Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

Da, eu le-am schimbat anul trecut trecut și este ok, deși am pus pus AM. Eu le-am schimbat și pe cele mici (sunt perechi, una mare și una mică pe fiecare parte). De atunci le-am verificat de mai multe ori și nu sunt probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am schimbat cu set OEM (doar cea dreapta aveam guma stricata, dar mi-au recomandat sch set) la 500 RON+manopera 80

Link către comentariu

Va salut! Sunt proaspat posesor de passat b6 CBAB 168000 km reali, verificati. La rece motorul are un fasait pronuntat ca de role obosite ceva, dar dupa 5 minute de functionare nu se mai aude decat motorul cum toarce. La cureaua de transmisie este vreun intinzator ceva sa produca acel zgomot la rece, sau provine de la distribtie?  Ma gandeam sa schimb distributia la 180000  dar acel zgomot la rece ma pune pe ganduri.

Link către comentariu

si eu am schimbat bucsele trapez cu unele pline, 200 ron bucata, parca Meyle.

Link către comentariu

• 1 month later...

E ok la o revizie la reprezentanta sa le cer sa verifice si eventual sa curete turbo ? Am mai facut cineva asta sau ideea e sa asteptam sa pice... dupa care sa comandam de nou ?

Link către comentariu

Eu am întrebat la Robot Baia Mare dacă curăță sau repară turbina și mi-au spus că doar o înlocuiesc cu alta nouă.

Link către comentariu

F l o r i n

.... vezi pe forum, ce coleg e pe langa tine si te poate ajuta - cauta in aria Prestari servicii.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Revizie la Carfix Motors, ulei Mobil 5W30, toate filtrele Mahle, diagnoza plus verificari tren rulare si altele, si o oglinda care a trebuit relipita ca dadea semne ca vrea sa ma paraseasca, total 417lei. Feedback si detalii o sa dau pe pagina service-ului. In rest toate de bine.

Link către comentariu

Revizie cu schimbat bujii si lichid de frana la Midocar - 1300 RON.

Link către comentariu

passat3c-bkp

Nu cred ca gasesti acea bucse oem la 50 lei,mie mi-au cerut la serpico 320lei pe acea bucse

Link către comentariu

Da, 320 lei cu tot cu  metalul din jur. Doar cauciucul l-am cumparat eu... 50 lei. Un mecanic cu rabdare te ajuta sa le pui in loc si economisesti teribil... :icon_thumleft:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare.Imi spuneti si mie in Iasi unde a-ti schimbat voi distributia la Passat B6 si a-ti fost multumiti(sa functioneze normal etc).Este vorba de un model din 2009 cu motorul de 140 cp(din cate retin cod motor CAAB,parca).Multumesc

Link către comentariu

eu la tdi pd, am schimbat la reprezentanta (pbv) si ma declar multumit. a fost un pret mai mic decat la service-urile de colt. probabil si din cauza ca masina e din 2007.

Link către comentariu

Ofertele "economice" de la reprezentante sunt cu piese reconditionate de VW ?! Am vazut ca au:

• Pachete Economice cu piese originale

pentru maşini fabricate în 2011 sau anterior

• Pachete Economice cu Piese Economice

pentru maşini fabricate în 2009 sau anterior

Link către comentariu

Nu reconditonate ci produse after-market.....din cate stiu

Link către comentariu

Eu vorbeam despre piese oem.

Reducerea de pret a fost oferita datorita vechimii masinii.

Link către comentariu

Intreb fiindca am vazut un filmulet la reprezentanta cu "piese re-fabricate VW" (din piese vechi VW) si zicea ca alea stau la baza ofertei de piese economice, dar nu era prea clar.

Produse AM - adica "pe producator" dar inspectate tot de VW ?

Edit: Volkswagen Economy parts meet the same performance and safety requirements as the original VW Genuine Parts but have a slighty modified design, materials and reduced number of variants, allowing the manufacturer to reduce the cost and pass the saving on to the customer.

Apropo de OE vs OEM: Avem piese originale (OE) cu sigla VW pe ele, dupa aia avem piese OEM - aceiasi producatori ca la OE, dar fara sigla VW pe ele.

Modificat de Flavyus
Link către comentariu

Inspectate de VW....nu prea cred. Selectate....depinde de cum se desfasoara treaba cu achizitiile la reprezentanta/dealer

Link către comentariu

Piesele economice au si ele sigla VW, de asta ma gandesc ca sunt inspectate/ testate de ei.

Link către comentariu

Va rog sa imi spuneti si mie unde a-ti schimbat distributia la Passat B6,motoare de 2.0 tdi cu 2 axe cu came.Sa fi fost multumiti de service-ul efectuat.Va rog sa fie din Iasi service-urile.

Link către comentariu

La 180 000 km, motor 2.0 CBAB  an 2010, am schimbat saptamana aceasta kit distribute (curea,role, rola intinzator) si pompa de apa (+ completare antigel 1L) la reprezentanta VW Timisoara, Quark Motors, piese originale, cost total ~2000 ron. Cureaua de accesorii inca arata bine, mecanicul a zis ca mai tine vreo 3 ani :) Initial cei de la ofertare mi-au zis ca trebuie neaparat schimbata..

Per total, deocamdata, sunt multumite de lucrare, consumul a ramas acelasi, motorul toarce frumos.

Link către comentariu

nu ai incercat o oferta si la AUTOCLUB ?

Link către comentariu

Am cerut oferta si la Autoclub si Porche, mai scump cu 3-400 ron. Vroiau sa schimbe si tot antigelul, desi nu este nevoie..

Cand am lasat masina la service, am cerut sa vad kit-ul de distributie.

A venit sigilat intr-o cutie, de la VW (Germania), cu VIN-ul masinii mele pe sigiliu. Piesele sunt noi, cu sigla VW. 

Pompa de apa a fost noua si ea, desi ma asteptam la una reconditionata pentru ca am da-o pe cea veche la schimb :)

Link către comentariu

mihai ploiesti

mie mi se pare cam mult 2.000 lei. si eu am facut distributia, cu toate piesele ca ale tale 1300 lei.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Update firmware ECU + update firmware tastatura telefon premium, la AVIA Militari, 80 RON.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!