Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

pt dosar penal: daca te uitai ca eu am scris la motorul de 105 1,9 se face la 120.000 km la fabricatie pana in 2007, dupa 2007 se face la 150.000 la acelasi motor. de alte motoare nu stiu. asta mi-au spus si la tess brasov, reprezentanta vw

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu uleiul tau ?

Nu, l-am cumparat de la ei. Au cam orice fel de ulei ai vrea.

Link către comentariu

Nu, l-am cumparat de la ei. Au cam orice fel de ulei ai vrea.

Am vrut sa zic: uleiul era inclus in aia 440 RON ? Nu de alta, dar mi se pare imposibil.

Link către comentariu

Era inclus. Daca nu ma crezi iti scanez factura

Link către comentariu

Ca si un exemplu ultima mea revizie la golful din semnatura, si nu cred ca is mari diferente fata de passat:

filtru aer......................35

filtru de combustibil.......87

filtru de habitaclu..........39

filtru ulei.....................26

ulei castrol edge.........160(4litri)

manopera....................80

TOTAL....427 lei

Modificat de sebip
Link către comentariu

(...) manopera....................80 (...)

O precizare: cam atat costa 1 ora "decenta" de manopera prin service-uri :)

@overseas: Nu cred ca este imposibil, daca cauti si studiez piata service-urilor.

Cine nu vrea sa-l arda buzunaru', face o mica cercetare inainte de revizie si vede exact din proforme unde va merge :cool:

Link către comentariu

Nu mai tin exact minte preturile defalcat dar ultima revizie m-a costat 450 ron asta in conditiile in care am luat 5 litri de ulei Castrol Edge 5W40 in loc de 4, iar cat despre manopera a fost 60 de ron.

Link către comentariu

Topicul s-ar dovedi mult mai util daca fiecare ar preciza denumirea service-ului unde a efectuat revizia, costul manoperei, costul consumabilelor/pieselor schimbate. Numai in acest fel este de ajutor. Daca nu specificam aceste date si doar ne limitam a comunica niste costuri obtinute in coltul blocului si cu ajutorul "de specialitate" a doi vecini, nu-si are rostul...

Scuze de off-topic, replica mea vine din oboseala de a citi posturi care nu spun nimic!

Link către comentariu

Eu fac reviziile la PBN unde am o relatie si ma costa in jur de 1000 RON (revizia de 15k, 30k). Vad ca unii se descurca cu 4-500 RON, felicitari ! Din pacate, nu e fezabil pt mine sa ma deplasez din Bucuresti pt aceasta diferenta de pret.

Link către comentariu

La mine revizia de 15k a costat aprox 450 la PBV2. 1000 roni la PBN mi se pare incredibil de mult.

Link către comentariu

In ultima perioada au mai scazut preturile la piese, dar manopera a ramas in continuare exagerat de mare.

Link către comentariu

Informatii proaspete despre revizia la 30000 km.( preturi materiale si manopera) astazi la PBN.

Ulei Castrol slx B4 5W30(4 litri)-269.44/ manopera 74.38

Filtru ulei-40.77

Filtru motorina-145.61/manopera 44.63

Filtru aer-82.82/manopera 29.75

Filtru polen-64.06/manopera 29.75

Set placute frana fata 424.14/manopera 74.38

Montat/ demontat roti 29.75

Sprey curatat frane-10.96

Buson baie ulei-5.25

Materiale mici-25.66

plus verificare preventiva-59.50

Total-1410 Ron

Scuze de Reply - dar se mira toata lumea de pretul de 1000 RON la revizia in garantie pt Passat la PBN. Daca scad placutele din deviz, tot atat am dat si eu la PBN (reviziile de 15 si 30k). Vad ca altii fac revizii la jumate de pret, unii chiar la Service Express la PBN ! Deci care e smecheria ?

