Jump to content

Ornament bricheta spart

Valix
 Share

Postare recomandată

Cred ca mi se intampla cele mai ciudate fenomene cu masina asta: mi s-a spart inelul ala de plastic verde care inconjoara soclul brichetei. Si, evident, ca sa nu fie treaba simpla, trebuie demontata toata consola centrala (inclusiv cotiera), pt a schimba saracia aia de plastic - care costa doar vreao 30 RON. Aveti vreo solutie mai simpla? Ce naiba sa-i fac ca sa nu demontez toate nebuniile alea?

PS: as putea sa lipesc inelul, intrucat am bucata rupta; stiti vreo solutie de lipit care sa nu pateze (asa cum face Super Glue)?

Modificat de Valix
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce scheme ai facut prin masina de ai reusit sa spargi plasticul ala? :) , incearca sa pui super glue de preferat gel pe bucatica "mobila" si sa lipesti finutz , lipici care sa nu pateze nu prea exista ca asta e rolul lipiciului...sa se lipeasca :)

Ca sa fii sigur ca nu patezi tot pe acolo incearca sa protejezi suprafetele cu banda adeziva pe suport de hartie , din aia galbena ...succes :)

Link către comentariu

Super Glue gel? N-am mai auzit pana acum. De unde sa-l iau?

Link către comentariu

E produs de Loctite si se gaseste la Carrefour, dar cred ca degradeaza plasticul la fel ca si cel lichid. Iti recomand un lipici special pentru plastic fabricat de Bison, se gaseste in Metro, Selgros etc. care nu "inalbeste" plasticul asa cum face Super Glue.

Link către comentariu

bison hobby glue.

nu ataca,si nu innalbeste deloc nici un fel de plastic.

dezavantaj:timp lung de uscare (cam o ora )

Link către comentariu

Ia domne o bricheta cu totul de la orice benzinarie si scoti decat chestia ai din jurul schimbatorului si poti sa bagi mana prin spate la bricheta nu e mare scofala si schimbi tot dar pui bricheta de la skoda :)

Link către comentariu

• 7 years later...

si mie mi s a rupt plasticul verde din jurul  soclului unde intra bricheta

Link către comentariu

Cumva inelul ala este iluminat? Al meu e in intuneric de cand il stiu.

Link către comentariu

asa este la octavia 2 din fabrica. i se poate pune iluminare.

Link către comentariu

si la mine e spart plasticul ala verde...

da, e luminat... era, ca acum nu mai este... se gaseste de undeva de cumparat plasticul ala?

eu folosesc priza pentru gps, telefon etc si e des frecata...

Link către comentariu

Da, se gaseste la reprezentanta, 1E0919341B, 33 lei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!