Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

salut

pune toate filtrele MAN; sunt foarte bune si ulei incearca sa faci rost de Castrol EDGE care este recomandat de VW.

As vrea sa fac si eu revizia de 45.000km la serviceul unui prieten. Imi poate recomanda si mie cineva ce piese sa iau (marca) pentru filtru de polen, filtru de aer, filtru de ulei si filtru de motorina?

Trebuie schimbat si lichidul de frana?

cele OEM sunt facute de catre ATE firma din Grecia.

bucsele fata si in general sunt facute in Turcia, deaorece aici este mana de lucru foarte ieftina.

mai toate piesele care vin in tara sunt aduse din Turcia.

eu mi-am luat niste bielete antiruliu FEBY by Bilstein si sunt foarte multumit.

uite aici o lista de preturi pt placute frana

http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?i...&filtru=020

Ai tu marca asta? Daca da spune-mi te rog putin de cum se comporta fata de cele OEM. Nu ma intereseaza neaparat pretul, le iau si pe cele mai scumpe daca merita pt ca in joc este siguranta mea.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Majoritatea de pe forum am cumparat filtre MAN

Lichidul de frana se schimba la 2 ani

cam cati litri imi trebuie la schimb lichid de frana?

Link către comentariu

Eu l-am schimbat la ultima revizie pe care am facut-o. 1l este de ajuns :icon_cool:

Modificat de dm76ro
Nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY sau FAST REPLY. Multumesc.
Link către comentariu

Gata, am fost la PBV1 si am facut prima revizie . Schimbat numai ulei si filtru de ulei, ceva diagoza, verificare presiune . Intrat la Expres Service la 7.00, plecat la 8.15 , per ansamblu multumit de lucrare . O singura bila mare neagra casierei: factura finala 505.05 ron, cerut 506, dat 510 ron, rest doar vreo 3.6 ron ca "atat este in casa si raman eu datoare 40 de bani" ...nu e problema de bani ci de atitudine si acreala a fetzei care ... mai bine ma opresc aici.

Factura cum spuneam 505 ron, din care manopera cam 100-110 ron, restul 4 litri Castrol LongLife 3, filtru si ceva vaselina.

Ady

Link către comentariu

eu am facut zileelle acestea revizie completa(ulei+filtru,curea distributie role si pompa apa+filtru motorina)cost1600.

Link către comentariu

eu am facut zileelle acestea revizie completa(ulei+filtru,curea distributie role si pompa apa+filtru motorina)cost1600.

salut, avand in vedere ca am si eu o masina ca a ta :D si tinand cont de faptul ca esti din dragasani, te rog sa-mi spui si mie unde ai facut aceasta operatiune (eu as vrea doar sa schimb kitul de distributie) si cum a fost .... ai luat piesele de la ei, ce garantie dau, cine sunt? ;)

multumesc.

Link către comentariu

schimbat distributie(curea, pompa apa,role) schimb ulei si toate filtrele, schimbat ulei si filtru la cutie DSG

700 ron manopera la citroen + 2200 piese (filtru de polen carbon, ulei cutie original) de la eurocar

Link către comentariu

*bmf* - La cati km ai schimbat distributia?

Cartea zice ca la 150.000 sa verifici curelele.

Modificat de KPS
Link către comentariu

salut, avand in vedere ca am si eu o masina ca a ta :( si tinand cont de faptul ca esti din dragasani, te rog sa-mi spui si mie unde ai facut aceasta operatiune (eu as vrea doar sa schimb kitul de distributie) si cum a fost .... ai luat piesele de la ei, ce garantie dau, cine sunt? :P

multumesc.

am luat acum masina dintr-un parc de la ploiesti sh si ca sa dea garantie am schimbat intr-un servis agreat de ei (motormania) ploiesti -super- baeti au perete transparent si vezi tot ce gadila la masina

inainte avusesem un focus si cei de la reprezentanta valcea erau stersi pe langa cei de la motormania.

pret defalcat:DISTRIBUTIE 600(fara manoera),pompa apa 225,filtru motorina92,filtru aer 58, filtru ulei 34, ulei castrol edge 180.

manopera-500

BAFTA

Link către comentariu

@ kong

citroen pt ca acolo lucreaza un mecanic foarte bun in care am incredere si il cunosc de mult. A lucrat la vw si skoda si cunoaste motoarele.

@ KPS

masina o am de o luna, second, are 62k in bord. Dar cealalt passat pe care l-am avut luat second a avut kilometrajul matrasit si asa ca nu ma risc am schimbat tot, ca sa nu am surprize.

Link către comentariu

ms mult ioshcobacy..

de la cine ei luat-o la ploiesti cumva de la CARLUX??

Link către comentariu

am dat alta ca avns la ei .nu stiu cat de seriosi sunt .am luat din experienta acumulata. ei sunt smecherasi(le aranjaza).sper sa nu am problemele celor de pe forum ca m-au sperit.

Link către comentariu

am dat alta ca avns la ei .nu stiu cat de seriosi sunt .am luat din experienta acumulata. ei sunt smecherasi(le aranjaza).sper sa nu am problemele celor de pe forum ca m-au sperit.

stai linistit, toti le aranjeaza, numai atunci cand o iei noua e buna... si alea au probleme din fabrica..

