Jump to content

Golf 5 plus

moroenius

Postare recomandată

Salut, va prezint si eu masina mea. De cateva zile am intrat in posesia unui golf 5 plus din 2006. Masina am cumparat-o de la primul propietar, in momentul de fata are 59.500 km, se prezinta ca una noua, avand cauciucurile originale in stare foarte buna.

Are urmatoarele:

Motor 1.9 tdi 105 cp-nu stiu codul

Dublu climatronic

Tapiterie isofix

Cotiera

Casetofon rcd 300 fara mp3 cu 10 boxe din care am impresia ca 2 mici de pe fata nu functioneaza

10 airbarg

display maxidot

Masina mai prezinta cateva zgarieturi superficiale. Nu am multe poze cu ea, urmeaza sa mai fac cand prind ocazia.

post-137194-1402422540604_thumb.jpg

post-137194-14024225639196_thumb.jpg

post-137194-14024225787532_thumb.jpg

post-137194-14024226035694_thumb.jpg

post-137194-1402422611993_thumb.jpg

Link către comentariu
aurelian.paratu

bun venit si multi km fara incidente........da si tu mai multe detalii.pret,dotari etc

Link către comentariu

La varsta ei, putini km are :) sigur sunt reali? Ai verificat? Drumuri bune sa ai cu ea!

Link către comentariu

Ultimul pret a fost de 5900 euro + taxa de 930 euro

Pe parcurs ce imi mai amintesc voi completa lista de dotari. In talon am gasit la rubrica d2 un cod, sa inteleg ca eu am motorul cu probleme de axa cu came , renumitul BXE?post-137194-14024251027924_thumb.jpg

A fost cumparata de la vw porche bucuresti nord, reviziile toate au fost facute la ei. Reviziile in ultimii ani au fost facute la mai putin 10.000 km sau 2 ani. Dupa starea masinii mi-am dat seama si de km. Nici mie nu mi-a venit sa cred. Iernile le-a petrecut in garaj. Nu are urme de rugina.

Link către comentariu
aurelian.paratu

oricum arata bine masina si se vede ca a fost ingrijita. in legatura cu axa cu came nu iti face probleme se schimba, important este sa i pui ulei bun.drumuri bune

Link către comentariu

Am citit si eu pe aici ca se recomanda mentinerea nivelului de ulei la maxim pe joja. Stiu ca s-a folosit ulei 5w30 si cum era la jumatate am cumparat un bidon de ulei de la omv "bixxol", am completat. Momentan am ramas fara bani, in toamna vreau sa ii fac scumburile de filtre ulei etc, masina avand aproximativ 5000 de la ultima revizie. Distributia pot s-o fac mai tarziu ?

Link către comentariu

Ajutor. cred ca are o problema masina, nu stiu daca e de la statul degeaba sau nu...acum am facut circa 130 km si cand am ajuns la destinatie am coborat putin geamul sa fiu mai atent cand dau cu spatele si am observat ca atunci cand apas ambreiajul se aude ceva ca si cum ar freca, nu simt bataie in pedala. Pana acum nu am auzit, oare ma lasa ambreiajul? Acum cand am cea mai mare nevoie de masina :( trebuie sa fac vro 600-700 km zilele astea ca sunt plecat din localitate.

Link către comentariu

Un mecanic priceput si mai ieftin prin bucuresti sa imi verifice si mie masina, cunoașteți?

Link către comentariu

scz dar nu ma pot abtine. scopul nu este altul decat sa informez corect. nu exista "tapiterie isofix". acele tag-uri care le-ai vazut de isofix nu vor sa identifice tapiteria ci acele urechi/bride isofix de care poti prinde diverse printre care si scaunul copilului.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

M-am hotarat sa cumpar stop stanga spate, mai am doar cateva leduri pe semnalizare. Daca are cineva de vanzare sau se pricepe sa il repare.

Link către comentariu

sa o stapanesti  sanatos ! Multi km fara probleme !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

-revopsire

-alta bara

-umplut cu vopsea retus, wetsanding si polish

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Vreau sa schimb becurile de pe pozitie. Vreau sa lumineze mai puternic, alb si sa nu îmi dea eroare de bec ars. Multumesc!

Link către comentariu
  • 2 months later...

20141025_154647.jpg

astazi am trecut la cauciucurile de iarna si daca tot s-a nimerit sa rotunjim km la vulcanizare, am facut si o poza.[emoji4] [emoji5]

Modificat de moroenius
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!