Jump to content

Passat 1,8 TSI urme ulei in zona baie

trans30
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am observat ca am urme de ulei pe corpul baii (atat intre corp aluminiu si bloc motor, cat si intre corp aluminiu si capac tabla). La 2 ani de la achizitie, am fost cu ea in garantie pentru acest lucru si mi-au schimbat Oringurile, dar am gresit si nu am verificat dupa 5-6 luni. M-am uitat abia dupa 2 ani si am vazut ca a reaparut. Masina nu consuma ulei (nu a fost nevoie sa completez nici macar la 10000 km). Ati intalnit asa ceva pana acum la motoarele pe benzina? Si daca da, cum s-a remediat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil de la garnitura de baie sau..semering vilbrochen.

Duminica placuta tuturor.

Modificat de romytaxy
Link către comentariu

trans30, cati km ai cu masina?

Eu n-am observat la a mea urme de ulei pe la motor in 30.000Km cati am acum. (ce-i drept, a mea si cam ia ~1l ulei la 10.000Km)

Link către comentariu

Am 60000; nici eu nu am observat pana nu m-am bagat sub ea. A mea nu consuma deloc ulei (pesemne ca de aceea il mai scoate pe undeva :D  )

romytaxy, si mecanicul meu banuieste tot semering arbore :icon_confused:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!