Jump to content

Furtun epurator rupt

Johnny Bravo
 Share

Postare recomandată

Am descoperit cu stupoare aseara ca furtunul intre epurator si tubulatura de admisie este rupt.

Asa a fost din fabrica! Este normal?

Pana ieri a fost bandajat cu pasla. Se facea mereu o pata de ulei pe sub el iar aseara cand am sters, s-a desfacut.

Se poate schimba doar furtunul? In momentul de fata merg cu el asa cum se vede in poza. E vreo problema?

post-1861-0-37344100-1396018339_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate te ajuta. Ce cod ai la motor ?

post-72374-0-20343100-1396019426_thumb.j

Modificat de Planetara
Link către comentariu

BKD. Reperul 16 vad ca este furtunul.

Incredibil! Cum sa faca asa ceva? Cum sa nu schimbe furtunul in loc sa-l bandajeze asa?!?

Link către comentariu

Eu am schimbat epuratorul care vine incorporat in capacul de la tacheti, poti avea o gramada de probleme daca se infunda..

Link către comentariu

E vorba din bandajul din imagine? Daca da, ala e la toate, nu a improvizat nimeni. Probabil s-a rascot furtunul si s-a rupt.

Link către comentariu

Nu! Nu se vede in poza. Era din pasla d-aia moale care infasoara de obiciei firele. Ce se vede in poza am vazut la mai toate pozele cu acest tip de motor.

Link către comentariu

marius1982.11

BKD. Reperul 16 vad ca este furtunul.

Incredibil! Cum sa faca asa ceva? Cum sa nu schimbe furtunul in loc sa-l bandajeze asa?!?

nu are nimic daca e improvizat asa, decat ca arata urat, dar in rest e functional si nu-o da cu ulei pe motor.

Link către comentariu

Ba tocmai ca a umplut de ulei in jur.

Link către comentariu

Mansonul ala textil e pe toate , si eu am avut.

Avut, pt ca am taiat, crezand ca e spart furtunul. La mine scapa pe la imbinarea aia si se umezeste zona cu ulei.

Link către comentariu

Se vede in poza pusa de mine un manson. Nu despre acela e vorba. Ala se vede ca e din fabrica si este tapan. Dupa manson este bucata neacoperita, cu spirale, unde s-a si rupt. Acolo, exact peste spire, era o pasla moale cu care sunt bandajate cablurile/firele. Nici macar lipicioasa nu era.

Eu asa am cumparat masina de la colegul meu de birou. El a cumparat-o de la PBN si a fost sevisata numai acolo cat a fost a lui. Tot la PBN a reclamat si pistonul de la usa torpedoului. In scripte apare ca fiind schimbat, in realitate au lipit cu superglue tija la loc.

Tot egzpertii de la PBN i-au spus si ca uleiul in cutia DSG se schimba la 120.000 KM, astfel ca la ~90.000 cand am luat-o eu, nu schimbase nimic...

Link către comentariu

marius1982.11

Ma refeream la faptul ca solutia low cost cu banda textila pe acel furtun e eficienta pe moment, in sensul ca macar nu-ti improsca pe acolo cu ulei. Adica nah,nu vrei sa stii cum ar arata daca ai lasa asa in voia sortii.

Faptul ca cei de la "stealeship" au facut asta reflecta ce fel de natie suntem si cine ne reprezinta.

Link către comentariu

Cumpara alt racord si asta e. S-a copt/intarit de la caldura+ulei. Nu e normal sa fie rupt si nici bandajat.

Pe-acolo circula vapori de ulei. Daca e rupt racordul, se condenseaza si curg pe capac.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!