\in ceea ce priveste problemele care apar pe forum, eu zic ca prea ne fcem toti griji cum apare o "tipat" de furnica pe la masina.. nemtii nu fac asa.. schimbam si noi consumabilele si piese la la timp si un motor tre sa tina cat mai mult, peste 500 mii de km... (mai ales VW-urile). eu mai am un opel vectra b are peste 300 mii de km e, benzinar, si nu am avut nici o problema la el, decat curatat EGR (NUMAI atunci cand am avut probleme si cand era infundat si am mai schimbat carbunii la electromotor, in rest nimic, si are 13 ani, nu are pic de rugina, dar l-am ingrijit :( )

una peste alta sper sa nu ai probleme cu masina si poate ne intalnim prin craiova sau valcea sa mai facem un schimb de idei.. ;)

Link către comentariu

multumesc col ,cine ma poate ajuta cu un carlig remorcare ?

la reprezentanta e 2100 total.(carlig si instalatie)

Link către comentariu

ms mult ioshcobacy..

de la cine ei luat-o la ploiesti cumva de la CARLUX??

Pt.colvalcea,

Daca te uiti atent peste preturile la piesele originale din oferta mea,vei vedea ca sunt cu cel mult 10% mai mari decat la "motormania".

Ar merita ca o astfel de lucrare vitala pentru masina sa fie facuta la o reprezentanta?

Eu zic ca da,luand in calcul eventualele probleme de garantie.

La manopera putem discuta ...

Avem o serie intreaga de actiuni de reducere a preturilor aplicabile in functie de fiecare masina sau lucrare.

Oricum,fiecare decide ce e mai bun pentru masina lui...

Toate cele bune.

Link către comentariu

Azi am efectuat prima revizie (cea de schimb ulei), la Service Express din cadrul PBN. Toata operatiunea a durat o ora cu tot cu spalatul masinii (gratuit).

Costuri:

-service schimb ulei 74.38 ron

-test diagnoza 29.75 ron

-ulei CASTROL SLX Professional B4 5W-30, norma VW 50200/50500/50501, 4 bidoane de 1 litru, 269.44 ron

-spray vaselina 7.68 ron

-buson baie ulei M14x22, 5.25 ron

-filtru ulei 40.77 ron

TOTAL: 427,23 ron

Link către comentariu

Tot azi am efectuat si eu revizia de 30.000 km, si tot la PBN Service Express. Am schimbat toate filtrele (inclusiv cel de motorina) + ulei Castrol SLX Profesional 5w30 + test diagnoza si inspectie generala ( parca asa se numea, adica verificarea tuturor articulatiilor, placutelor, etc) = 980 Ron.

Link către comentariu

LA revizie nu se verifica si unghiurile (geometria) rotilor?

Link către comentariu

Nu sunt incluse in revizie, daca vrei, poti cere sa-ti faca geometria. Contra cost, bineinteles.

Modificat de PLay3R
Link către comentariu

Eu cred ca obligatia lor e sa verifice si sa iti comunice toate defectele... dar probabil intr-o tara civilizata... merci PLay3R

Link către comentariu

Pai normal ca intr-o tara civilizata, ca la noi le este frica, eu am facut geometria roti si ce am gasit a fost de groaza. Mi-au spus baietii ca a fost din fabrica greseala (in 30k am terminat cauciucurile fata pe interior). Au inceput si vw sa faca dacii dar, nu Logan (tot respectul bam la firma de 90 k la care nu bate nimic......) VW a fost ce era odata cand luam din Vest second hand. S-au prins si aia ca la noi dai mai ieftin si.....cum o fi...... PACAT.

Link către comentariu

Am o intrebare, am facut revizia la atelierul unui prieten si nu stiu cum sa scap de alerta 'Service now' de pe bord. M-am uitat in carte si am facut cum scrie acolo (tin apasata tasta cu cheita avand contactul scos, mentin tasta apasata cand pun contactul, dar nu apare meniul cu schimbarea datei). E blocata cumva din vag-com de la serviceurile facute anterior?

Altfel, despre filtrele gasite la interior, cele branduite audi-vw, unul era frantuzesc, unul italian etc. Prietenul meu mi-a spus de exemplu la cel de motorina ca era frantuzesc si ca el e Logan nu isi pune de ala. :D Am pus pe ea doar austriece (nu mai retin numele) si nemtesti (Mann). Am iesit cu toate cele 4 filtre schimbate (ulei, motorina, aer, polen), cu ulei 4l Castrol Professional SLX III longlife si manopera - la 550 lei. (in care includ si 2 becuri arse schimbate, unul in spate la numar si unul la o pozitie). A iesit masina din garantie si sincer nu mai dau dublu la VW, plus ca nu stau langa masina, plus ca stau cu orele pe acolo, plus ca baga pe ea niste filtre mai slabe etc. Ca sa nu mai spun ca la ultima revizie oficiala mi s-a pus ulei Castrol Edge care nu era longlife.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

pai daca faci revizie la 15k ce rost are sa pui long life, cica asta edge e mai jmecher... inginerie nu doar ulei.... ;)

daca are norma buna e ok...

am aflat de la "dosar penal" ca in germania a dat doar 130 de euro pe prima revizie la 27000... deci mai bine revizia in germania si de diferenta de bani te alegi cu o excursie...

Modificat de Kong
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!