Jump to content

furtunas rupt si nu stiu de unde

silcos
 Share

Postare recomandată

Salut!

sper sa ma poata ajuta cineva.

sub plasticul de pe motor, in partea dreapta a motorului se afla o sfera de plastic negru, nu stiu cum altfel sa o descriu sau sa zic la ce foloseste.

nu m-ar deranja prea mult faptul ca se afla acolo (asta e, il suport, dar sa-si faca treaba ;=) ) daca nu as fi vazut ca e rupt un furtunas, ce pare ca ar fi trebuit sa fie prins in partea dreapta sus a acelei sfere.

nu am vazut cum si daca poate fi prins la loc sau inlocuit, pare sa fi fost lipit acolo.

Are cineva o idee referitoare la ce-o fi cu obiectele astea doua? fac precizarea ca masina merge bine in prezent.

P.S. am dat muult "search" pe forum, dar minic legat de "sfera neagra" in cauza.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

posibil sa fie de la n75

sau sfera de care faci referire mi se pare ca e chiar de la vacum

nu cumva intr in limp mode, adica la o turatie mai mare sa-ti taie motorina, ex: in treapta a 3 la 4000 rpm

Link către comentariu

posibil sa fie de la n75

sau sfera de care faci referire mi se pare ca e chiar de la vacum

nu cumva intr in limp mode, adica la o turatie mai mare sa-ti taie motorina, ex: in treapta a 3 la 4000 rpm

nu am ajuns chiar la 4000 in treapta a 3 a.

e primul tdi si nu sunt prea obisnuit sa aud motorul urland la 3500 de ture (desi incepe sa-mi placa).

nu conduc nici "babeste" insa.

mai precizez ca nu e vorba de "ciuperca", asta stiu ca tine de vacuum.

e pur si simplu o sfera neagra.

Modificat de silcos
Link către comentariu

sfera de care zici tot dr vacum apartine(daca o fi cea la care ma gandesc eu :) )

incearca a 4 l a3500 si vezi daca mere

Link către comentariu

am pus dagetul in capatul rupt al furtunasului in cauza si am vazut ca aspira, deci e de la vacum.

nu imi pot da seama unde ar fi trebiut sa fie, singurul loc care imi vine in minte e sfera cu pricina.

am vazut ca turat pana la 3500-4000 in a 2, masina scoate un suierat (nu metalic, ci "de aer"), la fel si la iesirea din sarcina si in frana de motor.

cine ma lumineaza si pe mine?

multumesc!

Link către comentariu

unde stai in bucureste(in ce zona?)

si sa stii ca in 1,2 poti sa-i dai ca nu se observa nimic de la a3 peste 3000 se vad eventualele defecte

Link către comentariu

chiar nu stie nimeni ce ar putea fi? e exclus ca suieratul sa vina de la ambreiaj, acesta fiind schimbat de 1000km.

sau are cineva scheme cu instalatia de vacum, sa o pot lua babeste?

multumesc!

Link către comentariu

mai mult ca sigur suieratul este de la turbo acesta neprimind comanda(furtunul rupt) vanele raman deschise

daca te uiti mai sus, am vrut sa ma asigur ca asa e, te-am intrebat daca intra in limp mode

Link către comentariu

salut!

am gasit o poza in care apare sfera neagra in cauza!

am mai mult noroc la sfaturi de data asta?

multumesc!

Modificat de silcos
Link către comentariu

salut!

multumesc!

Salut

Iti trimit o imagine din programul de piese cu conectica sistemului.

Sper sa intelegi si sa-ti fie de folos, este pentru motor tip ALH ce cred eu ca ai

Link către comentariu

Salut,

Ti-am trimis un desen cu sistemul de vacum, poate te lamureste, este pt. motor ALH

ce cred ca ai, daca nu este buna trimite si codul motorului ca circuitele sunt diferite de la un motor la altul.

Scuze pt. *.bmp dar avea dimensiunea mare si nu am reusit incercati acum cu un word.

Modificat de tini
Link către comentariu

Ti-am trimis un desen cu sistemul de vacum, poate te lamureste, este pt. motor ALH

Multumesc!

Si acum... nu ai cumva un desen care sa aiba si explicatia (denumirile pieselor)?

imaginea presupun ca e dintr-un manual, ceva?

nu se poate sa-l atasezi, sau sa ne dai un link?

sper sa nu te superi!

Link către comentariu

Ce ti-am trimis este dintr-un program de piese de schimb si explicatii nu au, doar codurile producatorului pt. elemente.

Modificat de tini
Link către comentariu

salut!

multumesc!

Salut

Iti trimit o imagine din programul de piese cu conectica sistemului.

Sper sa intelegi si sa-ti fie de folos, este pentru motor tip ALH ce cred eu ca ai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!