Jump to content

Jante Chrom

chris
 Share

Postare recomandată

Poze cu jante chrom.

Daca as avea banii necesari as alege CHROM :shock:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie nu imi place absolut deloc ! In general am vazut ca masinile din state sunt tunate cu asa ceva si sunt foarte la moda insa mi se par de prost gust. Parerea mea.

Link către comentariu

Mie-mi plac mult jantele alea usor fumurii ... nu stiu exact cum sunt numite. (culoare e cenusiu inchis)

Link către comentariu

• Administrator

banuiesc eu ca la asa ceva se referea Alex

SANREMO1_b.jpg

Link către comentariu

Ihi ... despre asa ceva vorbeam ... pe unele masini dau bine de tot (chiar si cu un aspect un pic mai mat).

Link către comentariu

• Administrator

mie imi plac asa negricioase pe o masina galbena, argintie, albastru deschis (cum am eu) ..

Silver cum zice wabbit sunt super cam la orice masina.

Crom ... nu prea ma dau dupa ele nici eu.

Link către comentariu

Gusturile nu se discuta :)

Postez o poza poate e cineva de parere cu mine :)

Link către comentariu

E cam exagerat cu atat crom pe jante, daca vrei sa impresionezi la capitolul jante, da ... crom all the way, dar in mod normal nu mi-as pune pe masina.

Anyway ... uite si o poza

Link către comentariu

• Administrator

si eu raman la clasicul Aluminium look.

Link către comentariu

Parca totusi pe masinile europene nu sta beine cu chrom. Mai degraba pe camionetele americane sau masinile lor de teren, sa fie ceva masina mai mare

Link către comentariu

Chris seatu' ala e.... no comment de cum arata. Prea frumos. Si nu e rau deloc asa cromat. La europeni asha e, nici pe alte situri nu am prea vazut cromate decat rar. Nu e o regula anume totushi ci ramane la latitudinea fiecaruia si bineinteles depinde de buzunar cel mai mult. Mie unu nu-mi displac astea cromate dar la fel, nu cred ca ash alege.

Bafta!

Link către comentariu

Se pare ca am o jumatate de aliat :lol:

Ideea e de a face ceva mai diferit ,chiar si in cazul tuningului, nu cred ca dupa ce ai cheltuit bani si timp pe masina TA care vrei sa arate mai specila vezi la primul colt unul cu aceiasi masina ( culoare ,jante ,spoilere sau mai stiu eu ce). Spre exemlu in vest anul 2003 a fost anul masinilor in 2 culori si a jantelor chrom. Din cate masini tunate cate sunt in 2 culori in Romania? , si daca va uitati la jante cred ca sunt maxim 5 firme la care au apelat , asa ca eu as vrea ceva mai diferit, dar marea problema o reprezinta bani si uneori nu ai nici de unde sa procuri anumite accesorii in Romania.

Link către comentariu

• 1 month later...

A bit extreme for my taste... Oricum, depinde mult (cred eu) pe ce masina pui janta. :D

Link către comentariu

• 3 months later...

Pe un Mk3 e bine...????

Link către comentariu

• 4 years later...
Eu le prefer pe cele care arata a Alu. :ok:

depinde si de masina...si de culoare..

dar raman de acord cu tine..

drive safe

Link către comentariu

conteaza mult si clima tari unde se pun astfel de jante....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!