Link către comentariu

M-am holbat din nou pe facturile mele de service in garantie (in jur de 1000 RON bucata) si din nou pe posturile celor care au facut revizii in jur de 500 RON. Am observat ca mie mi-au schimbat mereu toate filtrele (ulei, motorina, aer, polen), pe cand altii au reusit niste revizii reduse (doar ulei). Se poate sa fiu eu mai fraier si de aia imi schimbau mereu toate alea pe banii mei (desi filtrul de motorina chiar sunt de acord sa-l schimb mai des decat trebuie). Dar nu rezulta ca cei cu revizii ieftine au obtinut aceleasi lucruri la jumate de pret. Hai ca e tarziu dar sper ca sunt inteligibil :)

Link către comentariu

@overseas: mie mi-au schimbat doar uleiul si filtrul de ulei. Pentru cele de combustibil, aer, polen au zis ca nu e nevoie. Am insistat cu intrebarea daca chiar nu e nevoie si au zis ca NU, chiar nu e nevoie, ca la felul cum arata mai merg pana la urmatoarea revizie garantat. Ce sa le mai zic?

Link către comentariu

AM studiat ghidul de service si intr-adevar, minimul este sa-ti faca service-ul de schimb de ulei, restul sunt optionale sau vrajeli. deci diferenta de preturi pe repere nu este mare, ce difera este volumul de lucrari sau materiale pe care ti-l baga pe gat. Asta e.

Link către comentariu

pt cei din Valcea " revizie passat, castrol edge, filtre MAN, manopera " 550 LEI vis, nu!!!!!! :)

Link către comentariu

:icon_thumright:))) e mai ieftin in Craiova, Ulei,filtru de ulei, filtru de aer si filtru de polen aproximativ 300mil manopera gratis , filtru de polen l-am schimbat singur, pentru cine este din Craiova, am schimbat uleiul si filtrele pe Dezrobirii, poti sa stai langa baiat acolo si chiar se pricepe, sincer cred k pe viitor le voi schimba singur

Modificat de Alinushu2007
Link către comentariu

Am schimbat si eu service-ul. Revizia de 45k la Nurvil a fost 490 ron, filtre aer, polen, schimb ulei, lichid parbriz de iarna, verificari tren rulare etc. Reducere 10% la manopera pt plata cash.

Link către comentariu

Toate discurile de frana impreuna cu placutele si manopera aferente ~3.500 ron la Autoworld Cluj.

N-am facut inca operatia, mai meditez :icon_thumleft:

Link către comentariu

schimb placute frana fata+spate, trw, 420 lei " inclus manopera "

schimbare " lamele cauciuc, doar cele care sterg parbrizul " la stergatoare, 80 lei.

Link către comentariu

enorm de mult. schimb placute fata spate plus schimb de discuri fata spate (nu la service vw) 1300 ron cu tot cu manopera si tva

Link către comentariu

Cam astea sunt preturile la reprezentanta(aprox 1000 ron/revizie).Are cineva cunostinta de un service bun prin Bucuresti cu preturi acceptabile?

Link către comentariu

Eu iar ma apropiu de revizie si din pacate nu pot sa ma duc in Germania cum i-am promis lui Dosar Penal. Sa inteleg ca la Valcea e numai 450 roni la reprez? Ca la Tess Sibiu nu scad fara 900 de roni. Si la fel schima tot ca doar nu platesc ei... si asa repede trec 15000 de km... Si mai e si criza si luna cadourilor...

Link către comentariu

Domnilor, de ce va duceti la reprezentante in situatia in care schimbati doar uleiul si filtrele?

Eu inainte de a face revizia, am intrebat la reprezentanta la Craiova ( Serpico ) cam la cat sa ma astept ( ulei si filtre + manopera ) si au zis o suma in jur de 1.200 ron.

Asa ca am facut schimbul de ulei + filtru cu 200 lei ( manopera gratuita ) iar filtrul de motorina, aer si cel de polen le-am schimbat singur.

Parerea mea e ca daca nu ai probleme la masina nu merita sa te duci in reprezentanta fiindca te "usuca" de bani si ce fac cei din reprezentanta fac si la un service.

O zi buna!

Link către comentariu

Eu iar ma apropiu de revizie si din pacate nu pot sa ma duc in Germania cum i-am promis lui Dosar Penal. Sa inteleg ca la Valcea e numai 450 roni la reprez? Ca la Tess Sibiu nu scad fara 900 de roni. Si la fel schima tot ca doar nu platesc ei... si asa repede trec 15000 de km... Si mai e si criza si luna cadourilor...

revizia mea la 45k a fost 500 ron la Nurvil

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!