Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

Am facu azi revizia Ulei Castrol Edge 5w40 150 RON 5 litri + filtru ulei, motorina, aer 150 RON + manopera 100 RON = 450 RON

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

revizia de 30 de mii, Porsche Prishtina - Kosovo, 182.46 euro. nu am reusit sa inteleg filter i derivateve, ca ala a fost cel mai scump, aproape 30 de euro.

acum caut codurile respective pe net sa ma dumiresc

LE: m-am lamurit, e filtrul de motorina. s-au schimbat asadar filtrul de ulei, filtrul de motorina, filtrul de la AC, filtrul de aer si uleiul. specificatia uleiului GVW052195M2 am gasit ca ar corespunde la Castrol SLX Professional LL03, SAE 5W-30

si dovada in attachment:

revizie.pdf

Modificat de valeron_x
Link către comentariu

salutari,

revizie 15k la midocar vitan 850 lei, ( ulei Castrol 5w 30, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru motorina, manopera)

un pret rezonabil, de apreciat tipul de la receptie - nu s-a executat nimic fara acordul meu plus masina parcata la geam pentru a viziona revizia.

multumit

Link către comentariu

Salutari,

Revizia de 30k facuta la Marian (La Service). Ulei Castrol Edge 5l, filtru motorina, filtru ulei, filtru aer, filtru ulei + manopera 494 RON.

Recomand cu caldura.

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Noroc

Cu tot cu filtre si ulei 494 ron???

Modificat de varusase
Link către comentariu

salut

vrem si noi mai multe informatii despre acest service?Poate data viitoare...

Link către comentariu

Multumesc colegilor care mi-au recomandat Nurvilul Valcea....

Am fost, rezultatul: Profesionalism si seriozitate.

cost final cu reglat geometrie si schimbat stergatoare fata, schimb ulei, filtru ulei, filtru ambient, verificat filtru aer, verificare generala + scosul unui greiere din usa din dreapta 760 roni...

Avand in vedere ca la celelalte revizii de la Tess Sibiu nu am scpat fara 950 roni doar revizia si schimbul haotic de filtre numai de dragul de a fi schimbate, RECOMAND...

MUTUMESC FORUMISTI CRACIUN FERICIT

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pt cei din Valcea " MS AUTO " in intersectia strazilor " spalatorie, maternitate, bariera si cel cu drumul care duce spre podul de la goranu

schimb ulei " castrol edge ", filtre MAN, manopera inclusa " 550 lei "

Link către comentariu

Azi am facut si eu revizia la VW NURVIL .Schimb de filtre (toate) ulei slx III .507 lichid frana . 840 ron.

Sunt foarte multumit si am astat langa masina tot timpul mai putin la spalat si test franare

Link către comentariu

Sal,

As avea si eu cateva intrebari la voi :

Spuneti-mi va rog si mie ce cantitate de antigel intra in motorul de pe Passat 3C cod motor BKP ?

Se pune direct concentrat sau se pune diluat 1/1 ?

Deasemene as vrea sa stiu si ce cantitate de lichid de frana intra in sistemul de franare la aceeasi masina ?

Ce norma trebuie sa aiba lichidul de frana ?

Va multumesc

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Vezi aici,iti alegi tipul tau de motor si ai sa gasesti toate specificatiile.

Link către comentariu

Am făcut astăzi revizia de 30.000 km la PBV1....

7.5mil dacă nu mă inşel , schimbat filtrele

Link către comentariu

Treaba asta cu placutele ce trebuie schimbate este o smecherie deja clasica. Placutele le poti verifica si singur, vizual. In general (in functie de stilul de condus si materialul placutelor - dur sau mai moale) acestea tin intre 40000 si 70000 km. Nu merita sa le cumperi de la ei si nici sa le schimbi acolo. Daca le cumperi de la un magazin de piese si le schimbi la un alt service (nu din reteaua Porsche) vei face o economie de minim 30%.

Iar treaba cu filtrul de polen si instalatia de a.c. este magarie curata. Nu are cum sa se strice instalatia din cauza filtrului... Trebuia sa spui ca-ti place sa mergi fara filtru de polen, sa gusti din plin parfumul Bucurestiului... :)

Link către comentariu

astia cu service-urile chiar ca sunt niste "jepcari" te oblig d-le sa faci ce vor ei... nu stiu unde va ajunge taRA asta... din cauza asta mi-am luat eu masina din Germania..si ma duc sa fac reviziile unde vreau eu si nu unde vor ei... de parca ar fi banii lor...

