Jump to content

Alarma Thunder CA106- Toledo 1M

covesanu
 Share

Postare recomandată

Vreau sa montez o alarma thunder ca 106 pe un seat toledo din 2001.Am alimentat firele de la inchidere din usa de la sofer , firele de la semnalizari de la modulul de confort, alimentari alarma de la modulul de confort.Firul pentru ridicat geamuri legat la fir de inchidere.

Mai am de legat 

firul alb-    ACC INPUT

firul galben-ignition off

A mai montat cineva o alarma sa imi zica firele ?

post-48075-0-17654000-1396956429_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am reusit pana la urma sa rezolv problema cu alarma.

-Inchiderea functioneaza cu minus, si firele sunt in usa de la sofer.-la alarma firele alb si alb/negru

-fire semnalizari sunt la modulul de confort si sunt de culoare negru/alb si negru /verde si se leaga la firele maro de la alarma

-roz de la alarma se leaga la sirena

-rosu de la alarma se leaga la plus permanent

-negru si galben si galben/negru se leaga la minus.

-portocaliu de la alarma se leaga la pedala de frana la firul rosu/negru

-alb de la alarma se leaga la firul galben cu rosu de la modul confort mufa albastra

-galben de la alarma se leaga la bobina daca vrei sa intrerupi curentul la bobina. eu nu l-am legat

-albastru de la alarma se leaga la minus plafoniera, la pin 16 modul confort mufa albastra, fir albastru/gri

-verde de la alarma + plafoniera, daca scoate plus la deschiderea usilor in cazul acestei masini nu l-am legat

-rosu de la alarma se leaga la firul de inchidere, cel alb/negru. sa ridice geamurile cand se inchide masina.

Link către comentariu

Bine ca-ai reusit montarea in final, ai reusit singur sa-i dai de cap; super faina descrierea, cu niste poze si cele relatate de tine(pas cu pas) ai fi putut face un DIY de toata frumusetea dar cine stie poate te pui si scrii unul pana la urma.

Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!