Jump to content

Folosire topic-uri specifice

SamuraiJerk
 Share

Folosire topicuri specifice  

16 voturi

1. 1. Sunteti de acord sa folosim topic-uri specifice pentru a dezbate subiecte legate de T3?

• Da, sunt dispus sa investesc putin efort in cautarea topicului potrivit pentru subiectul meu.
    • Nu, vreau sa imi rezolv acum problema cat mai repede.
    • Indiferent

Postare recomandată

salutare,

Avem 2 topic-uri mari in aria T3 si va propun sa ne re-organizam.

1. http://vwforum.ro/topic/49494-t3-16-d-probleme-si-piese/ -> 554 posturi in 28 pagini

si

2. http://vwforum.ro/topic/23237-t3-adaptari-specifice/ -> 388 posturi in 20 pagini

sunt foarte utile si le-am folosit probabil toti.

Acum mi-e destul de greu sa gasesc o informatie care stiu ca era acolo, uneori chiar si cu functia search.

Solutia propusa de mine (as zice o practica generala buna de organizare):

- sa folosim doar topic-uri specifice

- sa oprim cele 2 topic-uri amalgam

- ar fi excelent daca le putem "sparge" si distribui in topic-uri specifice

Propun:

- o perioada de 2-4 saptamani de "dezbatere" publica si vot pentru a lua pulsul colegilor forumisti :)

- o decizie democratica prim vot cu poll

Va rog sa va exprimati preferintele

bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In sfarsit, o initiativa foarte buna! Ideal ar trebui si arie de "masina mea" si "vanzari-cumparari" doar pt. T3. Acum probabil se considera ca aria T3 este prea mica si activitatea este redusa dar e mult mai bine si mai simplu ca organizarea sa se faca din start... la fel ca infrastructura intr-un oras :)

Link către comentariu

Da, sunt total de acord cu "spargerea" topicurilor mari.  Ele existe de pe vremea cand ariile de transporter erau comasate, acum nu isi mai au rostul. Este mult mai logic si mai normal sa existe cate un topic pt fiecare problema, cu problema descrisa in titlul topicului.

Link către comentariu

• Administrator

Eu si colegii mei va ajutam cu placere in ceeace priveste rearanjarea/impartirea respectivelor threaduri.

@flotouran95, daca nu am timp sau tu nu te descurci, da-mi te rog un semn drept reminder pentru rezolvare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Si eu sunt pentru spargerea topicurilor respective si consieder binevenite rubrici de "masina mea" si "bazar" pentru T3, asa cum a spus si xellex.

Link către comentariu

multumesc colegi pentru reactie

propun vineri 11 Iulie 2014 ultima zi de votare.

Link către comentariu

Probabil toata lumea este de acord (sau majoritatea), multi nu s-au exprimat, dar topic-uri pe teme mari gen, motor, articulatii, instalatii, ar fi bine venite...

In secolul vitezei in care suntem cauti in multe pagini un raspuns de o propozitie! Nu cred ca nu va presupune ceva de lucru din partea moderatorilor, dar este spre binele tuturor!

Modificat de DANNY Alex
Link către comentariu

Se poate lua drept model aria aircooled. Poate ca nu este la aceeasi marime dar se va dezvolta cu siguranta( aici ma refer la numarul de posesori de vw T3) si se va justifica asezarea pe topic-uri separate. Multumesc.

Link către comentariu

• Administrator

Pai atunci eu va propun altceva.

Deschideti topice cu subiect distinct (ex: "Cutia de viteze - problem, rezolvari, discutii"), asa cum bine zice DANNY mai sus, chiar daca in momentul deschiderii nu exista o problema anume, astfel incat, din aproape in aproape, noi mutam posturile in topicele nou create din cele doua existente.

Ce parere aveti?

.

Link către comentariu

Perfect! O sa fie ceva de selectat dar ce sa spun...spor la treaba! Inca de acum 3-4 ani cand am deschis prima data site-ul aveam impresia de haos..Unu intreaba de ledul rosu de la indicatorul de apa, altul mai jos de fum gros, etc...si raspunsurile erau cateva pag mai incolo....Cred ca nu mai e nevoie de voturi...

Multumesc!

Link către comentariu

Multumesc colegi pentru voturi si comentarii.

Ziua numararii voturilor a venit. Rezultat: solute cu topic-uri specifice acceptata de majoritate: 11 voturi pentru, 1 impotriva si o abtinere.

Propun sa:

- inchidem acest poll

- incepem sa folosim topic-uri specifice

- spargem cele 2 topic-uri mari cu ajutorul moderatorilor. R_a_z_v_a_n, flotouran95 - many thanks

- pe parcurs sa creem un "schelet" de topic-uri chiar goale ca sa dam o structura

Alte comentarii:

sustin si eu initiativa de a avea arie de vanzari si "masina mea"separata, dar propun pentru asta poll/topic separat

Link către comentariu

• Administrator

Exclus arii de vânzări și mașina mea.

Singurele arii aparte sunt Aircooled și G1/2.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!