

-arcuri Eibach PRO KIT

-RCD 510

-folie fata+spate

-stopurile smoked

-emblemele colantate ( Le-am facut la cel care mi-a pus si folie... eu voiam negru mat si el a pus carbon pe ele...)

-etrierii albastrii

-leduri in plafoniere si portbagaj..

Viitoare modificari:

-trebuie schimbata distributia..

-jante 18 deja ma gandesc la un model ( http://img01-otomoto.sogastatic.pl/P362996_1.jpg )

-o resoftare TCM 85->130

Si mai sunt multe altele dar astea le vad foarte importante

Astept parerile voastre, eventual poate ma ajutati sa aleg si alt model de jante  :D  

Modificat de boduuu
Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boduuu

53

• The_Ego

16

• Stefan.DFS

7

• mike.

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce transparenta are folia de pe geamurile din fata? Spor la modificari  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu arata rau pe G6 :D 

Golf_Heck.jpg

Rline1.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@Emilut Pe fata este 70% transparenta si pe spate 5%. Din interior nu este mare diferenta dintre cum se vede prin parbriz si cum se vede prin geamurile laterale fata.. Multumesc!

@The_Ego Arata foarte bine jantele, nu ma asteptam. Mersi de poze! 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina urmeaza sa intre in service pentru a-i schimba distributia... Intre timp am tot cautat jante si m-am decis sa renunt la jantele pe 18 si sa caut altele pe 17. Ma gandesc sa iau Team Dynamics Pro Race 1.2 negre, dar inca nu sunt foarte hotarat... Ce modele mai merg pe Golf ?

Si o poza cu masina :

20140630_191306.jpg

Link către comentariu

Nu negre si nu cu buza. Cu atat mai rau negre + buza. TD-urile sunt functionale, deloc estetice. Usoare, bune pt circuit, dar urate.

Ceva oem destul de ieftin si simplu ar fi Zandvoort sau Goal. Daca vrei ceva polishat Seattle, eventual cu interiorul negru Seattle shadow (de pe G6 GTD).fxgism.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu prea imi plac jantele argintii. Vreau ceva inchis ori negru lucios ori antracit si sa fie cat mai iesite sa stea in linie cu caroseria :))

Si uite de unde imi venise ideea cu TD ...

post-123655-0-37459200-1405436066_thumb.

Modificat de boduuu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

post-123655-14068123194577_thumb.jpg

Masina asteapta sa ii fie schimbata distributia si nu au nu mai stiu ce scula sa desfaca vibrochenu din ce intelesei...

Maine o mai asteapta inca o surpriza care sper sa fie una placuta..

Intre timp Golful este inlocuit cu un Hyundai i30 foarte frumos si care este mult mai rapid :))) Ma mira cum de Hyundai au o gramada de opțiuni la un pret foarte mic plus garantie 5 ani..

post-123655-14068125489963_thumb.jpg

Link către comentariu

Da e pe lant si a inceput deja la 15 mii sa se auda destul de urat.... Masina o repar la Nordservice auto, am revopsit bara fata si spate la ei si mi-a placut cum au lucrat.. Am mai facut si reviziile la ei... Este un service destul de bun in Craiova dpmdv. :D

Link către comentariu

Dupa foarte multe cautari, am găsit intr-un final si jante... Sunt foarte mulțumit de alegere, jantele am vazut ca sunt puse pe Golf 7 si se numesc Singapore 7j et49. Le-am gasit cu tot cu cauciucuri noi Pirelli Cinturato P7. Astept sa scot masina din service si sa le montez. Am nevoie de alte prezoane?

post-123655-14068782929835_thumb.jpgpost-123655-14068783076016_thumb.jpgpost-123655-14068783934001_thumb.jpg

Modificat de boduuu
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Cam devreme sa se auda lantul.

Link către comentariu

Nu o sa ai nevoie de alte prezoane, se potrivesc cele OEM pentru ca sunt jante OEM.

Sa le stapanesti sanatos!

Daca se poate, si eu sunt curios de pret :).

Link către comentariu

@blordc Motoarele 1.2 tsi au avut cam toate probleme cu distributia...

Va mulțumesc frumos !

Jantele au fost 800e cu totul. Ma gandeam ca nu s-ar potrivi ca masina mea a venit cu jante de tabla...

Link către comentariu

Hmm....Eu am dat acum 2 ani pe Pirelli modelul P7( cred) 225/45/17  tot noi vreo 2000 Ron si singurul lucru pe care il pot reprosa este faptul ca m-au tinut doar un sezon ( martie-octombrie). Adica in jur de 20.000 de km. Sunt destul de moi ca si compozitie dar in mare parte dau vina pe mine si pe stilul meu de condus.

Jantele arata foarte bine si cred ca o sa dea minunat pe masina.  :icon_thumleft:

Modificat de cristi511
Link către comentariu

uita-te sa aiba guler semisferic, nu conic, lungimea filetului probabil e aceeasi, precum si grosimea lor.

Link către comentariu

Prezoanele pt jantele de tabla din cate stiu sunt altele, plate nu semisferic cum au cele pt jantele oem de aliaj.

Foarte curios cum vor da pe masina.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cam asa arata masina cu jantele. A fost schimbata si distributia. Sunt foarte multumit, a iesit totul bine !

post-123655-14069879817244_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Salutare! Acum o saptamana am luat si eu permisul, dar din pacate m-a lasat masina... S-a dus alternatorul pe care l-am schimbat si cu ocazia asta am schimbat si bateria.. Din cate am inteles la 1.2 tsi mai exista si problema asta cu alternatorul.

post-123655-14108648742187_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

In sfarsit am scapat de acel "carbon", in plus aceste mici detalii fac diferenta.

Din pacate masina a suferit un mic accident din cauza unui taximetrist a fost cam tot botul schimbat ( bara, faruri, grila si capota)... Cu toate astea am iesit bine ca am schimbat capota pentru ca avea un punct unde sarise vopseaua de la o piatra care a inceput sa rugineasca. Si farurile erau crapate probabil din cauza soarelui (am pus poza).

post-123655-14140802073106_thumb.jpg

post-123655-14140802103456_thumb.jpg

post-123655-14140825171566_thumb.jpeg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!