Jump to content

DUM.ulica al meu..:D

Romeo_DUM

Postare recomandată

Nu.i problema david...fiecare spune ce gandeste...;-)

Link către comentariu

nu era nevoie de incurajare din moment ce sunt gata a avut curaj sa se apuce de ele.

arata bine si asa, nu am zis ca sunt urate

Link către comentariu

Stai linistit ca nu m.a deranjat ca ti.ai spus pnct de vedere...;-)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Help!!!vreau sa.mi cumpar o suspensie reglabila..si nush daca o sa.mi atinga roata pe fata in reglaj sau imi trebuie distantiere?tin sa precizez ca jantele au et 35 cu anvelope 225/40/18

Link către comentariu

Arata bine!  :icon_thumleft:  E reglabila?

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu

Nu poti sa mai cobori putin fata? Pt ca ori e unghiul rau, ori spatele e mai lasat.

Link către comentariu

Stiu ca e mai lasat spatele...pe fata nu o pot lasa mai mult ca imi atinge reglajul de cauciuc...:(...trebuie sa ii scot helper.ul ca sa o pot lasa mai mult...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare...nu am mai postat de cva timp...intre timp nu s.a mai adus nicio modificare masiniidoar reglarea suspensiei;)....cateva poze dupa baitza!post-137761-14102016455555_thumb.jpgpost-137761-14102016560152_thumb.jpgpost-137761-14102016667535_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai mult ca sigur...si eu am admirat masina acolo...doar ca ma uitam dupa sticker...

Arata bine masina...felicitari:)

Link către comentariu

Cel mai tare mi-au atras atenție oglinzile, ținând cont ca eu trebuie sa le schimb m-ar tenta sa le "tunez" așa(daca poți spune aici sau pm unde si cat te-a costat), si inca ceva daca știți, pot găsi si oglinda dreapta model mare?

Link către comentariu

Da alex lucrez la autokarma

Ms mult laurentiu

E autokolant stiker bomb luat de la baietii de la stikermag..au sediu in spate la shaormaria Budapesta...baieti de nota 20

Iar colantatul l.am facut personal acasa :-)

Iar legat de oglinda nu cred ca gasesti..

Link către comentariu

Esti profesor cu autocolantul...nu sunt asa usor de colantat oglinzile...

Am avut si eu o tentativa dar m-am lasat pagubas...chiar nu inteleg cum ai reusit:))

post-14266-14102881840984_thumb.jpgpost-14266-14102882042383_thumb.jpg

Link către comentariu

Hai ca mai aveai un pic...eee e munca oricum...tre sa ai multa rabdare ;-)

Asa as vrea eu sa le fac acum ptr iarna

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salutare pe anul 2015...n.am mai postat de mult pe aici....,nu am mai adus nicio modificare masinii...doar un mic incident...,jantele cu gumarii de vara noi.. care deja le.am urcat p masina..[emoji1]

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!