Jump to content

New FRA Vw Bora Black

francykaaa

Postare recomandată

Dupa 1 luna jumate dupa ce am vandut Vw Polo de care mi-a parut foarte rau pentru ca era o masina foarte buna si foarte usor de intretinut, m-am hotarat si am luat tot un vw dar BORA HIGHLINE de care ma declar super multumit, motorizarea este una de 1.6 benzina 105 cai care cred ca este destul de buna si usor de intretinut pentru aceasta masina de cand am cumparat-o masina a avut instalata instalatie gaz secvential omologat este din 2003 si am luat-o la 123.000 km 

Ca dotari se afla: 

- interior sport piele

- incalzire scaune

- maxi-dot

- 4 geamuri electrice

- 8 airbag-uri

- cruise control

- senzori ploaie

- radio-cd 2-din (nu stiu inca care este denumirea lui)

- 4 difuzoare - 4 tweeter

- inchidere centralizata

- pachet confort

- jante vara 16

- cotiera

- folie spate

Pe viitor nu vreau sa ii fac decat cateva modificari nu foarte mari incercand sa pastrez linia OEM a masinii si acestea ar fi:

- faruri cu lupa si xenon

- pedale si footrest R32

- jante 17

- poate o suspensie reglabila - la asta inca ma mai gandesc nu sunt destul de sigur!

- tips toba

- xcarlink asta pentru ca deja sunt satul de CD-uri

- navigatie

- nuca schimbator

- plafoniera W8

Cam atat deocamdata daca mai gasesc eu ceva ce as face la ea o sa va spun pe parcurs. :D

Astept cateva pareri/idei cu privire la modificari. Multumesc!

Am reusit si am colantat trimurile de mahon cu ajutorul lui GOD caruia ii multumesc!

post-106270-0-89154100-1400427857_thumb.

post-106270-0-53115200-1400427858_thumb.

post-106270-0-00411000-1400427859_thumb.

post-106270-0-27598100-1400427875_thumb.

Modificat de francykaaa
Link către comentariu

Multumesc masina ma costat 3900 cu totul cred ca este un pret destul de corect.

post-106270-14004795752698_thumb.jpgpost-106270-14004795950739_thumb.jpgpost-106270-14004796212253_thumb.jpgpost-106270-14004796305126_thumb.jpg

Cateva poze de aseara sunt facute cu telefonul si calitatea nu este ceva super ok.

Link către comentariu

O sa-ti cam pape benzina ai sa vezi.Eu am o bora tdi.

Link către comentariu

Felicitari, arata f bine dar vezi ca ai minidot nu maxidot.

Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc la toti pentru urari!

@cyti: nu prea imi fac grija cu benzina deoarece am instalatie gpl secventiala. Multumesc pentru sfat! :D

In rest poze multe, drumuri bune si combustibil sa avem! :D

Modificat de francykaaa
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Chiar fumoasa si dotata masina...

Renunta la tipul ala de odorizant...o sa iti distruga grila si e pacat de ea :(

Cand ai spus ca nu iti faci griji de benzina ma gandeam ca ai o conducta de tranzit care iti strabate curtea :))

Link către comentariu

Multumesc mult! Daca te referi la Ambipur Laurentiu este sticluta deja goala iar celalalt am foarte mare grija cand pun lichid sa nu se verse si nu las pe nimeni sa puna lichid :)

Link către comentariu

@Lawrentzyu_86: ai dreptate o sa incerc sa numai cumpar astfel de odorizante, oricum imi place cum ti-au iesit cu folie carbon texturat.

