Jump to content

Golf 7 - Tungsten Silver

DDoc

Postare recomandată

Golf 7 MY 2014

Motor - 1.4 tsi 140 cp. ACT, cutie manuala 6 trepte

Varianta - Highline

Culoare - Tungsten silver

Suspensie sport + jante Dijon 17 inch

Selectare mod de conducere

Aer conditionat climatronic

Radio CD Composition Media

Sistem audio DYNAUDIO Excite

Oglinzi exterioare rabatabile electric

Scaune ErgoActive cu incalzire si masaj

Fara inscriptionare model si motorizare

Alarma antifurt Plus

Faruri bixenon, LED, cornering

Lampi spate rosu inchis cu LED

Iluminare placute nr.inmatriculare LED

Instalatie spalare faruri

Computer de bord Premium

Keyless access

Park pilot

g325.jpgsfo2.jpgsh0o.jpgmjpb.jpgc2op.jpgokn8.jpg3ei1.jpgqyjlg.jpgc7xl.jpgduvk.jpgc1no.jpgrlrgo.jpgc1no.jpgjjdl.jpg9qb0.jpgiyz26.jpgl4m1.jpgbhcd.jpgsna3j.jpg0barx.jpg6mkde.jpgee1f.jpgx3n0.jpgcd1e.jpg5ecp2.jpg8p172.jpg9j32.jpg8uc7.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi de compliment :)) . Am masina de 5 zile. Inca nu ma bate gandul sa-l schimb :))

Modificat de DDoc
Link către comentariu

Mersi. Nici nu observ cand se activeaza/dezactiveaza ACT-ul. Dupa 550 km parcursi (1/3 in oras, 2/3 la drum lung) am consum mediu de 6.3, sunt foarte multumit. Cred ca este un motor reusit.

Link către comentariu
Gabriel75co

Culoarea (non-culoarea) mea preferata.

S-o conduci sanatos.

Link către comentariu

Felicitari. Sa ai parte de ea fara nici o neplacere iti urez din toata inima.

Link către comentariu

Deosebită. S-o stăpâneşti sănătos!

Link către comentariu

Frumos configurată! Să ai parte de ea! Sunt curios ce părere ai de selectarea modului de conducere, si de farurile cu xenon :D

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari. Asa sa fie :).

Selectarie modului de conducere am incercat pe normal si pe sport, mai putin pe eco. Se simte diferenta la volan si parca urca mai repede in ture pe sport. Dar cum masina-i in rodaj, nu m-am hazardat... Farurile sunt perfecte (pentru mine cel putin), Le-am testat deja 2 seri, si cu toate ca au pret mare, dar cred ca merita cei 1200 euro.. Xenon puternic, corneringul foarte util in multe situatii, LED-urile de efect...

Link către comentariu

Este fix masina care mi-as configura-o si eu.( +/- DSG - sunt cu dute/vino cutiile astea ). eventual asa adauga si DCC , cireasa de pe tort.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi. Si mie imi pare rau doar de DCC, dar acum asta este. Oricum mi-am depasit bugetul...Ca doar mai pun inca ceva de 200, 400, 500 euro si se aduna si creste pretul... Nu este foarte rigida cu suspensii sport, dar desigur era un plus la comfort de-l aveam. Dar este foarte ok si asa. Este o reala placere sa mergi prin curbe cu 100, unde-i indicator de limitare de viteza de 50-60 :) De aveam si asta, ziceam ca am masina perfecta (pentru mine). DSG era prea scump si cu motorizarea asta nu merge asa de bine ca si cu diesel. Am citit ca sunt posesori care au mici neplaceri, in combinatia 1.4 tsi ACT +DSG...

Modificat de DDoc
Link către comentariu

Super masina..sa o stapanesti sanatos ! cat a fost afacerea ? 

Link către comentariu

Mersi.

24500 euro a fost pretul final dupa reducere (l-am cumparat in leasing) .

4 manopere gratis am primit bonus. :)

Link către comentariu

Mersi.

24500 euro a fost pretul final dupa reducere (l-am cumparat in leasing) .

4 manopere gratis am primit bonus. :)

Sa nu ai nevoie de ele ca stii, in romania ce e gratis nu e bun, cum ar fi bolile :))

Link către comentariu

:)) asa-i. Pai in cel mai bun caz la revizii o sa le folosesc. Ca doar si acolo se plateste manopera la greu :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos!

seamana cu a mea la culoare cel putin :)

Link către comentariu

Multumesc. Da, seamana si nu numai la culoare :)

Link către comentariu

motorul asta este super silentios si rafinat. cuplarea lui cu o cutie DSG ar fi cireasa de pe tort pentru confortul suprem :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Foarte reusite si pozele, mai ales cea cu spicele de grau verde. Poze cu interiorul nu ai?

Link către comentariu

Sa ai noroc de masina! Foarte frumoasa!

Link către comentariu

motorul asta este super silentios si rafinat. cuplarea lui cu o cutie DSG ar fi cireasa de pe tort pentru confortul suprem :)

Da, asa este, motorul este foarte silentios, si trage foarte bine, chiar si in viteza a 6-a, dar cu DSG era sensibil mai scumpa si in plus, sunt utilizatori si aici cat si pe forumuri de afara, care se plang, de un tremurat al motorului, cateodata, in oras, la viteze mici. Inca nu au studiat poate destul de mult inginerii de la volkswagen combinatia asta de DSG + 1.4 tsi ACT si nu au reusit sa o regleze la perfectiune :)

Sa ai noroc de masina! Foarte frumoasa!

Mersi mult!

Culoarea (non-culoarea) mea preferata.

S-o conduci sanatos.

Mersi. Da, si mie imi place, non culoarea asta de 458 euro :)

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Foarte reusite si pozele, mai ales cea cu spicele de grau verde. Poze cu interiorul nu ai?

Mersi. Nu am facut poze de interior, este acelasi ca la orice varianta highline, cu scaune ergoactive, sunt cateva aici pe forum. Butonul start stop engine poate este mai altfel, in rest piano black-ul super pretentios peste tot  :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Multumesc. Asa sa fie!

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!