Jump to content

VW Jetta 1.6 MPI

shobolanu.wob

Postare recomandată

Buna ziua, am ales si eu sa imi prezint masina aici sperand ca putem sa impartasim anumite detalii despre modificarile ce doresc sa le aduc masinii.

Este vorba de un VW Jetta cu motor 1.6 MPI cumparat in 2008 de la PBV 1, cu toate reviziile la zi facute doar in reprezentanta.

Cat nu am avut permis, masina a stat aproximativ 1 an si jumatate pe dreapta, acum avand 30.000 KM.

Dotari: ( optionale )

- Aer conditionat " climatronic " cu reglare automata si doua zone separate de temperatura

- Interior stofa, ANTRACIT

- Computer de bord

- Fara inscriptionare model si cilindree

- Jante " Toronto " din aliaj usor ( cu anvelope 205/55 R16 )

- Priza 230 V consola centrala spate - inclusiv cotiera centrala fata cu spatiu depozitare si AUX

- Radio RCD 310 cu MP3, 8 incinte acustice

- Oglinzi incalzite

Montat de mine:

- led-uri pozitie / numar

- led-uri albastre interior

- suplimentar ( legat pe pozitie ) set DayLight

- folie Llumar spate ( autorizata )

Intrebare, daca doresc sa-i pun jante pe 17" ce trebuie sa fac? am nevoie de omologare?

V-as fi recunoscator daca imi puteti da idei despre anumite modificari pe care as putea sa le aduc masinii. Multumesc anticipat

Poze:

post-121060-0-02420700-1398344342_thumb.

post-121060-0-95654200-1398344347_thumb.

post-121060-0-08035200-1398344360_thumb.

post-121060-0-15449000-1398344638_thumb.

post-121060-0-30477300-1398344933_thumb.

post-121060-0-19949000-1398344957_thumb.

post-121060-0-73583300-1398344973_thumb.

Link către comentariu

jante pe 17 poti sa ii pui fara omoologare deoarece in carte ai 225/45/17 reper obtional...

Link către comentariu

Sa ai noroc de masina! Arata foarte bine. Afirm ce a spus colegul mai sus despre dimensiunea jantei :) cat mai multi km fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Daca tot vrei jante ar merge un set de arcuri, buza de individual ( ca a mea), praguri gli, turbo conversion, frane gti ( fata+spate), retrofit la xenon oem si lista poate continua. Bani sa fie:))))

Edit: rcd sau rns 510

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Multumesc iciceu, Doamne ajuta. Sa ai noroc si drumuri bune cu golf-ul.

Cristi, de-as vrea sa te contrazic si n-as putea :)), ai perfecta dreptate. Si nu e atat de mult problema de bani cat si de faptul ca nu stiu daca merita inca sa bag atat de multi bani in ea, as avea alte planuri.. dar, totul este posibil.

Mersi pt idei, sunt foarte ok si sunt sigur ca am de invatat de la voi.

Link către comentariu
shobolanu.wob

New sticker, inainte era pe negru si nu prea se vedea.

Noul sticker: 2ppfucj.jpg

Link către comentariu

Hehe. Ce n-as da si eu pentru un sticker. Si nu am cum sa ajung miercurea la intalniri la mine in Cluj...

Modificat de iciceu92
Link către comentariu
shobolanu.wob

Iti fac eu rost de unul si ti-l trimit, nu e asa mare paguba. Lasa-mi un PM cu numarul tau de telefon sa discutam.

Stima

Link către comentariu

Rămân dator pe viață :))

Link către comentariu
shobolanu.wob

Stai linistit iciceu, nu face nimic.

New interior lights - blue

2uqfzih.jpg

3523vrb.jpg

Link către comentariu

Un fel de arctic blue. Frumos

Link către comentariu
shobolanu.wob

Led canbus pozitie + daylight legat pe pozitie

-> abpmxt.jpg

Link către comentariu

Nu vreau sa te superi pe mine..dar sfatul meu e sa renunti la lumina albastra din proiectoare...lasa le albe sau galbene...dar...doar atat.

Link către comentariu
shobolanu.wob

Ce lumina albastra din proiectoare ? :)) sunt led-uri canbus albe si daylight alb pur! Cele din grila sunt puse de mine, legate pe pozitie.. lumina albastra o am in interior.

Link către comentariu

Ce se intampla cu drl-urile seara cand aprinzi faza scurta?

Link către comentariu
shobolanu.wob

Nu se intampla nimic, raman aprinse. Si pozitiile si daylight-ul.

Link către comentariu

Nu e ok asa. DRL-urile sunt concepute sa aiba o intensitate mult diminuata la aprinderea fazei scurte.

Noaptea sunt deranjante, mai ales pe carosabil ud se reflecta urat. Nu de alta, dar asa ceva te poate costa talonul (montarea de lumini neomologate). Pe langa faptul ca deranjeaza.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
shobolanu.wob

Nu deranjeaza prin nimic pentru ca le-am pus foarte jos si sunt insesizabile din contra-sens, in sensul ca nu incurca cu absolut nimic soferul ce vine din fata mea. Sunt concepute sa aiba o intensitate mai mica, corect.. nu te contrazic, insa eu le-am cablat pe firul de la pozitie si sincer sa fiu.. nu ma pricep atat de mult incat sa pot sa le fac lumina mai slaba in momentul in care aprind faza scurta. Probabil trebuie facute din vag..

M-am gandit de multe ori sa le dau jos, dar..momentan nu am gasit momentul potrivit. ( lipsa de timp )

Link către comentariu
shobolanu.wob
Publicat (modificat)

De la intalnirea  Plaza Romania:

29upqh3.jpg

10rp93a.jpg

5km0rb.jpg

119v4vc.jpg

Modificat de AndreiSHB
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
shobolanu.wob

Picioarele sotiei, si botul amantei :))

-> 2zez690.jpg

Link către comentariu
george99xxx

Pacat ca nu m-am alaturat si eu "nebunilor" frumosi din Militari. Nu prea sunt la curent cu intalnirile, m-ai ales ca s-a tinut la Plaza.

Apropo de masina ta, foarte frumoasa, mi-a sarit in ochi de multe ori sticker-ul de pe bara fata, cand era parcata langa Smart Parking-ul de pe Reveriei. :D

Modificat de george99xxx
Link către comentariu
shobolanu.wob

Pacat ca nu m-am alaturat si eu "nebunilor" frumosi din Militari. Nu prea sunt la curent cu intalnirile, m-ai ales ca s-a tinut la Plaza.

Apropo de masina ta, foarte frumoasa, mi-a sarit in ochi de multe ori sticker-ul de pe bara fata, cand era parcata langa Smart Parking-ul de pe Reveriei. :D

Multumesc, te asteptam si pe tine la urmatoarele intalniri.

Si acum tot acolo este parcata.. acolo locuiesc. De obicei seara, cand  vin de la serviciu e acolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!