Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

Aveti idee cam cat ar fi o curea de distributie la reprezentanta pentru motor CBAB?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca pret de piesa OEM la masina mea motor BKP doar cureaua costa 350 Ron.

Tot kitul de distributie cred ca este pe OEM innjurul a 2000 Ron.

Link către comentariu

un kit de distributie cu pompa apa 1240ron 

curea accesorii 95rom

intinzator curea accesorii 240ron

fulie alternator cu ambreiaj 340ron

toate piesele OE de la stoauto, am comandat eu.

Link către comentariu

Ulei (Castrol) si cele 4 filtre (MANN) - 260 RON

Manopera - 85 RON

Total - 345 RON

Link către comentariu

Va salut,

Ulei Castrol LL 4L si filtrele OEM (motorina+aer+ulei+polen carbon activ) - 396.00

Manopera schimb ulei - 25.00, restul le-am schimbat eu.

Total: 421.00

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu ar fi bine sa se posteze si unde s-au efectual respectivele operatiuni? Nu de alta, dar doar costurile nu ne ajuta prea mult la alegerea locului unde sa ne facem reviziile.

Link către comentariu

Piesele de pe epiesa.ro, iar manopera la Augsburg.

Link către comentariu

Te primeste la augsburg si cu ele cumparate din alta parte? Eu cand ma duceam in trecut la ei nu vroiau-vb de acum vreo 8-9 ani.

Link către comentariu

Da. Plus de asta mi-au facut o "oferta" de inspectie auxiliara in care au inclus si schimbul de ulei cu toate filtere. Daca se calculau toate cele 4 filtre de schimbat, pretul era mult mai mare. 

Link către comentariu

Deci cei 85 lei era doar ptr ulei?

Link către comentariu

Cei 85 de lei au fost pentru o inspectie auxiliara (verificat articulatii fata spate), schimb ulei si filtre.

Link către comentariu

Ok. Thx. Am inteles acum.

Link către comentariu

Revizie la 115930 km: ulei (Castrol Edge 5W40), filtre (Mahle), ulei cutie viteze (VW), lichid de frana (Ate). 

Pret consumabile: 400 lei

Pret manopera (mai putin schimbare filtru habitaclu - schimbat de mine): 360 lei, incluzand verificare jocuri directie si suspensie, eficienta amortizoare, eficienta frane, diagnoza KTS si resetare interval service.

Service multimarca, socotit insa "cu pretentii".

Modificat de EWS
Link către comentariu

• 1 month later...

M-a prins termenul de revizie in Germania, unde trebuie sa mai stau inca vreo 2-3 luni, deci trebuie s-o fac aici. Am vorbit cu cineva sa ma ajute sa merg la un service "multimarca" (astia nu prea vorbesc engleza pe aici, iar eu nu vorbesc germana), doar pentru manopera, iar consumabilele sa le iau eu de pe amazon. La ulei m-am hotarat sa iau Castrol Edge 5W30 LL, inteleg ca asta este cel mai bun de la Castrol. Ma puteti ajuta insa cu filtrele? Este prima data cand cumpar eu consumabilele, si vreau sa ma asigur ca nu fac vreo greseala. M-am gandit sa merg pe Mann (este cea mai buna optiune? sunt dispus sa platesc un pic mai mult pentru calitate mai buna), si am gasit urmatoarele:
- C 35 154 pentru aer (13.39 EUR);
- W 719/45 pentru ulei (15.39 EUR);
- CU 2939 pentru habitaclu (9.68 EUR).
Sunt bune acestea?
As mai avea nevoie de ceva, avand in vedere ca placutele si lichidul de frana au fost schimbate la ultima revizie?

Multumesc anticipat si scuze pentru "noobism".

Link către comentariu

Salut. Va rog frumos daca ma puteti ajuta sa identific zona unde este stantata seria motor pe un passat b6 2.0tdi BMR 125kw.

P.S.: imi cer scuze ca am postat unde nu trebuie, dar alte topicuril mai potrivite sunt inchise iar aceasta informatie nu am gasit-o cu functia serch. Va multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Schimbat Ulei (5.2L) in cutie DSG, + filtru + garnitura + manopera = 990 RON

Ulei, si filtru OE, pret reprezentanta.

Link către comentariu

Doare...Cum sa plătești atât pt...un schimb de ulei.Adevărul ca trebuie sa trăiască și ei,și sa plătească cafeaua...aia gratis.  Eu am făcut cu 5x70 ron +filtru ( nu mai știu cât o fost)...Max 450 ron. 

Link către comentariu

Era dupa scurt timp cand s-a stricat motorul si m-a costat destul de mult (motorul).

Am vrut sa schimb uleiul in cutie sa nu am surprize ca nu vroiam sa dau bani si pe cutie (oricum uram in scurt timp sa schimb). Majoritatea serviceurilor nu se baga la DSG, si cine se baga nu isi asuma raspunderea daca ai probleme cu ea ulterior...

Am vazut n tutoriale de cum se schimba uleiul DSG, dar dupa faza cu motorul, nu aveam chef de experimente.

au intrat 6L nu 5, si era in jur de 80-90 ron litrul. A trebuit sa platesc si o diagnosticare ca sa isi asume raspunderea pt eventuale probleme ulterioare care era 150 ron ...

Manopera in general la reprezentanta respectiva e ok, nu e scumpa, am mai schimbat una alta la ei si era ok.

Preturile sunt cu tva....

Link către comentariu

• 2 months later...

Puteți să-mi recomandați un service bun în București, care folosește și vcds pentru amorsare instalației de alimentare? Nu vreau reprezentante....mulțumesc. 

Link către comentariu

On 16 March 2016 at 8:27 PM, valioglu said:

Aveti idee cam cat ar fi o curea de distributie la reprezentanta pentru motor CBAB?

Ai facut schimbul de distributie pana la urma? Cat a costat si unde l-ai efectuat?
Vine si randul meu in cateva mii de km.

Mersi!

Link către comentariu

Pe la Brady am gasit mai convenabil. Cel mai bine e sa dai telefoane inainte pe la service sau reprezentanta.

Link către comentariu

5 hours ago, valioglu said:

Pe la Brady am gasit mai convenabil. Cel mai bine e sa dai telefoane inainte pe la service sau reprezentanta.

Cat a costat la Brady? Si eu tot la ei ma gandeam..

Link către comentariu

Nu mai retin exact si am sters mailul. Cam 1600 lei. M-a si sunat o doamna de acolo si a verificat daca revizia anterioara a fost facuta tot in reteaua VW ca sa stie daca imi poate da discount la pompa de apa (o iau ei pe cea veche si iti dau reducere la cea noua). Cu ocazia asta am si aflat ca masina avea schimbul de curele facut in urma cu 3 ani si 40 de mii de km si am aflat si despre schimburile anterioare de ulei si filtre. Asa ca nu a mai trebuit sa fac eu distributia ca mai are mult si bine....

Modificat de valioglu
Link către comentariu

• 2 months later...

A pus cineva ulei Castrol din asta? Masina: VW passat 2.0 TDI cod motor BKP 210mii km

ulei.JPG

Stiu ca de obicei bidonul arata altfel

Modificat de razvann87
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!