Jump to content

bataie la rece 6n 1.4 APQ

enriquecs2005
 Share

Postare recomandată

enriquecs2005

Salutare tuturor, de cand am luat masina am aceasta problema si anume la rece dimineata se aude o bataie la relanti f putin la plecarea de pe loc (in sarcina)mai accentuata asta pana se incalzeste motorul cca 5-10min. Mecanicii au zis ca sunt tachetii si acum ca am schimbat distributia am schimbat si tachetii (toti 8 noi). Motorul e mult mai silentios dar bataia la rece a ramas si se aude doar ea. Ce poate fi? Unii zic ca e avansul...cum verific ca pana invart eu de delco zgomotul dispare, mai ales acum ca e cald afara. Eu stiu ca daca e sa bata piston biela bolt ar bate mereu sau mai ales la cald cand se subtiaza uleiul dar aici e invers. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar putea sa fie si uleiul de vina...

Link către comentariu

enriquecs2005

Uleiul are 3000km si e Liqui Moly 10w40, masina are 203.000km,cand are ulei nou tot asa face.

Link către comentariu

Sa-i pui 5w40, ca e mai subtire si circula mai usor la rece?

Link către comentariu

enriquecs2005

Imi e teama sa nu il manance sincer sa fiu ca i-as fi pus.

Link către comentariu

• 5 months later...

Liqui Moly 10w40 la bidon albastru am bagat si eu dar mila mincat pe tot pina in 6000 km si mia spus un verisor sa bag 15w 40 

Castrol 

Da ia sa fii atent daca se aude de la capacul acsului sau de sub carburator!!!

Link către comentariu

Mie nu imi mananca, dar acum cu vremea asta rece tacane si mai tare... vara fiind mai cald nu face asa tare. Unii zic ca ar fi pompa mai puturoasa si nu face presiune la inceput pana se incalzeste, altii ca asa fac toate sa il las asa...Nu stiu ce sa mai cred, daca ar fi piston ar manca si ulei si nu mananca, o sa bag si alt tip de ulei, am bagat numai Liqui Moli pana acum, inainte avea Mobil si tot asa facea...O sa bag Castrol sau Motul. Ale voastre la rece cum se aud?  Se aude si la relanti acum la rece si se aude cam in dreptul galeriei de evacuare pe acolo...Dar nu paraie e zgomot metalic

P.s. Daca era sa nu faca presiune nu trebuia sa mi se aprinda becul la ulei macar odata?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!