Jump to content

Inchidere automata a geamurilor cand ploua afara.

ShadoWzZ
 Share

Postare recomandată

nu e o problema, este o eroare care nu te afecteaza cu nimic - e vb de comunicatie, dupa ce ai activat functia. Stergi erorile....o sa reapara - dar nu te afecteaza cu nimic.

din pacate doar sa dezactivezi functia si sa stergi erorile - posibil sa nu mai apara o perioada lunga de timp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

20

• Al Bundy

11

• ShadoWzZ

11

• ALeXXBody

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai asa este daca dezactivez functia nu mai apare. crezi ca se strica ceva cu eroarea asta?

Link către comentariu

nu e o problema, este o eroare care nu te afecteaza cu nimic - e vb de comunicatie, dupa ce ai activat functia. Stergi erorile....o sa reapara - dar nu te afecteaza cu nimic.

din pacate doar sa dezactivezi functia si sa stergi erorile - posibil sa nu mai apara o perioada lunga de timp

pai asa este daca dezactivez functia nu mai apare. crezi ca se strica ceva cu eroarea asta?

pai ti-am scris mai sus.... nu afecteaza cu nimic, totul functioneaza cum trebuie - lasa functia activata

Link către comentariu

• 10 months later...

Salut

La masina din semnatura am incercat sa activez si eu aceasta functie dar nu functioneaza

Procedura care am folosito e asta:

[Select]
[46 – Central Conv.]
[07 – Coding]
[Long Coding Helper]
Byte 9: Bifati Bit 1 „Rain Closing (0 = nonrecurring / 1 = permanent)”
[Transfer Coding!]
[Do It!]

[Select]
[09 – Cent. Elect.]
[07 – Coding]
Se selecteaza 2 – 1K0 955 559 AF – RLS 190808 046 0204
Se selecteaza Coding Helper si se bifeaza Bit 1 „Rain Light Function Active” si Bit 2 „Rain Closing Active”
[Transfer Coding!]
[Do It!]

Mentionez ca unde e ingrosat, in loc de AF eu am AH si o diferenta mica la cifre parca...

Nu am nici o eroare nici in centrala electrica, nici in Central Conv

Maneta de la stergatoare si butonul de la lumini in momentul testarii erau date pe auto

In bc nu mia aparut functia Rain Closing

Imi poate spune cineva unde gresesc, sau e de la diferenta aia de la codul de mai sus ingrosat?

Multumesc

Modificat de duduratoy
Link către comentariu

• 3 months later...

Salut dragilor,

Am citit si eu despre rain closing si confort closing.

- Am o nedumerire: daca ai confort closing activat (iti inchide geamurile la inchiderea masinii), cand mai intra in functie rain closing ? Geamurile teoretic sunt inchise, deci nu are ce sa inchida cand ploua.

- Daca ai confort closing activat, se pot si deschide geamuril fara sa tii apasat permanent pe buton? Ma gandesc vara cand vrei sa aerisesti masina pana ajungi in ea ... Cum faci sa nu se deschida, daca totusi nu vrei sa se deschida si geamurile ? sau ... trebuie apasat de doua ori: o data pentru usi si o data pentru geamuri.

Modificat de haky
Link către comentariu

confort closing - inchide geamurile automat, doar dupa o apasare mai lunga pe butonul incuiat, al telecomenzii... nu ca o alarma after market, care inchide automat, la incuiere. 

confort closing - dupa cum ii zice si numele... e doar la incuiere

rain closing - inchide automat geamurile, cand senzorul de lumina/ploaie, ii da comanda.

Link către comentariu

Ok, am inteles, deci la o apasare normala se inchid doar usile.

Pentru a inchide si gemurile, trebuie sa tin mai mult timp apasat butonul, dar nu pana cand ajung geamurile sus, ca acum.... Multumesc.

Pentru deschiderea geamurilor tot varianta veche ramane.

Mai am o intrebare: se poate face ca sa pot inchide geamul deschis, dupa ce iau contactul (dar nu scot cheia) si deschid usa?

Acum nu ma lasa decat daca nu apuc sa deschid usa. Uneori sunt parteneri de drum grabiti care deschid usa inainte de a verifica eu daca am inchis toate geamurile.

Modificat de haky
Link către comentariu

• 4 weeks later...

@F l o r i n tin sa te contrazic in legatura cu ceea ce face confort closing pe golf 6. 

Stiu ca pe Passat este posibil cum spui tu dar pe golf optiunea de confort closing imi permitea sa ridic/cobor geamurile din telecomanda dar sub nici o forma nu se inchideau pana la capat daca nu tineam apasat butonul telecomenzii.

Link către comentariu

@ShadoWzZ: nici nu a spus altceva Florin... geamurile se inchid/deschid atat timp cat tii apasat pe butonul telecomenzii

Link către comentariu

• 1 year later...
Andreidorian

Am facut exact acelasi pas ca mai jos si tot nu functioneaza, am

omis ceva? 

Select]
[46 – Central Conv.]
[07 – Coding]
[Long Coding Helper]
Byte 9: Bifati Bit 1 „Rain Closing (0 = nonrecurring / 1 = permanent)”
[Transfer Coding!]
[Do It!]

[Select]
[09 – Cent. Elect.]
[07 – Coding]
Se selecteaza 2 – 1K0 955 559 AF – RLS 190808 046 0204
Se selecteaza Coding Helper si se bifeaza Bit 1 „Rain Light Function Active” si Bit 2 „Rain Closing Active”
[Transfer Coding!]
[Do It!]

Link către comentariu

Este ok ce ai activat - ai verificat si daca au ramas activate, dupa ce ai iesit din codare ?

Link către comentariu

Salutare! Am activat funcția Rain closing pe Golful meu, funcționa normal pana in momentul in care a trebuit sa schimb parbrizul. De atunci, nu reușesc sa o mai fac sa funcționeze , deși e activata in Maxidot, am încercat sa o dezactivez/reactivez și din vagcom și din bord, nici un rezultat. 

Aveti vreo idee ce pot sa ii mai fac? 

Multumesc!

P.s. Am uitat sa menționez ca stergatoarele funcționează normal, adică se activează in funcție de cât de mult ploua.

Modificat de Klubber
Link către comentariu

Posibil ca nu a fost lipit senzorul cum trebuie 

Link către comentariu

exact asta am patit si eu dar nu am schimbat parbrizul,pur si simplu cred ca a imbatranit gelul.

l-am schimbat si acum merge ok.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut,

Problema ciudata de care ma lovesc este ca rain closing functioneaza dar functia de AUTO la stergatoare cand ploua nu functioneaza trebuie sa dau pe manual, ciudat este ca nici tempomatul nu merge.

Deci practic nu pot sa folosesc stergatoarele decat pe treapta 2 (miscare continua) sau functia 1x cand face doar o singura miscare la apasarea manetei.

Nici o eroare pe VCDS (clona cei drept), nu pot sa intru pe wipers sa vad acolo alte valori.

Un coleg care ma poate ajuta in Prahova cu testare? Sau Bucuresti daca nu avem in Prahova.

Link către comentariu

Trebuie vazut daca ai o problema de codare sau hardware 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!