Jump to content

VW Jetta 1.6 MPI

shobolanu.wob

Postare recomandată

din cauza ca nu sunt jante calitative.am patit si e asa cu un set de jante dupa numai 3saptamani.nu ai ce sa faci, decat sablare si vopsire

Link către comentariu
shobolanu.wob

Salutari, pai.. da. M-am convins si eu acum ca nu sunt calitative, mi-am luat o teapa si merg mai departe, desi nu vreau sa las lucrurile asa.

@Ego, jantele nu au fost " purtate " pe timp de iarna, pe zapada cand au fost perioade cand au dat cu sare, m-am gandit ca nu ar fi ok si le-am dat jos.. le-am pus cand a dat oarecum caldura, si din 7 zile, masina a stat 5 pe loc, zilnic eu umblu cu cealalta masina, respectiv un LT35.

Garantia in principiu acopera orice fel de defectiune inafara de ce am mentionat mai sus, sare sau chestii de genul asta, ideea este ca ei nici nu se sinchisesc sa-mi raspunda la mail.
Astazi am discutat cu un coleg de al nostru care se ocupa cu jante si a avut un client cu aceeasi problema care o am si eu, a patit acelasi lucru, si lui.. la fel, nu i-au raspuns. 

Link către comentariu

Si la ale mele de pe opel s-a exfoliat lacul…enzo 101 dark ; si la toate…am un prieten care a dat 1000€ pe un set de 17, la fel ; asa sunt astea in 2 culori, proaste calitativ ; la SRZ te costa ~1500 lei vopsitul in 2 culori cum sunt ele acum…nu merita banii.

Link către comentariu
shobolanu.wob

Si atunci ce sa fac cu ele ? Mi-au raspuns la mail, si mi-au spus ca incerc sa le vand si apoi sa cumpar alt set de la ei fara sa-mi puna adaos..

Jur ca nu stiu ce sa fac..

Link către comentariu

Eu i-as ameninta cu OPC, le-as face reclamatie, i-as da in judecata, s.a.m.d ; asta daca nu implica costuri mari ; la mine s-a cojit lacul dupa 3 ani, si la celalalt prieten al meu cam tot asa, deci dupa terminarea garantiei ; la asa raspuns neprofesionist, eu le-as face viata grea ; nesimtiti, clientii sunt luati de prosti si nu sunt tratati cu respect / promptitudine ; daca era sa-ti vanda un set, in 10 minute primeai raspuns.

Link către comentariu
shobolanu.wob

Asa a si fost in momentul in care le-am cumparat, au fost foarte amabili si rapizi.

Insa, de la inceput am avut probleme..mi le-au trimis prin Fan Curier, eu am platit transportul pana in fata blocului, cand.. ma suna tipul de la Fan si imi spune ca el nu vine pana la mine ca nu are alte livrari in zona si daca vreau jantele sa merg unde are el livrari, in fine.. m-am dus dupa el prin Bucuresti, am platit transportul 105 RON, chitanta si tot ce trebuie data de curier, plus rambursul pt magazinul de jante.

Sotia mi-a tinut putina morala si am sunat la ei sa fac reclamatie vis a vis de curier, mi-au cerut detalii, le-am spus ca am platit transport 105 RON si am aflat ca defapt eu trebuia sa platesc fix 85 RON, nimic mai mult, a 2-a zi am sunat la FAN sa fac reclamatie, surpriza.. curierul nu mai lucreaza la ei, ce sa mai spun? Daca asa merg treburile in Romania..

Mail trimis de ei,

2m6mnt2.png

Mentionez din nou ca jantele nu au fost purtate pe timp de iarna si nici depozitate " prost ", sau faptul ca au stat pe hol in casa se considera proasta depozitare? De condens nu mai zic.. ca nu exista asa ceva

Le-am mentionat in mail mai tot ce trebuia, legat de nume, cand au fost cumparate jantele, adresa de livrare a jantelor.. nu au o baza de date? Emit garantii asa pe burta goala ? Nici nu stiu ce sa le raspund, sunt atat de indignat incat imi vine sa ma urc in masina sa merg la Arad sa le dau cu jantele in cap..

Modificat de shobolanu.wob
Link către comentariu

Chill…cred ca cel mai bine intrebi un avocat sau pe cineva care se pricepe la reclamatii ca sa nu vorbim aiurea si sa te influentam in vreun fel ; nu stiu daca vei gasi rezolvare la problema, dat fiind faptul ca majoritatea jantelor de tipul acesta au probleme…trebuia sa te documentezi putin inainte ; greseala cu curierul a tinut strict de agentie ; trebuia sa suni atunci pe loc si sa le spui ca tu ai nevoie de colet, sunt obligati sa ti-l aduca ; trimitea pe altcineva… daca tipului nu-i ardea de treaba si oricum avea de gand sa-si dea demisia si sa plece cu bani in buzunar ; problema este ca la tine s-au degradat intr-un timp destul de scurt…

Link către comentariu

In mail arunca vina pe tine si spun ca aceste deteriorari au aparut din vina ta. Ei stiind foarte bine ce jante proaste sunt. Coroziunea unor jante apare dupa multi ani sau realmente daca sunt abuzate prin diverse substanta - asta referitor la jantele cat de cat calitative.

Eu am mers 4 ierni cu jante aliaj 16" fara nici cea mai mica urma de coroziune. Fabricate de Aluett in Germania, dar nu sunt oem.

In pozele 1 si 3 se vad exfolieri de lac care ar fi acoperite de asa zisa garantie.

Poate merge sa te intelegi cu ei sa iti dea ceva daune. Nu are sens sa le schimbi pe astea cu altele la fel.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...
shobolanu.wob

Fratilor, cat pe ce sa-mi iau amenda ieri..pentru ca habar nu aveam de problema asta, ma oprit politia ca nu-mi functioneaza becurile corect, led-ul efectiv a fost retezat ( de ce, nu stiu ), canbus-ul a ramas in mufa, led-ul in far.

Problema, cum il scot fara sa dau farul jos ?! Am incercat sa-l trag cu diferite chestii,sa-l agat..dar fara succes. Nu prea vreau sa ma apuc sa dau farul jos dar daca e musai..il dau,ce sa-i fac.

2vbvhb4.jpg

Link către comentariu

Dai farul jos, scoti soclul si ar trebui sa iasa

Link către comentariu

Incearca sa-l aspiri prin gaura de la far.

Link către comentariu
aurelmarius

Am patit si eu. Eu am scos becul de faza scurta si l-am scos cu o sarma.

Link către comentariu
shobolanu.wob

L-am scos pana la urma, am reusit cu un " soricel ".Multumesc

Link către comentariu
  • 3 years later...

Ce diferenta de acum cativa ani..ma apuca rasul.

* jantele sunt cele originale pe care am puse cauciucurile de iarna, pe vara am Siena 17"

29177136_593018761036593_8593946898908315648_n.jpg

48178726_772809136390887_6666259623915290624_n.jpg

48360264_772809193057548_7871993029941264384_n.jpg

48362170_772809173057550_7503876953573687296_n.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!