Jump to content

B6 al meu din 2009

adyytza06

Postare recomandată

Salutare! Am luat masina in Aprilie 2009, cu 28000km (acum are 123000km), prima înmatriculare a fost in 09.2008. Este un Confortline cu dublu climatronic, computer bord, tempomat, oglinzi electrice încălzire.

Modificările cu care am luat-o: xenon AM, navigatie mare AM.

Ce am modificat/schimbat/adăugat: schimbat xenonul cu altul slim, canbus de la colegul JEG. Activari făcute de Florin: Coming Home - Leaving Home, DRL pe semnalizari, blocarea urșilor peste 20 km/h, lumini in usi (astea le-am montat singur), lumini la picioare (astea urmează sa le pun), stopuri DONUTS pe spate, ridicarea geamurilor fără sa țin apăsat pe telecomanda pana ajung sus. Mi-am montat camera de mers înapoi - am găsit un topic pe forum cum se face. Am schimbat luminile din interior cu LED-URI de tip SMD.

Ce urmează: luminile de picioare, DRL-uri in grile, probabil o centrală Highline si proiectoare.

Revin cu poze!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Cred ca ai vrut sa spui JAF!  :))

Am dat-o de gard! =)) Si nu pot sa reeditez :)))) Ce gafa am facut!:))

Link către comentariu

e, se mai intampla..... :D

sa le stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!