Jump to content

Eroare Skoda - 04FA Motor clapa presiune 0x25

Laurentiu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Stie cineva ce inseamna codul de eroare '04FA Motor clapa presiune 0x25 ' diagnosticat via climatronic?

Laurentiu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este o clapa de directionare a jetului de aer ... Cred ca nu se inchide complet ...

Link către comentariu

Aha... OK, multumesc... Stii cumva si ce 'preseaza' clapa aia (ca doar e clapa de presiune :) sau pe unde e in masina (la motor, climatizare, etc)...? Sau daca e sau nu cazul sa ma duc s-o repar...?

Laurentiu

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Stiu ca nu te ajuta,dar sufar si eu de exact aceeasi "boala" :lol:

Ce mi-e teama insa- efectul functionarii defectuoase-eficienta redusa a dezaburirii parbrizului+geam lateral din cand in cand(clapa nu e blocata permanent...)!

Finalul este,probabil,blocarea completa...........

Asa ca,ar fi interesant de aflat daca merita desfacut bordul pentru remediere sau nu!

Chestia asta cred ca o sa o fac in ianuarie ..

P.S. Despre MAF-il aud mai nou si in timpul mersului la acceleratii 1500-2500!

Link către comentariu

Codul de eroare descris se refera la motorul V71 (motorul de comanda al clapetei de directionare al fluxului de aer admis si recirculare). Intr-adevar clapeta nefunctionala poate genera aburirea geamurilor sau un flux de aer necorespunzator in timpul mersului in special la viteze ridicate.

P.S. Despre MAF-il aud mai nou si in timpul mersului la acceleratii
Link către comentariu

Pentru clarificarea rolului motorului de comanda al fluxului de aer si al clapetei de recirculare in imaginea alaturata se vede clar pozitionarea si elementele pe care le comanda.

Link către comentariu

Multumesc Andi TDI pentru detalii, acum stiu despre ce e vorba :(...

Laurentiu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!