Jump to content

Cotiera Milotec

antonie
 Share

Postare recomandată

Salut,

Mi-am comandat o cotiera neagra de la Milotec. Si-a pus cineva? Cum este?

Multzam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca pret pare ieftina...asteptam sa ne spui tu impresii de confort si ergonomie.

Link către comentariu

Care este pretul ?

Daca este chiar asa bun, m-as baga si eu la o comanda... Ai comandat pe site ? E usor de montat ?

Astept detalii :emthup:

Merci.

Link către comentariu

sunt scumpi skodatuning. Si ca sa argumentez. sunt la fel ca piesele de la dealeri si cele de la alte magazine.

Si concret, grila fata octavia 1 la unii e 378 ron, la skodatuning e 478. Adica 1 milion taxa pe prostie.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

A venit cotiera. Am comandat-o ieri pe la 12.00 si a venit azi dimineata la 9.00 (firma e in Cluj eu sunt din Ploiesti). Am montat-o in 10 minute. S-a potrivit aproape perfect (aproape pt ca trebuie sa pilesc putin din ornamentele de la sinele de jos de la scaune). Pretul cotierei originale este 300 eur (daca nu o comanzi odata cu masina, odata cu masina costa 128). Pe mine m-a costat 108 (cu cheltuieli de expeditie cu tot).

Deci din punctul meu de vedere www.skodatunining.ro merita nota 10.

Este mai buna decat ma asteptam, iar fata de cea originala (doar ce am vazut pe geam la alte skode) este mai slaba cu 20 eur.

Eu zic ca merita. Mai fac ceva ture si revin cu un feed-back mai complet.

Link către comentariu

zi-mi si mie te rog firma de unde ai facut comanda...daca e asa de ieftina vreau si eu una daca zici ca merita. Intrebare...sa-mi iau O tour cu pachet drumuri grele, sau nu? e naspa la gropile mai mici? la noi in oras nu sunt prea multe drumuri naspa...

a facut careva cip tuning? merita?am inteles ca cea cu motor de 90 cai e cam "plictisita"....

Link către comentariu

sparge post-ul tau in 4 si du fiecare intrebare la categoria respectiva ;) Aici se vorbea de Milotec. :P

:P Si nu e plictisita la 90 Cp. Pare a fi cea mai rezistenta nefiind stoarsa de putere. :P

Link către comentariu

zi-mi si mie te rog firma de unde ai facut comanda...daca e asa de ieftina vreau si eu una daca zici ca merita. Intrebare...sa-mi iau O tour cu pachet drumuri grele, sau nu? e naspa la gropile mai mici? la noi in oras nu sunt prea multe drumuri naspa...

a facut careva cip tuning? merita?am inteles ca cea cu motor de 90 cai e cam "plictisita"....

pentru cotiera vezi: http://www.skodatuning.ro/contact.php

privitor la pachetu de drumuri grele: merita fiecare eurocent (nu mai dau explicatii multe ca suntem offtopic - daca deschizi topic nou spun acolo).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cotiera aia din poza de pe skodatuning.ro nu seamana dupa cate stiu eu cu aia originala octavia 1. Sau e alta poza?

Cotiera de golf4/bora se potriveste la octavia 1? Intreb pt ca am mai vazut un topic asemanator la polo si acolo cotierele de golf4/bora, polo si passat costa 250RON si par alea originale.

Link către comentariu

mi-am pus eu cotiera de OT de la AUGSBURG (modelul facut in ungaria parca), dupa ce in prealabil am avut una turceasca din targ, care s-a rupt cand a lasat-o cineva deschisa.

estetic arata mult mai bine, DAR...

1. in cea turceasca nu zdranganea ce aveam in ea, in asta da...

2. bricheta a devenit inutilizabila, din cauza modului de prindere (nu total inutilizabila, dar foarte greu accesibila)...

3. cea turceasca era mult mai lata, fata de aceasta care e destul de ingusta...

4. pe cea turceasca dadusem 50 RON, pe asta am dat 250 RON...

Modificat de demon
Link către comentariu

De OT? Adica originala? Sau ce marca e?

Link către comentariu

Acum 3 zile avand treaba la Skoda Constanta ...am observat in vitrina cu accesorii cotiere vreo 2 modele erau pentru Octavia/Fabia 208RON cu tot cu tva

Link către comentariu

Tot nu mi-a raspuns nimeni daca cotiera de golf4/bora e buna sau la fel pentru O1

Link către comentariu

De OT? Adica originala? Sau ce marca e?

pai pe ea scria OCTAVIA 1, dar inca n-am apucat sa fac diferenta intre una "de fabrica" si a mea...

Link către comentariu

E identica.

Merci

Link către comentariu

• 4 weeks later...
E identica.

Tocmai am vazut ca nu e chiar identica :( Sunt indeajuns de diferite ca sa nu poti folosi una de la alta.

Stie cineva codul cotierei originale?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!