Jump to content

Passat B6 Variant "baby carrier"

strangerx

Postare recomandată

Povestea incepe destul de simplu si putin abrupt as putea spune cand sotia m-a anuntat ca e insarcinata si ca Subaru Impreza nu este tocmai o masina potrivita pentru un copil si bagajele aferente  :banghead: . A trecut o vreme in care a trebuit sa ma acomodez cu ideea de a avea un wagon (si un copil), dar una peste am scuipat in san si am plecat in germania sa imi iau o noua masina care sa corespunda cu urmatoarele cerinte - scaune incalzite, portbagaj ca passatul b5.5 a lu' socramio, sa fie cat mai noua (minim 2009) si sa ne incadram in buget 9700 euro.

Norocul face sa am rude care locuiesc in germania, de aceea am profitat de ocazie si am cautat in zona respectiva tot ceea ce am gasit in materie de VW Passsat Variant. 

In ziua urmatoare dupa ce am aterizat am mers la 2 handleri iar la al treilea am gasit masina (bineinteles in preaalabil am cautat pe net si am facut o lista cu masinile care aveam sa le vad). Drept urmare mi-a luat o singura zi sa gasesc masina sa ii fac actele si sa plec spre tara. 

Ce am achizitionat (poezele o sa le pun mai tarziu):

VW Passat B6 Variant BlueMotion

2.0 Motorina 140 CP; Km 198 000

Carte si service numai la reprezentanta VW

Prima inmatriculare: 08.2009

Jante cu cauciucuri iarna/vara cele de vara dot 2013

Niste plastice schimbate in portbagaj fiind cam zgariate

Plasa separatoare intre compartimente in portbagaj

Senzori parcare fata-spate, lumini, ploaie

Roata de rezerva normala.

si bineinteles

Scaune incalzite si portbagaj ca la pasatul b5.5 a lu socramio' 

Pret: 8300 euro

Acum sa tot vina copiii ca am unde sa ii car cu tot cu patuturi.

Ce am mai facut intre timp pana cand am inscris-o. I-am pus folie de la colegul  - folierar -

Am schimbat distributia pompa apa si uleiuri filtre ca sa dorm linistit noaptea cand ma gandesc la drumurile lungi care urmeaza sa le fac.

Cam asta e povestea din spatele lui "baby carrier".

Pozele urmeaza in 10 minute dupa ce cobor sa ii fac cateva  :icon_redface:

Gata si pozele: Unele mai profi dupa ce o spal si ma mai inspir de la colegii de pe forum  :hainoroc:

ezfiq9.jpg 2repor8.jpg  vskpxy.jpg  nyso43.jpgm0mc6.jpg

Modificat de strangerx
Link către comentariu

Foarte misto.Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.Sper ca la urmatorul update sa-mi achizitionez si eu una asemanatoare

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa va poarte cu placere!

Link către comentariu

Exact la fel am gandit si eu.   Cand am mers prima data la mare, avea 8 luni bebe, m-am gandit serios ca mi-ar trebui si o remorca dupa masina.

Sa o stapanesti sanatos si sa conduci ca pensionarii cand e bebe in masina!

Modificat de AkaManah
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si gandurile bune.

Link către comentariu

Felicitari si bine ai venit in clubul vwforum si al taticilor cu break-uri!

Sa inteleg ca socrul e din AG? :P

Link către comentariu

Nu nu, eu sunt din AG socrul e din GL si eu stau in Bucuresti de 10 ani ... deh facultatea apoi munca ....

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Eu la fel am stat pe ganduri un pic daca sa trec la break sau tot sedan si am ales break. Acum, dupa cateva luni de la achizitie, nu as mai alege sedan never ever

Link către comentariu

Frumos passatul, ceva poze cu interiorul cand pui?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!