@danutzZeu: salut in oras imi consuma cam 10,5-11 maxim [emoji4]

Link către comentariu

daca iti place, poate faceti schimb ca el s-a saturat de carbon :)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Nu recomand sa pui carbon...pentru ca va veni o zi in care te vei plictisi de el...si cand vrei sa il dai jos...e jale...le faci praf...sunt patit :(

post-14266-0-19113700-1400607897_thumb.j

S-a luat cu tot cu vopseaua aia cauciucata:(

Link către comentariu

Stiu ca sare vopseaua cauciucata, pe ale tale le poti vopsi sa nu se mai vada asa eu zic sa le faci un piano black si vor iesii cat de cat bine :)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Vor iesi poate foarte bine...dar trebuie sa gasesc o solutie sa pastrez pictogramele iluminate...ca alea sunt toata jmecheria la ele :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu am mai postat nimic de ceva zile momentam nu m-am apucat de masina doar ca trebuie sa schimb placutele de frana.

Mai sunt schimbat curea accesorii eu am ales una continental am dat comanda si trebuie sa vina

- niste bucse la bara stabilizatoare : se tot aude un scartait in fata la roti si mecanicul mi-a zis ca sunt astea

- suporti motor

-distributie.

Scuze pentru acel bec de benzina aprins.[emoji4]post-106270-14017265963892_thumb.jpgpost-106270-14017266101769_thumb.jpg

Modificat de francykaaa
Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa ai grija de ea! Din ce nu e pe gustul meu, ar fi nuca schimbatorului, care nu se potriveste cu trimurile si nici plasticul de la sofer de la butoanele de geamuri nu e de acolo.

Apropo, ala nu e maxi-dot :)) :P In rest, foarte frumos interiorul, iar la exterior baga jantele alea pe 17 :D

Link către comentariu

Felicitări pentru achiziție. Mașina arată foarte bine și în cazul în care km sunt reali, afirm că ai făcut o investiție de care vei fi mulțumit :). Ca recomandări din partea mea ar fi să renunți la acele poziții, respectiv iluminat număr spate de culoare albastră și dacă beneficiezi de fonduri substanțiale, optează pentru faruri cu lupă și xenon așa cum ai precizat în lista de modificări (OEM ar fi ideal, însă sunt mult mai scumpe în comparație cu cele aftermarket). Radio-cd-ul e Delta 6, by the way și personal nu l-aș înlocui cu o navigație aftermarket (pentru că la capitolul ăsta nu prea ai alte opțiuni), poate un RCD-200 să te bucuri și de mp3. În privința consumului, dacă nu ai pretenții de sportivitate, nu ar trebui să-ți faci griji.

Să te bucuri de mașină, km mulți fără incidente și toate bune!

P.S. Dă-mi și mie te rog un PM dacă găsești o ofertă bună la pedale si footrest de R32. Mulțumesc anticipat!

Link către comentariu

@rudiRUD: multumesc rudi de apreciere si pentru sfaturi , am avut tot interiorul din mahon si nu imi placea de nicio culoare colantul de l-am aplicat pe trimuri imita foarte bine aluminiul in poze nu se vede, iar in legatura cu jantele sunt inca in tratative nu imi ajung fondurile si sa vad cum mai fac rost de niste banuti ca trag spre jante OEM R17

@rusum: multumesc pentru aprieciere pozitiile sa stii ca sunt albe nicidecum albastre iar farurile vreau xenon si lupa OEM , CD-ul nu il schimb deocamdata sunt super multumit cum se aude asta in cel mai rau caz o sa adaug xcarlink la el si nu o sa mai am nicio treaba, iar cu pedalierul mai asteptam umpic pentru ca totusi mi se pare destul de scump.

Link către comentariu

Astazi am avut umpic si lucru si am schimbat

-placute frana

-bucse bara stabilizare

-bucse brate

Pot spune ca cele care erau pe masina pur si simplu se dezintegrau bine ca le-am schimbat. Urmeaza schimb suporti motor si distributie si dupa ce am terminat cu partea tehnica ne apucam de exterior :) va urez la toti cat mai multi km fara incidente!

post-106270-14020057047111_thumb.jpgpost-106270-14020057413052_thumb.jpgpost-106270-14020057532395_thumb.jpgpost-106270-14020057708719_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!