Jump to content

2014 Seat Leon FR 2.0TDI

saibot

Postare recomandată

Cat de reusit e designul noului Leon. E frumos din orice unghi il privesti.

Sa-l stapanesti sanatos!

P.s. Pune mai multe poze din interior te rog.

Link către comentariu

Va multumesc. In weekend voi pune mai multe poze ca se mai indreapta si vremea si il scot la drum.

Link către comentariu

Felicitari si sa te bucuri de ea! Astept si eu cu nerabdare poze din interior. Exteriorul si motorul sunt excelente in opinia mea

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, frumos FR-ul si puternic bine :) mai pune poze in weekend si cu interiorul si cu exteriorul

Modificat de codz
Link către comentariu

Frumos, asteptăm topicul asta după versus. Eram super curios cum ar fi fost pe ST. 

Sa ajungi la 250 K km fără probleme asa cum am reușit și eu în 7ani la un alt diesel! 

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!

motorul il lasi stock?

niste jante frumoase au impact mai puternic asupra aspectului fata de niste LED-uri in far (de care acum au toate masinile, nu mai e ceva wow)

Link către comentariu

Ultimu model de seat arata incredebil , mult peste golf si skoda (din punctul meu de vedere) Felicitari pentru achizitie ! Jantele presupun ca vor fi negre !

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!

motorul il lasi stock?

niste jante frumoase au impact mai puternic asupra aspectului fata de niste LED-uri in far (de care acum au toate masinile, nu mai e ceva wow)

De acord la partea cu jantele. Cu ultima parte insa nu sunt de acord, inca sunt foarte putin masini cu faruri full LED.

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Va ramane stoc cel putin 2 ani. Jante negre dar cu delimitare la cauciuc, polish la buza ceva

Link către comentariu

Superba masina!!! BBS Ch negre cu margine polish, capace alb-negru cred ca ar veni prea frumos! Parerea e ca Team dinamics nu prea se pupa cu masina asta!

post-77500-0-68677900-1398429139_thumb.j

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!

motorul il lasi stock?

De acord la partea cu jantele. Cu ultima parte insa nu sunt de acord, inca sunt foarte putin masini cu faruri full LED.

nu full led (pana acum doar bmw si audi am vazut pe strazi). vorbeam de dunga drl.

Link către comentariu

:icon_thumright:   :Driver:    :icon_thumleft:     ... si cred ca am spus tot cu asta !!!!

Link către comentariu

Va multumesc mult pentru urari.

BBS sunt frumnoase dar sunt si scumpe, daca gasesc ceva ok sh atunci da, altfel nu. TD-urile sunt usoare si rezistente. Am avut pe RS negre  cu buza  plolisata si imi placeau cum vin.

Da Bebe s-au dus vremurile alea. Ne-am maturizat ce sa zic :)) ...sau poate nu :)

O poza de ieri

post-47479-0-63179100-1398439880_thumb.j

Link către comentariu

Eu sper sa ajung cam la  5% la 120km/h dupa ce se lasa motorul. Cam acolo ar trebui sa fie...

Cateva poze din interior.

In ultima poza sunt eu in rodaj :))

post-47479-0-05307900-1398446943_thumb.j

post-47479-0-62581400-1398446955_thumb.j

post-47479-0-18578100-1398446975_thumb.j

post-47479-0-59584800-1398446989_thumb.j

post-47479-0-77152700-1398447003_thumb.j

post-47479-0-87165000-1398447020_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, arata exceptional... iar culoarea o prinde foarte bine, asa cum zicea si un coleg ceva mai sus.

Schimba si tu melcul din ultima poza cu un road-runner, vrem si ceva impresii "de dupa" (rodaj).

Km multi fara probleme!

Link către comentariu

Fata de orice Florin. Pentru ca automobile in rodaj :))

Asta astept si eu...sa ma las in pedala din dreapta. O sa revin si cu road-runerul :))

Modificat de saibot
Link către comentariu
costyserbanescu

foarte frumoasa masina si motorul cred ca e nemaipomenit , tinand cont de raportul consum / cp . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!