Jump to content

Probleme burduf planetara T4

c33zar
 Share

Postare recomandată

Colegilor , ce se intampla de mi se tot strica tabla pe care vine burduful la planetara , cel dinspre cutie ?

Am schimbat tabla , impreuna cu burduful de 3 ori , si tot o gasesc deformata , si burduful sarit . Atinge planetara , la denivelari , in partea de jos a tablei . A mai patit cineva asa ceva?

Oare sa las masina mai jos ?? E o solutie ?

Vad ca exista un singur model de capac d'ala de tabla , nu sunt pe mai multe dimensiuni , sa pun unul mai larg ...

Este vb despre capacul acesta galben din poza , pe care se prinde burduful ..

$%28KGrHqFHJCME9Bf96SkuBPWeJWcDjw~~60_35

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

planetara stramba. fa proba cu alta planetara.

Link către comentariu

n-am uitat , dar nu e stramba . Am mai avut problema asemanatoare si cu un alt T4 , dar nu mai stiu cum am rezolvat*o atunci . Oricum , am gasit in boxa un burduf cu tabla aia care pare ca ar avea diametrul gaurii mai mare , si o sa las si un pic mai jos masina de fata. Cred ca asa rezolv problema .

Link către comentariu

si la mine e aceeasi problema , dar doar pe dreapta

Link către comentariu

La mine doar pe stanga :D

O sa las garda la sol pe fata mai jos . Trebuie sa desurubez cele 2 piulite de 28 de langa rezervor , nu ?

Am incercat astazi cu o fixa de 28 dar sunt intepenite . Tre' sa cumpar o inelara cu cot .. si sa o prelungesc cu o teava ceva sa am forta mai mare. Ideea e ... tre' sa le desfiletez , sau sa le infiletez , ca sa o cobor mai jos ?A mai facut cineva operatiunea ?

Link către comentariu

se desfileteaza pentru a cobora masina

ca sa mearga mai usor, ridica macar o parte din fata pe cric, sau daca ai unul mai solid chiar de jugul motor, in felul acesta presiunea pusa pe piulita e mai mica, si poti desface mai usor

poti folosi putin spray degripant pentru asta, sau lichid de frana pe filet, dar poti da si cu peria de sarma inainte pe acel surub, sa mai dai jos din mizerie

daca iti stii telescoapele pe fata uzate, vei simti mult mai bine fiecare denivelare, cu cat o lasi mai jos cu atat e mai ineficienta amortizarea( ma refer cu cele stock)

Bafta!

Modificat de corvin_tdi
Link către comentariu

Am gasit un burduf cu " tabla " aia mai larga , care pare sa nu mai sara. Momentan o mai las asa , inalta ...

Garda la sol de jos ,pana la aripa ( deasupra rotii ) este de 76 CM , cu cauciucuri 195/70/15c.

Cred ca e standardul .. asa ca... o mai las asa .. poate s'a rezolvat problema .

Link către comentariu

Salutare !

Pentru proiectul meu am nevoie de cap de planetara dinspre cutie, ma refer mai exact la acea piesa exterioara cu 6 gauri pentru a o folosi ca distantier, trebuie sa prelungesc planetara cu cativa cm, si decat sa confectionez la strung mai bine o prelungesc cu o astfel de piesa uzata, daca are cineva un astfel de cap de planetara uzat, m-as bucura de ele( de 2 am nevoie), multumesc!

Link către comentariu

Eu am avut si le-am schimbat, dar nu cred ca le-am mai luat de la service.Verific pe acasa si iti spun.

Link către comentariu

s-a rezolvat, multumesc!

Link către comentariu

Ma bucur.

Trimis de pe al meu LG-E460 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!