Link către comentariu

Rectific , costul reviziei a fost 9.7mil nu 7.5mil cum am mentionat mai sus ... :huh:

Link către comentariu

mai am 7000km si ma apropii de 90,000. trebuie sa schimb si distributia si ulei-ul; dar, am o mica " dilema " - unii zic la 90,000 alti la 120,000 KM !!! -

am facut un calcul, " castrol edge, filtre man, curele Conitech " 1700 lei

orium, schimb la 90,000 km ca sa fiu sigur de un lucru, dar, am intrebat ca fapt divers, sa vad si opiniile altor persoane

Link către comentariu

Pai in carte ce scrie ?! :)

Banuiesc ca urmatoarea fraza: "Schimbare curea distributie la fiecare 120.000 KM sau 4 ani".

Asta cu "la 90.000km se schimba distributia" e inventata la noi in tara, prin prisma faptului ca in general in 4 ani faci cam 90.000 km :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

mai am 7000km si ma apropii de 90,000. trebuie sa schimb si distributia si ulei-ul; dar, am o mica " dilema " - unii zic la 90,000 alti la 120,000 KM !!! -

Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului, masini fabricate dupa 2007, (a ta este 2008) la fiecare 150.000 km.

Interval de schimbare a rolei de

Link către comentariu

salut

va multumesc pt sfaturi; ceea ce v-am spus despre 90,000 stiu de la un mecanic de la reprezenta dar un altul mi-a zis ca pot si la 90,000 dar si la 120,000.

oricum, cred ca o schimb acum la 90,000 ca sa nu am surprize mai tarziu! ce sunt 90,000 ce sunt 120,000 c-am tot aia e " in general "

m-am interesat si cei de la reprezentanta, lucreaza cu conitech, deci merg pe acesta firma; voi ce parere aveti?

imi cer scuze, dar masina e din 2006 nu din 2008!

Link către comentariu

ser, masina mea e tot din 2006 si am schimbat kitul la 100.000km, deci nici 90 si nici 120, si cand am descfacut kitul si mecanicul a scos cureaua, rolele, etc, erau uzte cam 70%, deci mai mergeu, dar, eu schimb la 100.000 sau 4 ani.

si eu tot marca conitech am folosit + pompa de apa, marca nu o mai stiu exact.

Link către comentariu

imi cer scuze, dar masina e din 2006 nu din 2008!

Atunci modifica si la semnatura... :D In noua situatie (masina anterioara lui 2007) - cureaua la 120000 km iar rola la 240000 km. Dar de ce te grabesti sa o schimbi asa devreme? Daca producatorul zice 120000 km fi sigur ca va tine si mai mult de atat.

Link către comentariu

@victor_blackedition: "cureaua se schimba la fiecare 120.000km sau 4 ani"

Daca stam si facem un calcul, 2006 - 2010 = ~ 4 ani :(

P.S.: Si la mine e aceiasi situatie, dar eu nu ma grabesc sa o schimb :(

Link către comentariu

schimbat ulei cutie viteze manuala 6+1 ulei omv75w90 si curatat turbina timp de lucru aproximativ patru ore cost 660lei servis euro car braila. eu zic ca e un pret destul de mare avand an vedere ca nu au pus decat uleiu. ce parere aveti? :offtopic:

Link către comentariu

pt colvalcea intotdeauna cand vine vorba de distributie, sunt pareri diferite. acum 6 luni, unui prieten de al meu, care are un mitsubishi outlender si a trecut cu 10,000 km peste limita si a distrus motorul, prin ruperea curelei; de aceea am zis " ca sunt pareri diferite "

pt victor blackedition am incercat sa modific, dar dupa ce ii dau " done " ( am scris asa, deaorece nu mai tin minte ce scrie la final ) imi spune sa completez toate datele, care sunt inutile. da, tinand cont de faptul ca sunt 4 ani, ar trebui. dar tinand cont de km, nu. rau mai e si cu regulile astea!

nu ma grabesc sa o schimb, dar eu stiam ca se schimba la 90,000 km iar la alte masini pe care le-am avut la 60,000 si dupa multe povestiri ale unor prieteni, din auzite m-am gandit " daca ar fi sa schimb?! "

pt Riddler tu cati km ai?

pt florin/dns parerea mea este ca " trebuia sa o cureti in alta parte ". eu, de ex am avut un passat din 2002 si tot aveam probleme cu masina; dupa schimbarea a mai multor piese " care nu isi aveau rostul " dar, trebuia luat prin eliminare " ca de, nu erau mecanici specializati " a dat norocul peste mine si anume, sa imi zica un prieten " ba, dar daca e turbina "; atunci am luat legatura cu un prieten, care la randul lui cu un mecanic de la reprezentanta si m-am dus la el acasa; mi-a dat turbina jos, curatata efectiv si doar 150 lei.

oricum, partea cea mai proasta cand te duci la " reprezentanta " este aceea, ca te rup cu manopera la 1h si e si normal sa platesti o haita de bani.

vezi, ca mai sunt si alti mecanici, care sunt " mai buni decat cei de la reprezentanta si nu intotdeauna, reprezentanta iti rezolva problema "

aveti idee, ulei-ul de la cutie la ce interval se schimba? dar cel de lichid de frana?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!