Jump to content

GOLF 4 1.6 fsi HIGHLINE

liviuon

Postare recomandată

Salut baieti,

De curand am facut si eu o mica achizitie. Un golf 4 1.6 fsi Highline.

Sunt super multumit de ea plus ca nu prea am vazut astfel de modele. :D

Dotari:

- CLIMATRONIC
- TRAPA ELECTRICA
- INCALZIRE IN SCAUNE
- TEMPOMAT
- BORD-COMPUTER
- SPALATOR FARURI
- JANTE OEM 15"(se numesc JARAMA pt cei interesati :P)
- MAHON
- SCAUNE RECARO DIN PIELE BEJ
- 10 AIRBAG-URI
- VOLAN SPORT 3 SPITE LEMN DE NUC REGLABIL
- COTIERA FATA-SPATE
- ESP
- RADIO-CD ORIGINAL
- SUPORT BAUTURI
- 4 GEAMURI ELECTRICE
- OGLINZI ELECTRICE INCALZITE
- INCHIDERE CENTRALIZATA DIN CHEIE BRICEAG
- PROIECTOARE

Mi-ar fi placut sa fi fost un pic mai mari jantele pe acelasi model....dar na prea multe pretentii :)

post-36691-0-93529100-1398115023_thumb.j

post-36691-0-81064900-1398115039_thumb.j

post-36691-0-37875500-1398115052_thumb.j

post-36691-0-71856600-1398115071_thumb.j

post-36691-0-95965400-1398115085_thumb.j

post-36691-0-23026300-1398115987_thumb.j

post-36691-0-78175700-1398115996_thumb.j

post-36691-0-57000300-1398116005_thumb.j

Modificat de liviuon
Link către comentariu

Volanul ala nu prea da bine parerea mea, in rest arata foarte foarte bine plus ca are si multe dotari. Sunt curios cat a costat

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Daca nu e secret cat a costat bijuteria? Volanul este de Bora, pe Golf 4 nu s-a pus volan asa!

Link către comentariu

Intradevar. Poate ar fi fost mai interesant cu volanula clasic in 3 spite îmbrăcat in piele cum am mai văzut la alţi colegi aici pe forum. In rest maşină m-a costat 3850 de euro ( a fost ceva pt un benzinar)plus costurile de înmatriculate, sch distribuţie, ulei si tot tacamul dar nu regret. :D
Din câte am înţeles eu masina a fost făcută la comanda de un araboi neamţ. Despre volan tind sa cred ca aşa a fost de nouă . Mi-a luat cv sa aflu dacă e original sau nu volanul pt ca nu am văzut până acum volan de genul asta pe golf si sincer nici pe bora sau passat.Per total maşină arată impecabil . Pielea e ffff ingrijita ,pe spate cel puţin e aproape neatinsă .
Mi-ar fi plăcut ca jantele sa fie mai mari . Ştiu ca sunt cele de pe r32 la fel ca ale mele ( aristo sau arietta) dar park sunt prea mari pe 18".
Din câte am înţeles eu masina a fost făcută la comanda de un araboi neamţ. Despre volan tind sa cred ca aşa a fost de nouă . Mi-a luat cv sa aflu dacă e original sau nu volanul pt ca nu am văzut până acum volan de genul asta pe golf si sincer nici pe bora sau passat. Prin per total maşină arată impecabil . Pielea e ffff ingrijita ,pe spate cel puţin e aproape neatinsă .
Mi-ar fi plăcut ca jantele sa fie mai mari . Ştiu ca sunt cele de pe r32 la fel ca ale mele ( aristo ) dar park sunt prea mari pe 18"as fi preferat ce va pe 16 sau 17 (arietta)....acu voi vedea

Modificat de liviuon
Link către comentariu

Volanul e 100% de pe Bora chiar am avut eu modelul acesta de volan cu airbagul acesta pe o Bora din 2002, diferenta era ca nu avea lemnul era sumplu...dar modelul era identic. Sincer nu ai dat foarte mult. Cam asa sunt preturile pentru un Pacific scurt din 2004 FSI. Acum ca are dotarile acestea e si mai ok.

Asa era volanul:

post-16114-0-76785500-1398155357_thumb.p

Modificat de -A L E X-
Link către comentariu

DA. Eu nu vazusem pana acum modelul asta de volan. Dar nu conteaza pana la urma. Important e sa mearga bine masina si sa nu avem incidente.Alte modificari vor aparea pe parcurs :D

Link către comentariu

Corect! Oricum modelul e foarte frumos(volanul) da o nota aparte masinii. Care si masina e foarte rara cu dotarile acestea!

Link către comentariu

Volanul este original - insa pe Bora. Forma asta de volan nu stiam sa se fi pus pe golf normal - decat pe varianturile fabricate concomitent cu G5

Link către comentariu

Posibil sa il fi schimbat proprietarul anterior, sau poate nu...nu o sa stim niciodata :))

Link către comentariu

Inca un FSI printre noi :). Daca ai bani pentru jante, poate ar fi mai bine sa folosesti banii pentru a schimba unitatea audio. Faptul ca stai la casa (cred) va fii un plus pentru exteriorul masinii (fara vecini "binevoitori", poate un robinet in curte, etc). Felicitari pentru achizitie !

Link către comentariu

Foarte faina masina, sa te poarte sanatos multi, multi km.

Jantele sunt cele mai faine dintre cele ce s-au pus pe G4/Bora, parerea mea :). 

Scaunele, ce sa mai vb, la fel am si eu dar nu din piele, sunt super.

Link către comentariu

Deocamdată nu m-am gândit serios la ce o sa îi fac.Tv sa îmi pun imaginaţia la lucru :)). Nu vreau sa fie ceva grosolan ci mai degrabă de bun simt sa ii dau puţină personalitate. Jantele un pic mai mari. M-ar tenta arietta seamănă cu ale mele numai ca sunt pe 17. Si sa vedem. Cum ştim prea bine a aduce modificări majore înseamnă si costri majore. Poate dfarurile modificate xenon bara faţă de r32. Dar sunt doar ganduri deocamdată. Mai vedem :) mai tb sa o pun un pic la punct dpdv tehnic :)

Modificat de liviuon
Link către comentariu

Niste grile de aer de Bora iluminate, ceasuri cromate ca la bora/passat si un volan de piele ori in 3 spite ori in 4 care sa aiba si comenzi... cateva ideei :D Bani sa fie ca restul vin de la sine

Succes cu masinuta si sa aveti grija unul de celalalt, o seara buna.

Modificat de DClaudiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!