Jump to content

Problema mica, oftica mare


coropijnita
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor, imi pare bine sa va anunt faptul ca de aprox o saptamana sunt mandrul proprietar al unui golf mk3, din 93, motor 1.9d (1y) . Masina se afla intr-o stare destul de buna din punctul meu de vedere, cu clasicele probleme specifice varstei si modelului( rugina in diferite parti, trapa electrica nefunctionala), probleme ce sper sa le rezolv totusi in timp. Ma confrunt totusi cu o problema relativ ciudata pentru mine la care am unele banuieli dar nu pot fii sigur asa ca as vrea sa intreb pe aici poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema.

Lucrurile stau cam asa: - Pun contactul , astept sa se stinga martorul de la bujii(6-7 secunde) 

                                      - Dau la automat, motorul porneste fara nici o problema, functioneaza rotund, fara intreruperi , fara pic de fum la pornire.

                                      - Dupa aprox 20 sec motorul incepe sa aiba intreruperi( bujiile se racesc banuiesc) si sa dea pe evacuare vapori de amestec combustibil nears. Acest mod de functionare continua 2-3 minute dupa pornirea de pe loc( pana cand motorul ajunge la o temp suf de mare incat autoaprinderea sa se faca normal) . Dupa aceea motorul merge normal , fara pic de fum sau intreruperi.

 Primul meu gand zboara spre releul bujiilor incandescente ce ar trebui in functie de temperatura sa le mai tina pornite o periada de timp dupa pornirea motorului , lucru ce tind sa cred ca la mine nu se intampla. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ? Daca da care a fost rezolvarea? Voi ce parere aveti?

Multumesc mult pentru ajutor, George

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar daca martorul de bujii se stinge, ele mai raman functionale un timp in functie de temperatura lichidului de racire. Pune aparatul de masura pe fisa de la bujii si vezi cat timp mai sunt 12V. In iarna asta la mine functionau cam 2min.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

11. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat celui "Am o problema".
Titlurile de genul: "Am o problema!", "Help!", "Probleme grave" si altele asemenea vor fi sanctionate cu avertisment verbal, iar in cazul repetarii cu warning.
Este strict interzisa deschiderea unui topic nou in care sunt tratate doua sau mai multe probleme. Fiecare problema va fi tratata separat intr-un topic nou sau daca s-a mai discutat deja, in topicul dedicat respectivei probleme. Nerespectarea acestui paragraf duce automat la sanctionarea cu warning.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!