Jump to content

Exista DSG7 pe Passat B7 2.0 TDI ?

romicab
 Share

Postare recomandată

Exista DSG 7 pe Passat B7 2.0 TDI, si de care, uscat sau umed? Vreau sa imi iau un B7 2.0 TDI cu DSG si am vazut anunturi cu DSG 7. Ce stiti, sunt probleme cu acesta cum sunt la cel uscat ? Dupa cate am vazut pe ofertele VW pe aceasta motorizare se pune doar DSG 6. Va multumesc, anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar DSG6 se pune pe 2.0TDI. DSG7 se pune pe 1.6TDI.

In rest ai topic-uri dedicate pentru fiecare cutie DSG

Modificat de aradfan
Link către comentariu

Asta am vazut si eu pe site-ul VW, dar am vazut anunturi de vanzare cu DSG 7 cu motor 2.0 TDI,stiu ca aceasta cutie se pune pe Tiguan si ma gandeam ca s-a pus si pe Passat la o configurare mai speciala. Am sa sun respectivii sa vad daca este intradevar DSG 7 si care este codul cutiei.

Link către comentariu

la samsarii aia probabil DSG7 = 6 trepte + marcharier :D

Link către comentariu

DSG7 in ulei, din cate stiu eu, se pune pe masini 4x4

Link către comentariu

Mare pacat ca nu pune si pe celelalte masini, dar banuiesc ca este politica de firma ca dupa cativa ani sa o puna si pe restul modelelor si sa te imbie astfel sa iti vinzi vechea masina si sa cumperi una cu dsg7.

Link către comentariu

De ce pacat? Dsg6 e mai ok decat dsg7 uscat.

Link către comentariu

Cutia DSG 6 este mai buna decat DSG 7 cu ambreaje uscate. Aceasta din urma se pune pe motoare cu cuplu mai mic, pana pe la 250NM.

DSG7 in ulei se monteaza doar pe masinile cu tractiune integrala si poate gestiona cupluri mai mari. Cam pana la 500-550NM.

Cred ca se pune chiar si pe Passatul B7.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!